Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sztandarowy przekręt Donalda T |
A tam juz niech łapią kogo trzeba. A BRAK NICKA to forum jest lomżynskie, a ty jestes ze wsi i w dodatku niegadasz na temat oswiatlach.Zrub wlasne forum skoro cie boli ze mowie prawde DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sztandarowy przekręt Donalda T |
Panowie trener Mroziewski miał czas na skompletowanie składu i zgranie zawodników.Moim zdaniem 'popularny Mróz" nie jest dobrym szkoleniowcem.Styl drużyny mówi sam za siebie to znaczy gra jest nijaka!Za czasów trenera Jakołceiwcza pod tym względem było zdecydowanie lepiej!Znajomości to jest równie ważne w pracy trenera.Jakich zawodników sciągnoł ze sobą trener?nie jestem i nie byłem tego trtenera jestem na NIE! rudy błazen z druhem
|
|
tu macie rolnicy między innymi BRAK NICKA przednie lampy do swojskiego ursusa. http://www.allegro.pl/item333946218_lampy_przednie_ursus_c_330_c_360_c_385_lampa_zetor.html 35 pln + najtańsza przesylka 6.50 pln + 6 pln ewentualnie za przelew w zaleznosci od konta. = 47.50 pln za wymarzone lampki. I teraz sobie mozecie jezdzic na legalu. ps. juz jeden uzytkowknik allegro zamowil 1 sztuke... moze to uzytkownik 'brak nicka' ;-]
|
|
Dodam jeszcze że Mroziewski ma słabe rozeznanie wśród piłkarzy!I raczej wybitnym szkoleniowcem nie jest i nie będzie jak i również znawcą talentów!Jego największym odkryciem jest chyba Wojciech Kobeszko obecnie napastnik Freskovity Wysokie Mazowieckie! ---------------------------------------------------
|
|
ZGODZE SIE Z TOBA HUBCIO PRAWDE PISZESZ WIADOMO ZE ZA JAKOŁCEWICZA LEPIEJ SZŁO MOGLI GO WYBRAC WOLELI MROZA MOIM ZDANIEM POWINNI GO ZWOLNIC Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
|
Na Legionow, dawna Mazowiecka, tam gdzie jest hurtownia elektryczna. Maja sale karatecy i chlopaki Capoeire tez cwicza, idz i pogadaj, jest mata.
|
|
co ty niedorobiencu na oklep robiony dranie mozesz wiedziec na temat podatków jakbys pracował ułomku bez szkoły to bys sie martwił gdzie ido podatki ja osobiscie bym wolał zeby dostawali biedni ludzie z polski a nie przybysze którzy zaczynaja czuc sie lepiej i bezkarnie zyc jak u siebie im z tego nierubstwa sie popierdzieliło w cabanach a ty kocmołuchu jestes taki sam nierób nauczyłes sie darmochy i ciagniesz za nimi TY piszesz o wojnie czy ty konski zwisie meblu stajenny oflisie tartaczny masz pojecie o czym piszesz lepiej dla dobra tego ptciwego forum nie udzielaj sie dla dobra idei poszukaj se czeczenskiej strony przychlascie Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
media expert to chyba najdrozszy sklep w miescie ;P
|
|
Nie czepiałbym się tak Mroziewskiego. Wiadomo w jakiej sytuacji zimą znajdował się nasz klub, kiedy Mroziewski objął zespół (koniec stycznia), kiedy rozpoczęło się kompletowanie składu i ilu zawodników pozostało z rundy jesiennej. Wiadomo było, że w ciągu półtora miesiąca z zawodników nie znających się, prezentujących trzecioligowy poziom, w tak krótkim czasie nie uda się zrobić zespołu na średnim drugoligowym poziomie. Tak naprawdę jedyna nasza nadzieja była w tym, że co najmniej 3 z tych klubów: Kmita, Pelikan, Warta, Tur, Motor, Stal; będą prezentowały się gorzej od nas. No i z tych zespołów najgorzej prezentuje się Tur, który zdobył jeden punkt wiosną (tyle co my) oraz Warta i Motor, które co prawda zdobyły już po cztery punkty na wiosnę, ale wygrały swoje mecze z bardzo słabo prezentującym się w tej rundzie GKS-em Jastrzębie. Tak naprawdę dwa najbliższe spotkania pokażą, czy możemy jeszcze liczyć się w walce o utrzymanie. Najpierw trzeba wygrać u siebie z Motorem Lublin, a następnie w Stalowej Woli ze Stalą. Jeżeli jednak nie uda się wygrać w sobotę z Motorem, wtedy sprawę trzeba postawić jasno: spadamy. I postawić konkretne pytanie Mroziewskiemu: czy jest gotowy stworzyć zespół, który w przyszłym sezonie powalczy o awans z nowej drugiej ligi (czyli de facto trzeciej)? Jeżeli nie, wtedy dopiero jak najszybciej trzeba będzie znaleźć nowego szkoleniowca. Nim to jednak nastąpi, w sobotę na meczu z Motorem, piłkarze muszą poczuć, że jesteśmy z nimi, dlatego trzeba stworzyć na stadionie przy Zjeździe niezapomnianą atmosferę. Musimy swoim dopingiem pomóc piłkarzom wygrać ten mecz, pomóc im w walce o utrzymanie!!!
|
|
Dran ma rację, bo po wybryku gówniarza nie ma co oceniać ogółu, chociaż mieszkając na Łomżycy nie po raz pierwszy doświadczyłem braku ucywilizowania od ich strony. Świetnie ujął to Tadeusz.K. My po prostu dorastaliśmy tutaj, spędzaliśmy całe wakacje grając na tym boisku przy SP5 w piłę i normalna jest nasza frustracja taką sytuacją, że nie możemy pograć na 'własnym' terenie, bo jacyś smarkacze grożą nam nożami.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czy ktoś coś wie czy będzie organizowany jak co roku marsz przez miasto w hołdzie Janowi Pawłowi II ???????? Aby uczić jego pamięć bo dla kążdego stanowi jakiś wzór do naśladowania !!
|
|
wrzuć na wyszukiwarkę giełdy rolne,zadzwoń do firmy w łomży ,, drobiarz,, coś ci podpowiedzą.
|
|
Mroziewski dobry gosc i wlasnie to co mi sie podoba u niego to to ze nie czaruje ludzi ze "Ooo moglismy wygrac ale jakis tutaj mały bład był" tylko mówi cóz przegralismy na tyle nas było stac najgorzej to mnie zenuje jedna sprawa ze jak w klubie zaczeło się dziac normalnie i zaczeła sie nawet promocja ŁKSu to nie ma wyników ! biednemu zawsze piach w oczy ! ja tam dalej bede chodzil na mecze nawet i to w 4 lidze
|
|
mozesz popytac o salke zapasnicza przy PG 1 tylko wybacz ale kto z 15 latkiem bedzie rozmawial powaznie :)
|
|
nosilam aparat staly prawie 3 lata,jestem naprawde zadowolona.chodzilam do ortodonty w lomzy na ul.korczaka 7, doktor P.Cwalina,gabinet ma w lomzy i w bialymstoku.zaklada aparacik w bialym a wizyty miesieczne odbywaja sie w lomzy.ja placilam 1500zł na gore i 1500 zł na dół.wizyta miesieczna kosztuje 100zł.naprawde polecam. pozdrawiam
|
|
Przeciez napisalem wyzej nawet ile dostaja. Zyja za nasze pieniazki maksymalnie 12 miesiecy i jest to okres na przystosowanie, po ktorym musza sami pracowac i sie utrzymywac. I to tez nie wszyscy.
|
|
Browar Łomża w Olsztynie można kupić szczególnie na osiedlu Mlecznym, czasami się zdarza w innych sklepach.
|
|
to co z tym servem bedzie jakis wkonu czy nie nie weim podajcie jakies ip bo bym pogral sobie wkoncu bo maly zastoj sie zrobil
|
|
Weź się śmieciu nie udzielaj coś Ci nie pasuje to skocz se z mostu.
|
|
Witam. mam pytanie a mianowicie Czy podatek od psow musza oplacac osoby niepelnosprawne z I grupa inwalidzka czy zwolnieni sa tylko niewidomi z psami przewodnikami? Prosze o pomoc a nie glupie zgryzliwe odpowiedzi nie majace sensu
|
|
Kilka minut temu ( dokładnie nie wiem ) dziewczyna ubrana w czerwono kurtke skoczyła z nowego mostu w Łomży . Kurtka i telefon komórkowy znaleziono przy poreczach . Wiadomo ,że nie żyje. Prawdopodobnie teraz trwa akcja poszukiwania ciała. Wyglądam przez okno i widze mnóstwo policji. Szkoda...
|
|
jak srał na mrozie to łydkę sobie przebił,
|
|
Nie nie nie kolego....Urząd Skarbowy czyli 2% wartości pojazdu (tzw. podatek) płacisz swoją drogą...dopiero jak to opłacisz idziesz do wydziału komunikacji z potwierdzeniem opłaty skarbowej i papierami auta. I w wydziale komunikacji wyniosło mnie około 76 zł. DiDi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |