Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Multi-kulti po izraelsku. |
M@ster w biodronce rozumiem że nie kupować?.Dlaczego?To zła jakość?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Multi-kulti po izraelsku. |
Ej, no ale przecież nikt nie powiedział, że ta dziewczyna nie żyje itp. To tylko domysły policji ,straży jak również internautów. To, że jej rzeczy znaleziono na moście nie świadczy, że skoczyła do wody. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Witam, mam takie pytanko: czy ktoś wie ile wynosi podatek od wzbogacenia się??Ponieważ miesiąc temu kupiłem auto i teraz chcę je sprzedać i nie wiem jak to jest z tym...Jezeli ten post juz pojawiał się w spisie to wielkie sorki:))pozdr i czekam na odp.
|
|
rewelacyjna sałatka z kurczakiem jest w galeri stokrotka w tym lokaliku. rewelacja :)
|
|
Hehehehe z kąd ty takie info masz??
|
|
Autor: pysio (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 01-04-08 19:51 ...... Czy jest w Łomży firma która nie nagina przepisów i traktuje pracowników jak CZłOWIEKA??? Są tacy pracodawcy i w Łomży. Niestety nie jest ich wielu .
|
|
głównie to chodzi o to że chiński skuter jest wykonywany z gorszego rodzaju materiałów, przez co jest mniej żywotny, i osiągi też są gorsze. Ale jak uważasz, mi odradzano troche poszukałem kupiłem używke i jestem zadowolony. Kupując chińskie to takie troche ryzyko, albo trafi ci się dobry i będzie fajnie, albo będzie sie jebał i co 2 tygodnie w serwisie stał.
|
|
Autor: wszechwiedzacy (---.nełostrada.tpnet.pl) Data: 01-04-08 17:59 a no i ja bede tez:) wystepował:) W takim razie odechciało mi się oglądać ;P (i tak nigdy w życiu bym tego nie obejrzał, ktokolwiek by występował) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
mi tak samo wcale jej nie zal tylko rodziny...i taka jest prawda. Skoro MUSIALA to mogla wybrac inny sposob ale co my tu rozkminiamy?stalo sie... jak miala slaba psychike to nic na to teraz nie poradzimy. nalezy wspolczuc rodzine i tyle na ten temat
|
|
US czepia się jak nie uiścisz właściwego podatku. Ty sama naliczasz i płacisz. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
a jaki to mam byc podatek ? i ile %?
|
|
Ja słyszałem że "Kilera 3" będą kręcić na Gaspolu... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
No właśnie - jesli ktos ma zamiar pisać głupoty to niech sie nie odzywa wcale!!! Bo nie potrzebuje czytac jakies ******* o wodzie i mydle tylko na powazne pytanie oczekuje powaznych odpowiedzi. PiS to szambo!
|
|
Może ten samochów przejeżdzający ją porwał:/ ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ludzie ludzie ja tylko sie zapytalem co jest bo chcialem isc swieczke postawic i zeby nie kolidowac z innymi jak to nazwe "uroczystosciami" chcialem to zrobic w spokoju zeby nikt mi nie przeskadzal a tu zaraz jakies posty jak "Pan Sniadanko" wrzuc na luz czlowieku ja wiem na czym mi zalezy i nikt nie musi mi mowic co mam robic zeby bylo dobrze!
|
|
Nie idz tam do szkoly!!!!! Ja sie tam ucze (na szczescie ostatni rok) jak Ci p.Suchodolska przycisnie to nie ma chu*a i nie ma dnia bez nauki. Tylko ostrzegam;d
|
|
Markac no sciaganie w sensie sciagniecie sobie programu, akurat tutaj nie jest tak jak z muzyka i filmami, ze scigane jest tylko udostepnianie. Ale dodatkowy problem to taki, ze w przypadku torrenta sciagajac jednoczesnie udostepniasz ;) Jesli chodzi o samo sciaganie (tzn. w trakcie), to szczerze mowiac nie wiem jak to jest... Z jednej strony mogliby sie przyczepic, z drugiej faktycznie mozna by zalozyc, ze nie wiesz co sciagasz. Chociaz na chlopski rozum to powinienes wiedziec ;) Fakt faktem, jestes w trakcie popelniania przestepstwa... Rownie dobrze mozna powiedziec, ze wlamywacz dobierajacy sie dopiero do zamka nie jest wlamywaczem, bo nie wie przeciez co znajduje sie za drzwiami ;) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Aha.... =.=
|
|
zakład pana Borawskiego... na to wygląda
|
|
Hej chłopaki... O kurka... to już jutro . Jutro mam MS ... kurcze ale jestem dziwnie spokojna <?> ... hmm no nic ... Będzie dobrze :) Wariatem nie jestem :) Jestem ze śląska => KWP KATOWICE :) Tylko nie wiem dokładnie czy będziemy miec w tym samym czasie z psychologiem spotkanie. No i podobno będą wpierać nam ze inny zawód jest lepszy ... dlaczego akurat policja a nie resocjalizacja itp ... brr..... Ok znikam spać ... 3majcie kciuki !!!! ~Potęga podświadomości~ :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |