Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Macie problem ze ''Smoleńskiem"??? |
mati9403. masz racje,niewarto nawet porownywac marty do mojego psa. pies mi blizszy i nie glupi zeby skoczyc w zamiarze utopienia.a nasrane to masz ty i ta twoja zaginiona kolezanka http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Macie problem ze ''Smoleńskiem"??? |
Mnie to najbardziej (moze nie rozśmieszają) ale denerwują plotki ludzi... ze to ciało znalezione, że dziewczyna dawno już jest za granicą, to że żyje i się ukrywa itd itp to jest śmieszne, zamiast rozkminiać zajelibyście się sobą... Tyle ode mnie. Pozdro Jarek
|
|
te bloki z płyty były budowane aby przetrwać wojnę atomową .Takie mam wrażenie za każdym razem jak próbuję wywiercic dziurę albo coś wykuć. Spokojnie rozpadną sie po około 5 000 lat i przeżyją egipskie piramidy. PS a ceny mieszkań ciągle spadają .Wystarczy pośledzić trochę ogłoszenia a lala myślała że kupując nowe się nachapie a ty d...blada
|
|
Redakcja 4 Lomza tez nie ma wiedzy? Dziewczyny zostały i graja w sobotę.
|
|
step Up , Honey , Świt żywych trupów , Wredne Dziewczyny xD Jarek
|
|
wszystkich wyzywasz od głupków, przeklinasz i nic nie robisz siedząc tu, prowokujesz ich do głupich komentarzy kosztem tej biednej dziewczyny i jej rodziny, zgadzam sie z tym że na tym forum niektóre osoby pisza głupie komentarze no ale niestety to jest wina autora który niby chcial pomoc stwarzając ten temat, tylko ciekawe jak chciał pomóc?? jakby on go nie stworzył to by to zrobił ktoś inny, ale ty tez nie jestes madra ujawniajac ze jestes jej rodzina, czy to mialo być jakas reklama ?? "ale fajnie jestem siostrą zaginionej i nie dam sobie dmuchać w kasze!!!" wielka jedna komedia.
|
|
do gans dlatego piszę o fałszywym współczuciu , gdyby to dotyczyło kogoś bliskiego mi na pewno bym "beczała" ale teraz współczuć i "beczeć" nie będę bo szkoda jest każdego człowieka, który umiera fakt pisałeś, że informacje są na stronie głównej i tam tylko powinny pozostać... Jarek
|
|
Do cmdspock: Czy ladny to nie wiem, ale na pewno cwany. Ja chce uswiadomic lomzyniakow, ze ceny 5000 zl za adaptacje, 12000zl za projekt to o 150% wiecej niz na polskim rynku, a ty chcesz nam wmowic, ze wcale nie, ze sie tylko tak nam wydaje. Sprytne posuniecie. Ale glupich nie ma, sa jeszcze inne pracownie, niz twoja i T-architekta!!! http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Dubling?
|
|
Chyba nie ma z dablingiem , w kinie przynajmniej było z napisami.
|
|
AdamO a na grom Ci w omedze 2.0 sekwencja??? Przepłaciłeś poprostu bo i na zwyklej instalacji by latała jesli niemasz kolektorow plastikowych to na ki grom sekwencja??? u kubusia i na senatorskiej patrza na ilosc a nie na jakość !!!! Ja zakladalem w SIMPLEX GAZ w piatnicy i polecam wszystkim !!!! Zero problemow regulacje od reki calkowity pozytyw nic wiecej
|
|
"Bójcie się chamy, do niższej ligi wracamy... " inteligentny teks, nie ma co :) pozdrawiam
|
|
OMFG, to ktoś ją porwał, to ktoś ją zrzucił z mostu, to teraz nagle znaleziono jej ciało, chociaz jej rodzina itp, nic o tym nie wiem... no super ale już te plotki w dupe leźć nie chcą poprostu, ludzie!
|
|
Zawsze jest alternatywa przenieść się na inne lepsze Forum . Lomza . pl z ekipą moderatorów :) Tylko mało osób z tej możliwości korzysta bo wolą bluzgać niż prowadzić dyskusję na poziomie
|
|
no oczywiscie kazdy ma zdanie na temat swojego lekarza ale to tez jest czlowiek i w kazdej chwili moze sie pomylic nie oceniajcie ludzi pochopnie
|
|
Polecam firmę MASTER z Piątnicy Włościańskiej 7a, jestem bardzo zadowolona z fachowej usługi, ceny mają najtańsze.Profesjonalny montaż.Zamawiałam u nich okna ,drzwi zewnętrzne i wewnętrzne oraz parapety.
|
|
Jak komuś za drogo to idzie do stokrotki kupuje gotowy spód do pizzy za 1,50 + to co wyschło w lodówce i nie nadaje się do bezpośredniego spożycia kroi w plastry, zalewa ketchupem miwex i jest szczęśliwy, ale nie z tego, że zaoszczędził tylko najbardziej z tego, że tym pieprzonym kapitalistom nie dał zarobic. www.lomzadziady.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |