sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Też chcę do Chin...

na butach sie oszczędzi:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Też chcę do Chin...

chcialabym prosic o rade jak sciagnac program do obrobki zdjec

przez Internet...

Pozdrawiam :)

Ale jaka frajda jak się psie g.... przez palce przeciśnie.

Hmm a więc jeśli masz zgode to nie obrazisz sie że wyśle adres tego topicu jak już podasz nowe IP^^ sie przekonamy ja obstawiam że serw zostanie usunięty;] na twoje życzenie.Pozarym jeśli serw już padł to graty heheheh cały miesiąc stał? graty graty. Jeśli chodzi o czity to n/c naucz sie grac i wtedy pogadaj.

mutualizm... a czy ktoś wogóle powiedział ze (nowe)IP będzie podawane?:)

Jarek

www.peb.pl

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Serw padł z przyczyn, które niestety nie są Tobie wiadomome, skoro nie wiesz dlaczego to łaskaw sie nie wypowiadać:D @x360 sunder mówi, że mystic do dziecko a co tu dużo ukrywać, że mystic jest starszy od niego i śmię jeszcze go tak nazywać?:D ha paradoks :D

zresztą nie chce mi się z Wami spekulować tak samo jak ty x360 znasz całego sundera tak samo i ja znam niejaką RedGirl i także wiem swoje, a więc nie masz mi co tu wpierać bo jak serwer mi się nie podoba to na nim nie gram proste... pozatym Mystic nie raz na serwie pisał, że SUNDER ma cheaty i dziwne, że nie jedna osoba to potwierdziłą he :D

Mutualizm widze, że masz predyspozycje do strzelania z ucha, he :P nieźle, ale tyku jednym krótkim postem zgasił twoją nadzieje na wsypanie naszego nowego serwa :D ehh i nie rób z siebie takiego PRO bo tobie pomógłby lekki trening:D.

I właśnie tym oto postem, kończe jaką kolwiek konwersacje z ludźmi, którzy potrafią tylko komentować, nie przyznać sie do błędu i jeszcze beszczelnie straszyć tym, że wyślą topica ^^ sory, ale już dawno się tak nie uśmiałem ehh :D

hehehe ale to jest zdrowe ja na mazurach po takich drobnych kamykach pocinałem na boso fajnie było hehehe :) A w Łomzy chodzi taki dziadek w lato na bosaka co mieszka koło ratusza.

Dobranoc !!!

Pan Filipkowski jak dobrze pamiętam. Cham jakich mało, wydarł się facio za to,ze nie słyszeliśmy nazwiska (ja i koleżanka). Spytaliśmy jak wychodził to powiedział " PIERWSZO SŁYSZĘ". Oblał mnie za pierwszym razem. wróciłem do wordu za kółkiem i zaczęło się... Złożyłem skargę... skarga przyjęta. Egzamin oczywiście płatny. Trafiłem na tego samego... poznał mnie wacek i zapamiętał ale już inny człowiek :P

Na legionów na przeciw gośki jest gostek, który szyje pokrowce i naprawia fotele.

Moja dumka!! qdźwa sam bym to zaśpiewał w yamie. W domu tylko to mam aktualnie w winampie :)

rudy błazen z druhem

ić jutro sobota wolne i tak marnować wolny czas idąc wcześnie spać

Jarek

taj jak pisałem powyzej a ktoś tu się ze mną spierał:)

gostek_num na h*j taki temat zakladasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Łomza jest miastem kategori"S" czyli skansenem,dzięki PISuarom, a więc...

oco Ci chodzi z tymi pisuarami ?? LOL

ja TEZ IDE SPAC

rudy błazen z druhem

Owszem, zdarzyło mi się maszerować spory kawałek po Krakowie jak sierotka Marysia - buty tak dały mi w kość, że nie było wyjścia - ale to było lato i cieplutki asfalt, zimą bym się nie odważyła...:)
Szorowałam potem przez resztę dnia te czarne stopy pumeksem i czym się dało! :D

hahaha nie no konam po prostu... juz do was lece... udowodnie wam wasza niekompetencje i co? namierzycie pacjentke i zawiesicie jej zdjecie na barze(bedzie wam przypominalo ze jest nieletnia i nie powinno sie jej wpuszczac)? prosze cie... nie rozmieszaj mnie...
jesli kilka osob mowi ze wpusciliscie nieletnich to widac tak bylo i nie ma co sie sprzeczac tylko skrupulatniej sprawdzac dowody...

Ja nie polecam zespołu FOKSAL.
Byłam na weselu jak ci kosmici dawali. Już sam strój - zielone kombinezony- wskazywał, że szału nie będzie. Jeden taki wysoki już na samym wstępie pod chałupą młodej, jak zakładał na ramię akordeon pocelował prosto w oko młodej, śliwa w kościele przesłaniała jej widocznośc. Całą imprezę przebalowała w okularach. Grajki tym zdarzeniem tak wkurzyli ojca młodego, że ten postanowił zaoszczędzić na nich parę groszy i poczęstował ich ruską wódką. Powiem tylko tyle, że oczepiny prowadziła świadkowa i świadek. Główny solista osrany i oszczany dostał ataku padaczki i zobjawami zatrucia wylądował w szpitalu. Drugi - klawiszowiec - pieprzył coś o zblirzająym się końcu świata i błagał młodego żeby wszyscy udali się do schronu. Tak truł mu dupę, chodził za nim na kolanach i krzyczał żeby wszyscy spierdalali, że wkońcu się doigrał i 12 godzin spędził razem z kurami. Trzeciego po 30 godzinach rodzina odebrała z oddalonej o prawie 100km wiochy. Twierdził, że wyszedł się odlać i nie potrafił trafić spowrotem.
Reszty sama nie pamiętam ale piłam naszą krajową i rano nawet kaca nie miałam.

Media Markt - Nie dla Idiotów

re BEAUTY
"żebym znalazła się pod twoim biurkiem, bo bez żadnego problemu odgryzła bym tego malutkiego ptasiunia, przewiązała go czerwoną wstążeczką i wysłała do Yam Caffe w najgorętszym okresie, ależ byłby ubaw"
To byłby ubaw, chyba skonam. Ile ty masz lat bo mentalnie to daje ci góra 8 wiosen.
Ależ ty jesteś ostra, a lubisz lizać, bo gryśc - to już wiemy - uwielbiasz.
Proponuję żebyśmy ocenili BEAuTY, ja jej w skali od 1 do 10 daję 7 za te gryzienie i fantazję. A jak napisze, że lubi lizać to nawet do 10 podciągnę.

ja bym jej dala 2 za zakladanie glupich tematow ale po co? co to fotka.pl?

Na Sikorskiego przy skręcie w ulicę Wyszyńskiego jest taki różowy domek, gdzie mieści się zakład, który to robi, podjedź, naprawdę fachowa robota.

zespół TENIX-507607317.WWW.YOUTUBE.PL-SZUKAJ TENIX,jest troche materiału z wesel.

logic 86 ja chodzę w butach, więc się nie trafiło.
Pozdrawiam chodzących boso.

odradzam tego kolesia na przeciw Goski. Jak uszyl pokrowce do busa to wygladaly jak by worki po ziemaniakach nalozyl.

Cze. Mam do was pytanie ,orientuje się ktoś jaki internet można założyć w okolicach ''ul.Wąska,Zdrojowa,Boczna,Górna...'' oprócz NEO ? i by mógł ktoś odraz namiary ;) Thx.

Kacper Hauser

haaaah5 sama napisalas wczesniej ze mozemy ta sprawe wyjasnic to prztjdz udowodnij i wyjasnij ze tak bylo a nie teraz z **** w tyl. takze klamczuszku przestan te bzdury o maloletnich wypisywac. Ito ty skrupulatniej rob swoje fotoreportaze po Lomzy i mnie nie rozsmieszaj lowco sensacji lomzynskich. do zobaczenia i pozdrawiam.

"Po pierwsze to non steam to kradziez;d ale dobra jzu sie nie czepiam
co do zwrotu "Serwer nie jest jak radius nie ma Adminów cziterów ;)"
to dla twojej informacji dziecko to na radiusie wszyscy admini byli steam i sa aktualnie zarejestrowani w ESL. Jeśli tam na demkach ludzie sie nie poznali to nie mam więcej pytań."

Na steam tez są czity właśnie widać jaki jesteś pro udowadniając ze nikt czitow nie miał bo grają na ESL xD nice

"Mystichk, rzuć cs'a plx. Zawsze możesz se podyskutować z HA Radiusa o jego czystości, np. Jednak jak wspomniał mutualizm każdy admin jest steam i ci ludzie już troche se w cs'a pograli ot choćby w/w HA, który ma czwarte acc steam atm. Teraz co do serwera.

1. Hasło: zgodnie z jedną z zasad firm hostingowych, rozpowszechnianie hasła jest zabronione, dodatkowo hasło deklasuje serwer z miana "publika" na serwer prywatny.

2. Sloty: 14 slotów hmm 7/7 przy ptb. Wciąż trochę mało.

3. HLG: tu mi koleś zabiłeś ćwieka. half-life guard to NIE JEST nawet antycheat. Program ten ma na celu skanowanie graczy w celu sprawdzenia, czy gracze nie posiadają zabronionych aliasów np. ciągły bh, ch. Bywa, że blokuje działanie cheatów odpalanych klawiszami F9-F12, Del, Ins, End, Home, ale żadnego cheata, który jest w miare świeży nie wykryje.

4. Sam antyrush nie czynia serwera TP. Składa się na to pack pluginów np. ATAC, Campmeter, w/w Antyrusher, ofc na TP ff jest ON, zwykle jest też mapcycle, a nie plugin votujący i dochodzi do tego pare innych drobiazgów.

To co przedstawiłem, pokazuje, jak nieobeznany jesteś w kwestii bycia HA na serwerze. Zestawiając info, które podałeś o serwerze, z wiedzą sundera...hmm cóż, zostałeś zmierzony, zważony i okazało się, że za cienki jesteś.

PS. mimo to wejdę i zobaczę ten serv. pozdro by sund.."

Tez mam steama
1. Akurat tam można hasło podawać
2. 14 to jest wystarczająco jeżeli lubisz grac 10v10 to jesteś dzieckiem FFA
3. Koleś na samym wstępie tego punktu piszesz ze nie jest to antyczit a na końcu ze blokuje niektóre czity oO zastanów się i ogarnij trochę.
4. n/c

chcesz 1v1 ?

"Piszę tutaj bo Mystic sądzi, że admy na radku to straszne haxory, mutualizm powiedział jaka jest prawda. Druga sprawa, sunder nie jest dzieckiem więc stfu nap...Dziwi mnie jedynie fakt, że jak mystic grał na radku to jakoś nie krzyczał że admini mają cheaty, dopiero jak założył swój to jest taki odważny i ciśnie ciemnote ludziom, ale jeśli chce to np, zawołam osoby podejrzane i se pogracie na jakimś servie z vacem."

Nie krzyczałem ponieważ serw bez adminów był spoko i grało tam dużo moich znajomych.

I już po :)) Jedyne skutki uboczne to ciągłe zerkanie w lustro ;) i niemożność powstrzymania chęci nieustannego dotykania moich nowych, pięknych, zdrowych włosków hihi ;))

jeszcze taka drobna informacja ..Perspektywa rusza z budową kilku nowych bloków można się zorientować tam, co mają ciekawego..czy mają:P

obudzta mnie rano ok

A ja wolę taki temat, niż o stokrotkach i internecie, więc się odwalić od tego tematu, no.

Dobranoc.

Jarek

Ja mimo porażek dalej wierze w ŁKS.

rudy błazen z druhem

Powiem tylko tyle.. To skurwiele a nie ludzie. Czy ktoś chciałby, żeby wymachiwano do was nożem albo do waszych dzieci? Bo ja nie. Podobny incydent był dzisiaj na szkolnym boisku SP5, kiedy to młodzież, która chciała pokopać piłkę, była straszona nożem przez nieletniego czeczena.. Niech ktoś coś z tym zrobi, zanim komuś stanie się krzywda.

dzwoniłem kilka dni po teście (fakt że test był przed świętami wielkiejnocy ) i powiedzaino mi że wyników jeszcze nie ma i żeby uzbroić się w cierpliwość więc myślę że chyba nie poszło za dobrze :)

Kacper Hauser

mieszka niedaleko lomzy jest moja kolezanka a cio??

Treść jest ukryta

jak raus wróci powinno się poprawić !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org