Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd rudego "nie chce"repatriantów" |
ania12345 napisz coś o fadomie, głównie chodzi mi o obsługę pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd rudego "nie chce"repatriantów" |
A pan sniadanko jestem ciekaw ile ma lat bo chyba nie dorozwoj z niego http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
szkoda dziewczyny [*]. Tylko ciekawe czy to prawda
|
|
O jezus nie jestem pewny ... i nie byłem przy tym .
|
|
MOdik jest ok, szczególnie polecam do farbowania włosów p.Dzidkę, jest super, pozdrowionka
|
|
ja kiedys slyszalem ze to sie liczy droga od wejscia do bramki czy jakos tak. Ale jak napisalem tylko slyszalem. Poprawcie mnie jesli sie myle
|
|
Moze nie widzisz przekretu bo moze to twoj lokal lub kamienica a moze jestes pracownikiem ratusza. A nawet jezeli sie zale to co zle? Chyba przepisy sa rowne dla wszystkich nie uwazasz? Chyba ze ci w ratuszu uwzaja Lomze za swoj prywatny folwark. A co do zawiadomienia o przestepstwie zapewniam cie ze takie zostanie zlozone.
|
|
Nie jestem pracownikiem ratusza ani nawet właścicielem żadnego lokalu, ale najpierw trzeba dowieść czegoś a potem oskarżać. Tylko do tego spowadza się moja wypowiedź. Zmierz odległość miarką, upewnij się konkretnie JAK należy zmierzyć tę odległość i jeżeli będzie mniejsza niż powinna być, poprę Cię w działaniu w 100%. Pozdrawiam. szpenio - człenio!!!!
|
|
Dokładnie - podobne obawy maja nasi sąsiedzi Niemcy :-) tyle, że chodzi o nas. Nie ma co uogólniać. Ja nie chciałbym sie z nimi zamienić - u nich jest wojna i sami od tak sobie do nas nie przyjechali - tylko zmusiła ich do tego sytuacja. Zawsze znajdzie się jakiś zwyrodnialec. Ktoś pisał o tym, ze pili lepsze trunki :-) - wyjechać z Czeczeni nie jest tak łatwo, jak nie masz kasy zostajesz w tamtym bagnie. Także biedni raczej nie przyjeżdżają. Mam nadzieje, że podobny incydent się więcej nie powtórzy.
|
|
To jednak nie ta osoba dzięki bogu ... więc nie wiem kim była osoba na moście co wskoczyła ...
|
|
no widzisz od kogos musza zaczac karnie ... tyle druzyn kupowalo mecze jak sie wzieli za korupcje to tez od kogos .... rasizm jest na tle kolouru skory to jak moze bialy bialemu nawyzmyslac ... a po za tym troche myslenia dzis 1 kwietnia
|
|
no fajna sytuacja. Winnych nie ma.))))))))))))))))))))))))
|
|
u Rafałowskiego na wojska polskiego przy rondzie-najlepiej
|
|
Autor: lucyna07 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 01-04-08 09:59 Tam nie trzeba mierzyc miarka tam widac golym okiem ze od granic geodeyzyjnych kosciola nie ma 90m. seminarium granica jest na przeciwko tego lokalu to samo sie tyczy domu dziecka Mimo wszystko powiedzenie "tam widać gołym okiem" mnie nie przekonuje, jak myślę chyba organów ścigania także nie przekona:) Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
PS. i nie to że się czepiam, ale jeśli się w dzisiejszych czasach chce dojść sprawiedliwości to trzeba mieć wszystko czarno na białym. Bo skąd możesz wiedzieć jakie pomiary zastosują ci co będą te sprawe rozpatrywać? na nóż widelec wyjdzie im tak samo jak tym co wydali decyzję?:)to tylko taka perełka, nie neguję Twoich spostrzeżeń, nie znam tej sytuacji, moje oko nie widziało i jakoś fatygować mi się nie chce, ale dziś liczy się tylko suchy fakt czarno na białym, niestety terazx urzędnikom trzeba wszystko na tacy podsuwaći PILNOWAĆ swego, bo tak to można latami czekać najakiekolwiek decyzje;) O czym chyba Ci wiadomo skoro prowadzisz jakiś biznes,, pozdr. Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Fakt faktem, że jak ktoś chce na muszli postawic ogródek na 1 dzień podczas jakiegoś festynu to musi na 90 metrów odsuwac się od granicy muru kapucynów.
|
|
Przepisy mowia jasno 90m w lini prostej od granic geodezyjnych danych obiektow.
|
|
hehehe ja w sklepach widzialem Łomże i dobrze niech sie rozwija itd ale watpie w to zeby sponsorowala juwenalia szczegolnie w olsztynie a swoja droga ciekawe czy w łomży beda organiowane juwenalia w tym roku ?
|
|
A ja wam powiem jedno. Pieprzycie od rzeczy zamiast cieszyć się że coś się powoli ruszyło z lokalami w Łomży to tylko narzekacie jak przysłowiowe "mocherowe berety". Sami wiecie jak ciężko w łomży zrobić lokal albo nawet znaleźć budynek. Co to przeszkadza że nie ma 90 m do seminarium? a co klerycy na piwo będą przeskakiwać w nocy przez mur?sami niejednokrotnie krytykujecie ze w łomży nie ma gdzie iść czy potańczyćczy posiedziećw końcu ktoś wykłada kasę i robi lokal to już wszyscy dopatrują się spisków,przekrętów, itp. zamiast tego może koś by napisał czy może wie kiedy otwarcie i co tam w ogóle będzie? zamiast krytyki
|
|
http://allegro.pl/item338706640_zamien_autobus_na_skuter_super_race_malaguti_f12.html 1. Troszeczke wiecej bo okolo 2700 2.To juz zalezy od tego jak kto chce ja tam wole lancuch a w tym jest na paske(na lancuch sa o wieeeele drozsze) 3.Oczywiscie na stan licznika i silnika bo na coz innego 4.Ja odradzam chinczyki a najlepsze chyba sa wlochy 5.W serwisie;p Skuter to nie jest skomplikowany sprzet wiec nie bedzie z tym problemu w Łomży Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
kierowca.pwpw.pl
|
|
Prima Aprilis Smigus dyngus. Czy wy tez zauwazyliscie ze te tradycje powoli zanikaja??
|
|
pewnie ze znikaja(a przede wszystkim w lomzy), ja sie temu nie dziwie.jak to miasto emerytow i rencistow,a mlodziez juz sie nie bawi w takie poierdoly,jeszcze pare lat i zostna same dziadki pozamykani w 4 scianach sluchajacych radia maryja i wtedy to juz nie bedzie niczego jak to powiedzial kandydat na prezydenta ''bialostoku''Pan K.Krzysztof
|
|
I znowu jakis dzieciak chce kupic kosiarke naped najlepej samobierzny i na zylke, zwroc szczegolna uwage na stan ostrzy czy nie sa zniszczone no i wyglad zew,czy nie byla bita,ja polecam marke 捺短撇竖 jest tania w utrzymaniu, a serwisowac mozesz w stodole, badz gdziekolwek '''''Witam.Na początku proszę o zabieranie głosu osoby które chcą naprawdę coś mądrego powiedzieć,doradzić wsprawie kupna kosiarki'''''' Mam nadzieje ze pomoglem, hahahahaahah
|
|
A Ty logic86 co masz zamiar młodo odejść , dziadkiem nie będziesz. Takie pierdoły jak prima aprilis to jest dla dzieci, powagi chłopie.
|
|
Autor: logic86 (---.elomza.pl) Data: 01-04-08 13:37 I znowu jakis dzieciak chce kupic kosiarke naped najlepej samobierzny i na zylke, zwroc szczegolna uwage na stan ostrzy czy nie sa zniszczone no i wyglad zew,czy nie byla bita,ja polecam marke 捺短撇竖 jest tania w utrzymaniu, a serwisowac mozesz w stodole, badz gdziekolwek '''''Witam.Na początku proszę o zabieranie głosu osoby które chcą naprawdę coś mądrego powiedzieć,doradzić wsprawie kupna kosiarki'''''' Mam nadzieje ze pomoglem, hahahahaahah nie chce sie klocic a szczegolnie na forum. Ale czym ty bys jezdzil majac 14 15 lat Autobusem??? Po to sa te skutery. Spojrz na wlochy tam ludzie po 80 lat na skuterek i po winko;d Takze uwazam ze skuter to dosc dobre rozwiazanie oczywiscie nie popieram tego ze jakis mlodziak przedziurwai se tlumik i mysli ze jest fajny ze sobie ZTJJJJJJJJUNINGOWAŁ skuter to rzeczywiscie nie jest fajne
|
|
|
Trzeba miec niezle nasrane w bani by dac wiare takiemu żartowi ;p http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Jesli jestes zainteresowany to mam PIAGGIO NRG mc2 z 2000roku. Jesli chcesz wiedziec wiecej to dzwon: 508474222. Pozdrawiam.
|
|
A mi sie ta tradycja podoba. Wolę raz w roku wkręcić kłamiac kilka osób, niż kłamać na codzień. Z psikusów na prima aprilis nie trzeba sie chyba nawet spowiadać - niezależnie od tego jak się nakłamało - warunek jeden - trzeba się przyznać przed tym, kogo się oszukało. Dla mnie bomba.
|
|
Mam wrażenie że w Łomży wszyscy pracodawcy wykorzystują jak mogą, naginają przepisy jak chcą i myślą , że pracownik to szmata i do roboty.Piszę tak, gdyż w firmie której pracuje jestem tak traktowany.Nie wiem jak tak długo wytrzymam, a z pracą w Łomży jest problem i żyć z czegoś trzeba. Czy jest w Łomży firma która nie nagina przepisów i traktuje pracowników jak CZłOWIEKA??? Jak załatwić takiego pracodawcę?Czy są jakieś możliwości?A może Inspekcja Pracy? Czy to coś da,czy dać se na LUZ??????????????
|
|
a gdzie pracujesz w jakim zawodzie to ci podpowiem gdzie sie udac
|
|
Suchodolska jest od chemii i potwierdzam to co on powiedział. Ja nie mam z nią lekcji, ale widzę jak klasy się uczą. A szkołę wybierz taką, jaka Cię interesuje. Pozdrawiam i pamiętaj, szkoła to Twój wybór, najważniejsze byś ty była zadowolona.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |