piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rząd nie chce Polaków wygnanych z Ojczyzny. Woli imigrantów z Afryki.

na takie podejscie brak mi słów. sram na to ze bylas jej kolezanka, nawet nie masz sie czym chwalic. myslicie ze tym tematem pomozecie w jej odnalezieniu ?? rozwijacie tak smutny temat takimi głupimi odpowiedziami, a najgorszy pajac to autor tematu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rząd nie chce Polaków wygnanych z Ojczyzny. Woli imigrantów z Afryki.

Polecam na ul.Al.Legionów koło Asaja-szybko i lakier jest naprawde dobry

nie mam

wyzyskiwacze!!!!!

przyjme chetnie :-)

sredni

zapina Twoją starą... tak to idzie?

AAAAARGHHH!!! METHALLLLLOOOOOOMANIA!!

Opatrzność, niezależnie jak to rozumieć: bóg czy sam J.P.2, chyba niezbyt popiera te hipnotyczne uniesienia, zsyłając niesprzyjającą pogodę... a jeszcze wczoraj było tak ładnie....

rudy błazen z druhem

Znajomy jeździł espero bezawaryjnie 11 lat. Ale to kwestia nie tyle marki co dbałości, przeglądów i sposobu użytkowania. Sama mialam okazje tylko przejechania sie tym samochodem i muszę powiedzieć, że nawet nieżle się prowadzil, chodziaż dla mnie drobnej osobki troche za duży. weź pod uwagę, ze to już lecviwe auta, ale za to dośc tanio można kupić.

Idz do OHP :)

rudy błazen z druhem

Bartes najprościej to by było jak ktoś by ci namierzył sygnał laptopem, póżniej trzeba załatwić tylko dostęp.

O Jeżu!
Skończcie te żenade.
Chyba naprawdę ludzie mają jakieś kompleksy na punkcie Yam`ki.

Dnia 2.04.2008r. ok. godz. 17:30 na ulicy Piłsudskiego (pomiędzy pizzerią "Cztery Pory Roku", a bankiem PKO BP) zgubiono portfel wraz z dokumentami. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt pod nr tel. 608 429 421.
Zależy mi głównie na dokumentach i drobiazgu znajdującym się w portfelu.

Z góry dziękuję.

Witam ponownie, jako autor tego tematu.
Mówiąc szczerze: gdybym wiedział, że "doktor" Wanda Piechocińska, to jest ta sama "słynna' Wanda P., to w ogóle nie zawracałbym sobie głowy pisaniem o moim (i mojego syna) zdarzeniu. Założyłem ten temat bowiem nie po to, aby publicznie wyżalić się (gdyż nie odczuwam takiej potrzeby), ale po to by wzbudzić w Pani WP jakąś refleksję na temat swojego zachowania. (... usunięto w związku z ust. osude art14)
Chcę się tylko jeszcze krótko odnieść do słów majkiskowron, której uwagi przeczytałem szczególnie uważnie.
Majkaskowron pisze:
"(...) Poza tym , wiem też z osobistego doświadczenia, że lekarze w Białymstoku w momencie, kiedy dowiedzą się, jak pacjent był potraktowany w Łomży "z dziką rozkoszą" pacjentowi wchodzą w tyłek tylko dlatego, żeby pokazać, jacy są świetni."
Ja nie odniosłem takiego wrażenia. Mnie i moje dziecko potraktowano po prostu normalnie, a my niczego więcej nie oczekiwaliśmy. Lekarz, który nas przyjmował postąpił (wg. mnie) i profesjonalnie i zarazem, po prostu, po ludzku. Po ponad 3 dobach spędzonych w białostockim szpitalu także widzę, że są osoby z personelu, które (chyba) lubią swoją pracę i takie, które ją lubią mniej i manifestują to na każdym kroku. Jednak lekarz, który jest aktualnie na dyżurze zawsze odpowiada w konkretny sposób na zadane pytanie, nigdy nie rozmawia z rodzicem np. idąc po korytarzu (co w Łomży jest chyba często standardem). Jest po prostu rzeczowy, ale nie przymila się, jak pisze majkaskowron.
Biorę prysznic i wracam do Białegostoku.

Dokładnie to nie wiem, ale chyba 12.04. Jutro zapytam się w szkole to napiszę :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org