piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szczęścia w Nowym Roku życzy partia

jak sciagnac program do obrobki zdjec w jezyku polskim

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szczęścia w Nowym Roku życzy partia

@Siekacz123
Nie pisze o tej sytuacji, bo jak zauwazyles, nie bylo mnie tam. Pisze o wyzywaniu wszystkich czeczenow jak leci, bo ktorys gowniarz nozem pomachal. Tak samo jak mowia, ze wszyscy polacy to zlodzieje, bo niektorzy za granica kradna, podoba Ci sie to? Traktuj innych tak, jakbys chcial, zeby traktowano Ciebie...

@jacobs30
Po pierwsze to proponuje popracowac nad interpunkcja i ortografia, dla wlasnego dobra... bo tego sie czytac nie da. Caly post napisany bez jednej kropki, czy przecinka i jeszcze walacy po oczach ortografami co drugie slowo... Zmiluj sie czlowieku...
A na temat uchodzcow mam jakies pojecie, ciekawe jak wywnioskowales, ze nie mam? Bo tak sobie wyobraziles? Moze jeszcze dopisz dla uczciwosci, ze mlodziez z lomzycy tez nie ulatwiala im zycia... kamienie nie raz lataly, co?
Co do samych czeczenow, to akurat znam troche niektorych i sa rozni, wiec nie chrzan glupot. Jedni sa idiotami inni sa ludzmi jak najbardziej w porzadku. Wez moze pod uwage, po pierwsze co oni przeszli i widzieli we wlasnym kraju, moze po paru latach nie po kazdym to splynie? A po drugie skoro sami sa tu napadani, to co sie dziwisz, ze sie trzymaja razem i probuja pokazac, ze nie warto z nimi zadzierac?
Poza tym, moze tak naprawde chodzi o to, co napisales juz na samym poczatku postu... Niektorych najwyrazniej kluje w oczy to, ze oni tu w ogole przebywaja... Bardzo ciekawy "incydent" opisales, doprawdy... Przyszli sobie alkohol kupic, podczas gdy wedlug Ciebie powinno ich byc stac tylko na chleb ze smalcem... Oburzajace, nie wiem jak Ty to zniosles...

Co do tematu, to jak ktorys konkretnie odwala taka akcje, to dzwonic na policje i niech zrobia porzadek. A uzywanie jednego idioty, zeby gnoic wszystkich, jest debilizmem do potegi i tyle. I to polacy, ktorych samych wszedzie pelno za granica i sami nie raz sie nie potrafia zachowac jak ludzie... brawo. Nie ma to jak hipokryzja.

DiDi

Niestety ale to prawda. Sam mieszkam na łomżycy od urodzenia i wiem jak wygląda sprawa z Czeczenami. Teraz młodzi Czeczeni okupują nowe boisko przy SP5, a ten opisany incydent z nożem wcale mnie nie dziwi. Nie pierwszy i nie ostatni. Teraz chłopaki z łomżycy nie mogą pograć na boisku, na którym się uczyli kopać piłkę, to jedyne takie boisko na tym osiedlu, bo gra tam banda, co tu się oszukiwać, prymitywów. To prawda, że ludzie boją się chodzić tamtą częścią wesołej. Najgorzej jest z przejściem przez mostek z os. Maria na os. Nowa Łomżyca - jest to jedyny mostej łączący te dwa osiedla i często stoją tam mieszkańcy hotelu... Czeczenów tu się boi wiele ludzi, choćby tych małych szkrabów, bo oni mogą przyjść później z tatą.
Czy znam wszsystkich Czeczenów? Nie. Niech ktoś mówi że dokonuję uogólnienia, że nie jestem tolerancyjny. Nie obchodzi mnie to. Tyle ile tu się wydarzyło na łomżycy wystarczy abym powiedział, że powinni zostać stąd usunięci, nawet jeśli znajdzie się kilku normalnych...

to gdzie w koncu w lomzy mozna najlepiej kupic radio i zapewnic serwis ?

w Łomży cienko będzie ci z serwisem cb bo ten koło jednostki wojskowej to nie serwis a tylko zdzierca kasy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org