niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jaka religia takie szopki....

zbyt głeboka wiara moze zostawic uszczerbek w psychice

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jaka religia takie szopki....

Sorry, ale jeśli pijecie do mnie to ja wcale nie powiedziałam, że wierzę w opętanie tej dziewczyny.
Dla mnie cała sytuacja jest po prostu zagadkowa i nawet sam kościół ma tu wiele wątpliwości, skłaniając się ku chorobie psychicznej.
I naprawdę nie mieszałabym do tego Rydzyka czy innych typów.

Moze zalezy jeszcze kiedy sie kto zapisal... przeciez ceny dosc szybko sie zmienialy, a blok troche czasu powstaje?

Lalka ja Cie wcale nie mialem zamiaru przekonywac do starego budownictwa, chcesz nowe to kupujesz nowe. Chodzilo mi tylko i wylacznie o to, ze i jedno i drugie ma swoje plusy i minusy, nic wiecej. Nie widze nic uwlaczajacego w kupieniu uzywanego mieszkania, stad denerwuje mnie takie podejscie. Nie mowiac juz o tym, ze mieszkania sa rozne, jedno moze byc sypiaca sie ruina do generalnego remontu, a drugie moze byc ladne i w dobrym miejscu, wiec tu juz zalezy jak sie umie wybierac.

Jesli chodzi o ceny w ogloszeniach, to napisze jeszcze raz... niektorzy ewidentnie przesadzaja. Inni z kolei mysle, ze swiadomie podaja wyzsza cene, zeby bylo sie z czego targowac, wiec zakladam ze realne ceny sprzedazy i tak beda nizsze.

Ja wzialem uzywane, mimo tego, ze moze nawet mialbym tego "wujka" w spoldzielni... Ale po pierwsze nie chcialem czekac, bo ceny juz zaczynaly rosnac (i z perspektywy czasu dobrze zrobilem), a po drugie srednio mi odpowiadalo to co mieli do zaoferowania. W tym samym czasie znalazlem ladne mieszkanie, w dobrej cenie i nawet sie specjalnie nie zastanawialem. Efekt taki, ze czekajac wtopilbym kupe kasy, a tak nie mam sie czym martwic. Na pewno nie kupowalbym uzywanego, gdyby bylo drozsze niz nowe, bo to jest juz bez sensu.

A co do tego, czy mnie zasmuci ze sama zarobilas, to w najmniejszym stopniu nie, bo niby dlaczego. Smucic mnie moze co najwyzej podejscie do ludzi, nie bardzo rozumiem co mialas namysli piszac o zarabianiu na naiwnych, ale to juz nie moja sprawa, kazdy sobie zyje jak uwaza. Ja tam nie narzekam i tyle mnie interesuje.

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Film dobry,ale tak jak to w życiu bywa nie warto wszystkiego brać do siebie to co sie zobaczy lub usłyszy,ani też w to wierzyć.

gans pisze choroba psychiczna. Heh to po co by powoływali księży na Egzorcystów?? A taśmy to pewnie gans komputerowo zrobili co nie ?
Napisałeś zabobony. Myślę,że jesteś takim niedowiarkiem (nie chcę w żaden sposób Cię obrazić). Na temat Egzorcyzmów i opętań można naprawdę dyskutować całymi godzinami. Ja osobiście wierzę w to a czy to całkowita prawda o tych opętaniach to pozostawiam w rękach Boga.
A propos jeszcze tej choroby psychicznej-to nie są objawy choroby nawet najcięższej choroby,matka w tym filmie opowiadała jak córka uderzyła głową w okno zbijając szybę i nic się jej nie stało. Myślę,że matka by nie zmyślała. Ale tak jak wcześniej napisałem można o tym dyskutować godzinami.

nikt do nikogo sie nieprzyczepia. to tylko wlasne zdanie.Ludzie na takich zabobonach zarabiają i zrobią wszystko zeby wyglądalo to jak najrealniej,
przyczym ogladajac takie zabobony czlowiek staje sie strachliwy i coraz bardziej wierzący.hm. . . cos w stylu sekty !

rudy błazen z druhem

Nie czepiajcie się Violi, jeśli już to możecie mnie obgadywać. Ja wierzę w takie sprawy. Nie wstydze się tego, jak słuchałem tych nagrań, a zwłaszcza 4 części, kiedy przez dziewczynę mówią demony, to jestem przekonany, że to opętanie.
Głosy, które wydobywały się z gardła tej dziewczyny były nieludzkie, a treści też osoba chora by na prędce tak nie wymyślała. Ciekawy moment, to kiedy ciało Anneliese opuszcza Judasz, po tym momencie dziewczyna oddycha z ulga i mówi miłym dziewczecym głosem. Czy tak zachowują się osoby chore psychiczne? Ja sądzę, że nie.

na nowe mieszkanie jest gwarancja i pokrywa ona koszt takich remontów

rudy błazen z druhem

Autor: gans (---.lom.netster.pl)
Data: 27-03-08 20:35

bo mają dosyc byc brudnymi wychodząc na podworko i droge gdzie jest błoto i krowie odchody?

gans nie pisz głupot,gdy nie masz pojęcia o temacie!

*** *** popieram. Ale każdy może mieć inne zdanie. Zabobon tego raczej tak nie można nazwać. Zabobony to raczej takie opowiadania np typu jak nie oblejesz dziewczyny w śmigus dyngus(nie wiem czy poprawnie napisałem ale to mniej ważne) to nie będziesz miał powodzenia. Zabobony-tu nie ma faktów.

No dobra to skoro dyskusja się rozkręca może ktoś mi wyjaśni, o co chodziło z tymi demonami typu judasz, neron czy lucyfer. Dlaczego mówili po niemiecku a nie łaciną czy hebrajskim(czy aramejskim)? Strasznie mnie to nurtuje.

A poza tym skoro już Paplik nawiązał do mojego "romantycznego nicka" to ja sobie przypominam taką balladę Mickiewicza "Romantyczność", z której wynikało, że tak naprawdę nie da się tak do końca pogodzić "naukowości" z metafizyką. Osobiście wierzę w siły nadprzyrodzone, bo nie raz przekonałam się o ich istnieniu i nie przeszkadza mi to normalnym(nie zdewociałym podejściem do rzeczywistości). Z drugiej jednak strony wiem, że jest cała masa naciągaczy, którzy starają się zrobić kasę "na duchach" i "świętych", dorabiając do tego siermiężną ideologię- w średniowieczu były to relikwiarze z ukrytymi szczątkami apostołów, dziś mamy obrazki z modlitwami do Anneliese. Sens tego mimo upływu stuleci jest ten sam=zysk

Signature will be available soon. Please wait ;)

jak sam se zalozysz to juz za 150 zlotych a z zalozeniem to nie wiem

rudy błazen z druhem

To zacznę od tego że sundera znam bliżej niż ci się może wydawać, a co do cheatów cóż owym byłym adminem Radiusa był Okrutny i to on po tym jak zrobił sunda, sz6 i Ediego w wała nie dając kasy za adma, a bądźmy szczerzy, szalał na nim dość sporo i mówił że zapłaci, nie ma obaw...zresztą tak samo było z kaśką ak. red girl czy tam truskawka. Więc teraz to ty siedź cicho bo zawsze kiedy sunder gra w cs'a, ja patrzę mu na rączki, czy nie wklepuje czasem jakiegoś tajnego klawisza typu F-bla bla. Jego dobry kumpel tak tak..wiem już nie pamiętam nicku ale wyrwał pewnego ładnego dnia, kiedy leciał inf, sytego perma za wh, potem sam się przyznał, ale unbana nie dostał, przynajmniej oficjalnie bo zawsze jest reset ip. Co do mojej mądrości z hasłem..cóż l2r m8 bo jak widzę niczego sam znaleźć nie możesz, ale już masz copy paragrafu.
§3

Klient nie może:

- zmieniać ilości wykupionych slotów;

- rozpowszechniać (upubliczniać) hasła do serwera prywatnego na stronach internetowych

I na koniec zostawiłem sobie kwestię TP. Gra zespołowa to jedno, a co kiedy gracze mają w dupie teamwork? Od tego są pluginy, żeby karać takich matołów.

Teraz ty chciałeś wyjść na mądrego, ale coś ci nie wyszło. Spróbuj innym razem. cYa

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Nie mam pojęcia co jest takiego fajnego chodząc boso :]
Moim zdaniem beznadziejny pomysł.

Piszę tutaj bo Mystic sądzi, że admy na radku to straszne haxory, mutualizm powiedział jaka jest prawda. Druga sprawa, sunder nie jest dzieckiem więc stfu nap...Dziwi mnie jedynie fakt, że jak mystic grał na radku to jakoś nie krzyczał że admini mają cheaty, dopiero jak założył swój to jest taki odważny i ciśnie ciemnote ludziom, ale jeśli chce to np, zawołam osoby podejrzane i se pogracie na jakimś servie z vacem.

Signature will be available soon. Please wait ;)

Taa gdzie jest ta mowa o mysticu jako o dziecku? Sprawa kolejna, chętnie se obejrze jakieś demko na którym sunder ostro cheatuje, co do krzyczących osób, cóż wierz mi, spędziłem na Radiusie więcej czasu niż wy wszyscy razem wzięci i te osoby, które krzyczały to były zwykłe nosound botki, które zapytane jaki hax ma, odpowiedziały coś w stylu spier... on poprostu cheatuje...czyli rutyna na każdym serwie ns, zabije cię ktoś na słuch, już ma cheaty, nie wiadomo jakie ale ma. Przy okazji, mystic musiał krzyczeć po cichu bo żaden z głównych admów go nie słyszał, a pamiętam jak się jeszcze z nami bawił w spartę. Wtedy był cicho...Na koniec powiem, że zgrywasz osobę obeznaną w temacie Radiusa, ale prawda jest taka, że ty jak i ta cała horda botów grająca tam umie tylko krzyczeć o "czicie", a w rzeczywistości gówno wie na temat cs'a, baaa nawet jest takie coś jak icemat siberia, ale to już jakaś czarna magia dla wielu ludzi jak widzę. Hmm mów co chcesz, ale sunder był czysty, no ale np. ty jak i horda ns wie lepiej bo w końcu...to są rodowi PRO.

rudy błazen z druhem

Autor: gans (---.lom.netster.pl)
Niechcialo im sie uczyc to niech teraz leją pot na polach i tyle...

zapewniam cię ,ze na wsi pracują tez rolnicy z wyższym wykształceniem uzyskanym na renomowanych uczelniach heh

PRZEGRYWA JUZ 0-1

Riposta

@Dran
Nie byłeś, nie widziałeś, nie wiesz jaka była sytuacja.
Ten gówniarz wyglądał bardziej komicznie, niż poważnie, jednak z kolegami i nożami każdy umie zgrywać cwaniaka. Tyle ode mnie.

Ćwierkające ptaszki,ale masz problem, ładnie ćwierkają???bo chyba o to chodziło.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org