Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd nie chce Polaków wygnanych z Ojczyzny. Woli imigrantów z Afryki. |
na takie podejscie brak mi słów. sram na to ze bylas jej kolezanka, nawet nie masz sie czym chwalic. myslicie ze tym tematem pomozecie w jej odnalezieniu ?? rozwijacie tak smutny temat takimi głupimi odpowiedziami, a najgorszy pajac to autor tematu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd nie chce Polaków wygnanych z Ojczyzny. Woli imigrantów z Afryki. |
Polecam na ul.Al.Legionów koło Asaja-szybko i lakier jest naprawde dobry
|
|
nie mam
|
|
wyzyskiwacze!!!!!
|
|
przyjme chetnie :-)
|
|
sredni
|
|
zapina Twoją starą... tak to idzie?
|
|
AAAAARGHHH!!! METHALLLLLOOOOOOMANIA!!
|
|
Opatrzność, niezależnie jak to rozumieć: bóg czy sam J.P.2, chyba niezbyt popiera te hipnotyczne uniesienia, zsyłając niesprzyjającą pogodę... a jeszcze wczoraj było tak ładnie.... rudy błazen z druhem
|
|
Znajomy jeździł espero bezawaryjnie 11 lat. Ale to kwestia nie tyle marki co dbałości, przeglądów i sposobu użytkowania. Sama mialam okazje tylko przejechania sie tym samochodem i muszę powiedzieć, że nawet nieżle się prowadzil, chodziaż dla mnie drobnej osobki troche za duży. weź pod uwagę, ze to już lecviwe auta, ale za to dośc tanio można kupić.
|
|
Idz do OHP :) rudy błazen z druhem
|
|
Bartes najprościej to by było jak ktoś by ci namierzył sygnał laptopem, póżniej trzeba załatwić tylko dostęp.
|
|
O Jeżu! Skończcie te żenade. Chyba naprawdę ludzie mają jakieś kompleksy na punkcie Yam`ki.
|
|
Dnia 2.04.2008r. ok. godz. 17:30 na ulicy Piłsudskiego (pomiędzy pizzerią "Cztery Pory Roku", a bankiem PKO BP) zgubiono portfel wraz z dokumentami. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt pod nr tel. 608 429 421. Zależy mi głównie na dokumentach i drobiazgu znajdującym się w portfelu. Z góry dziękuję.
|
|
Witam ponownie, jako autor tego tematu. Mówiąc szczerze: gdybym wiedział, że "doktor" Wanda Piechocińska, to jest ta sama "słynna' Wanda P., to w ogóle nie zawracałbym sobie głowy pisaniem o moim (i mojego syna) zdarzeniu. Założyłem ten temat bowiem nie po to, aby publicznie wyżalić się (gdyż nie odczuwam takiej potrzeby), ale po to by wzbudzić w Pani WP jakąś refleksję na temat swojego zachowania. (... usunięto w związku z ust. osude art14) Chcę się tylko jeszcze krótko odnieść do słów majkiskowron, której uwagi przeczytałem szczególnie uważnie. Majkaskowron pisze: "(...) Poza tym , wiem też z osobistego doświadczenia, że lekarze w Białymstoku w momencie, kiedy dowiedzą się, jak pacjent był potraktowany w Łomży "z dziką rozkoszą" pacjentowi wchodzą w tyłek tylko dlatego, żeby pokazać, jacy są świetni." Ja nie odniosłem takiego wrażenia. Mnie i moje dziecko potraktowano po prostu normalnie, a my niczego więcej nie oczekiwaliśmy. Lekarz, który nas przyjmował postąpił (wg. mnie) i profesjonalnie i zarazem, po prostu, po ludzku. Po ponad 3 dobach spędzonych w białostockim szpitalu także widzę, że są osoby z personelu, które (chyba) lubią swoją pracę i takie, które ją lubią mniej i manifestują to na każdym kroku. Jednak lekarz, który jest aktualnie na dyżurze zawsze odpowiada w konkretny sposób na zadane pytanie, nigdy nie rozmawia z rodzicem np. idąc po korytarzu (co w Łomży jest chyba często standardem). Jest po prostu rzeczowy, ale nie przymila się, jak pisze majkaskowron. Biorę prysznic i wracam do Białegostoku.
|
|
Dokładnie to nie wiem, ale chyba 12.04. Jutro zapytam się w szkole to napiszę :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |