piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Schetyna dał swoim kolegom po 500 zł

Tak, narzekacie, a jakoś w święta full pełen i miejsca nie ma. A niedobitki tzn. osoby, które nie zmieściły się w Yamie lub osoby bez dowodów osobistych lądują w Atomie. Który jest najlepszy? Najpopularniejszy! I tu Yama bije wszystkie na głowę i nie powiecie mi, że nie, bo kiedy ja tam jestem, nie ma gdzie dupy posadzić! Jeśli jest w Łomży klub co może mieć 10p. i jest taki co może dostać 1p. to Yama ma 10! W atomie to dopiero jest dźwięk! Wokalu tam nie uświadczysz, bo jest jedno wielkie dudnienie. Kto był na koncercie Hip-Hopu ten wie o czym mówię. Koniec tematu.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Schetyna dał swoim kolegom po 500 zł

Nieodpłatne skrzynki w Perspektywie to ściema. Wszyscy będą mieli potrącone za skrzynki z centralnego ogrzewania. Nie sądzę żeby było to w porządku, ale mało kto o tym wie i dlatego wszyscy są zadowoleni.

No pięknie co jeszcze zwrócą rolnikom moze pieniadze wydane na zywnosc??
moze w końcu ludziom mieszkajacym w miesci za coś zwróca, a nie tylko zabieraja w podatkach!!!!!!!!!

gdzie tu sprawiedliwosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie napisałam, że wymieniam co 5 lat.
Co innego wanna we własnym mieszkaniu, co innego korzystać u rodziny czy znajomych. Widzę, że dla Ciebie to rzeczywiście nie jest problem. I właśnie przez takich mało wymagających ludzi mamy na rynku to co mamy. Byle co za "NIE WIADOMO CO...".

Vlad ma rację, w "Perspektywie" nie ma zwrotów za montaż okien, co jest w ŁSM. Ludzie z ŁSM nie widziecie różnicy między 50 zł za skrzynkę, a kilkuset zł za montaż okien? Przecież koszt za skrzynkę, to pic na wodę, przy cenach montażu okien, pomyślcie zamin zaczniecie narzekać.

*-* ma również rację, że nieodpłatne skrzynki to tani chwyt pod publiczke w "Perspektywie", zawsze z innych źródeł mieszkańcy pokryją koszt ich wymiany. Z kasy którą ludzie płacą na spółdzielnie możnaby nie takie cuda fundować.

dokladnie...zdenerwowalem sie teraz

Signature will be available soon. Please wait ;)

kto chce zwroty niech nie biadoli,lecz niech się wyprowadzi na wieś.Mieszkam w Łomży i nie zazdroszczę niczego i żadnych zwrotów

Unideny 1 wydania mialy problemy z torem audio (zastosowano maly mocowo glosnik a mocny uklad wzmocnienia mocy )co owocowalo czesto uszkodzeniem glosnika albo km ,ale wedlug mnie to jedne z lepszych radii
pozdrawiam

hehe zapytales w jaki sposob sie upewnie?juz to zrobilam(mialam wtedy cyfrowke ze soba i na zdjeciu wyswietlana jest rowniez data i godzina-pewnie na to nie wpadles?)sytuacja miala miejsce 23 lutego

i jak zwykle od tematu,postu zaczyna być już pięknie,"chamy mają kasę....."
standard,całego tego pseudo-forum

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org