Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ha ha Łomża centrum miasta |
statek widmo, the ring, mgła, step up 2., 27 sukienek, lejdis P:P:P Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ha ha Łomża centrum miasta |
najwiekszym błedem było zakładanie tego tematu, nie wiem jak mozna pomoc zakładając taki temat.
|
|
och John... Ty brutalu.... No weż...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Do Twoje EGO ponownie: Nie pisz do mnie kolezanka bo pomysla, ze sie znamy. W Polsce bylam 2 miesiace temu i mialam okazje osobiscie sie przekonac co gdzie i po ile. Odwiedzilam juz 6 architekow, wiec na taka mala Lomze to mysle, ze juz mozna wyciagnac srednia z ich cen. Moze sa i uczciwe pracownie architektoniczne w Lomzy, ale jeszcze do takiej nie trafilam!!!
|
|
Echh nierozozumiem was wogle.! Przecież to normalne, że tak przeklina i kłóci się z wami, bo to jej rodzina i uraziło ją to co zobaczyła. Zamiast współczuć widzi takie rzeczy jakie tu wypisujecie.! Zgadzam się z wami, że codziennie umiera wielu ludzi i z tego co się stało robią wielkie sensacje ale przecież to nie ona założyła ten temat, ale warto jest porozmawiać o tym a komu się niepodoba niepowinien się wogle wypowiadać. Marte znam z widzenia ze szkoły. Nierozumiem czemu to zrobiła... I też niepłacze z tego powodu, bo jej nieznałam na tyle dobrze.! Ale zastanowcie się co teraz czuje jej rodzina.! I zgadzam się z BIG_NJ , że najgorszym błędem było zakladanie tego tematu i to napewno w niczym niepomoże...
|
|
jak ktos gra w to niech poda ip bo nie mam zadnych ciekawych serwerów. piszcie szykbo???????
|
|
John i po co tak spinasz dupsko od razu? Czy palacz żartował z krzyża,czy z herbu Łomży? Typowy katoprawicowy raban o ch*j wielki... chwyć jeszcze szabelkę i powycinaj niewiernych hehe
|
|
A wie ktos jak długo czeka sie na ten test psychologiczny po zdanym egzaminie sprawnosciowym ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to pomysl dobry finansowo bo wszystkie z wymienionych firm sa dochodowe, a jak by dorzucic msze dla podroznych ? 2pln od wejscia, dopiero by bylo mamony. chyba beatyfikuja mnie za ten pomysl :)
|
|
Królestwo Wzgórza mają oczy Droga bez powrotu Zejście Grota Underworld Eragon U Pana Boga w ogródku U Pana Boga z piecem Resident Evil Hostel itp. itd.
|
|
"Hydrozagadka"
|
|
no i co ty teraz będziesz jadł?
|
|
Re: Szamac Żarty Twoje nie są śmieszne. Lepiej przerzuć sie na ronda. Potem skontempluj strusie jaja. Wiesz dlaczego strusie? Jeśli chodzi o nowy herb proponuję Hankę Bielicką.
|
|
Droga Dzasto. 1) Do każdego projektu podchodzi się indywidualnie i na tej podstawie można ocenić wartość wykonanej usługi zwanej adaptacją . 2) Jak na razie podpierasz się wypowiedzią tylko T-architekta i jego cennikiem. 3) Może dorzuć coś na temat innych którzy dokonali wyceny twojego projektu. 4) Jak na razie to widzę tu jednego laika w temacie i jesteś nim Ty. Nie mając pojęcia o tym na czym polega adaptacja projektu starasz się ocenić pracochłonność przedsięwzięcia i je wycenić na podstawie wypowiedzi ludzi z całej Polski na forum "X". Moja rada dla Ciebie : 1) Skorzystaj z usług projektantów Ostrołęckich, Zambrowskich czy nawet Warszawskich nikt nikogo do niczego nie zmusza. 2) Może warto zainwestować w studia np: architektura lub budownictwo Po ukończeniu będziesz miała okazję zdominować łomżyński rynek wolontariatem. 3) Zacznij negocjować ceny materiałów budowlanych bo kurcze też są drogie .... ale podobno w Zakopanem są nieco tańsze ! miłego budowania ! dla mnie temat skończony ! pa Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Pawcio masz rajce kolejny bez mózg -ćwierć inteligent emerytka
|
|
Jak wyjeździsz te 20 godz na motorze to plac jest pikuś, zresztą trasa też jest jedna i nie ma problemu z jej przejechaniem. Trzeba już konkretny błąd zrobić żeby się wtopić. Ja robiłem u Ferenca... wszystko fajnie, nawet na mieście byłem motorem, co, jak mi się zdaje, mało gdzie u nas w Łomży się praktykuje. Pozdrowienia.
|
|
gans Exoriare aliquis nostris ex ossibus ultor. za rok...
|
|
Jeśli chodzi o nowy herb proponuję Hankę Bielicką. I zmianę nazwy: Łomża Bielicka.
|
|
Nie zgadzam się!!Obsługa jest i ok i jedzenie jest OK!! Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ja mam z napisami Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
pierd...jak potluczony kamilu. w sumie to moze i masz racje bo to co ty piszesz jest zawsze smieszniejsze : ) ja napewno sie z tego smieje i to glosno. a to co napisalem to nie jest zart, to propozycja, bo czemu nie ? niedlugo i tak bedzie jak napisalem, tylko czarne kur.. zobacza ze to moze byc zysk, tylko to ich interesuje. i nie odzywaj sie do mnie, bo kadzidlem jedzie ! oszolom
|
|
zgadzam się z Tomek9002 w 100%
|
|
Na początku od razu powiem że nie jestem kimś kto napier** salto za saltem , poza tym salto to element 3Runu Ćwiczę najczęsciej na terenie szpitala wojewódzkiego z kumplem, mamy po 14 lat , a ćwiczymy od roku. Jak ktoś chciałby się przyłączyć to walić maila: mistrzu93@gmail.com albo GG 2375854 ale na gg jak nie jestem dostępny to mnie nie ma więc radze uzyć maila... Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
aha a jakiej długości masz włosy??i ile zaplacilas?? jak efekty?? Riposta
|
|
z dyche nie więcej.
|
|
hmm , przemo może umiesz wszytko ale na pewno nie umiesz wszytkiego wszędzie tzn. zawsze jest murek , barierka , rurka którą ciężej przeskoczyć niż poprzednią. Gabi , Parkour jest dla siebie nie dla innych , nie ćwiczę dla pokazu tylko dlatego że dla mnie to najtrudniejszy sport który mnie buduje psychicznie i fizycznie , on zmienia człowieka.Poza tym nie lubię widowni chyba że jest młodsza :P Ludzie onieśmielają. Tadeuszu , parkour jest z zachodu, z Francji . No cóż mam nadzieję że ktoś jednak chce ćwiczyć... No i co? --------------- TAK Źle --- TAK NIE DOBRZE ------------------
|
|
ale lipa spadno z ligi i tyle
|
|
Big_NJ , wejdz w ten lkink co dałem...moze i trzeba się zarejestrować... ale filmów od groma bedziesz miał:)) http://forumwielkiekino.i365.pl/index.php Riposta
|
|
ech... i tak kazdy ci powie co innego... kazda osoba to poleca te osobe...z ktora jezdzila... nikt ci nikogo innego nie poda... wiec takie pytania nic ci nie dadza...
|
|
hej :) polecam salon kosmetyczny na długiej koło rosmana ja tam przekuwałam nos i naprawde wszystko super się goiło :) Pozdrawiam "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
będę wdzięczny za np telefon kontaktowy gdzie można się ze specjalistą umowić, adres gabinetu... dzięki pozdrawiam!
|
|
Jeżeli chcesz mieć na prawde bardzo dobre amortyzatory to poleca firmy KAYABA - cena za sztukę to ok 140 zł. Ale naprawdę warto zainwestować. Dobre amorki są również firmy GH - cena za sztukę ok. 100 zł. Ale powiem Ci jedno...wystrzegaj się jednej firmy...a mianowicie firma DACO która proponuję straszne badziewie które trzeszczy, skrzypi itd - ok. 50 zł sztuka. I całej reszty podobnych firm które oferują badziewie w cenach ok 50 zł szt. Koszt wymiany...nie mam pojęcia ale pewnie nie więcej jak 50-70 zł. Wymieniałem też sobie ale sam, więc nie wiem co ile kosztuję. A gdzie wymienisz...w każdym zakładzie w mieście...ja osobiście jak już sobie nie radzę z czymś sam to jadę do CKP za Mechaniak do Pana Andrzeja co ma tam warsztat. W moment mi pomaga wyjść z problemu.
|
|
most zywych trupow hheheh
|
|
nie polecam gazowych najlepiej olejowe zwyczajne
|