Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Schetyna dał swoim kolegom po 500 zł |
Tak, narzekacie, a jakoś w święta full pełen i miejsca nie ma. A niedobitki tzn. osoby, które nie zmieściły się w Yamie lub osoby bez dowodów osobistych lądują w Atomie. Który jest najlepszy? Najpopularniejszy! I tu Yama bije wszystkie na głowę i nie powiecie mi, że nie, bo kiedy ja tam jestem, nie ma gdzie dupy posadzić! Jeśli jest w Łomży klub co może mieć 10p. i jest taki co może dostać 1p. to Yama ma 10! W atomie to dopiero jest dźwięk! Wokalu tam nie uświadczysz, bo jest jedno wielkie dudnienie. Kto był na koncercie Hip-Hopu ten wie o czym mówię. Koniec tematu. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Schetyna dał swoim kolegom po 500 zł |
Nieodpłatne skrzynki w Perspektywie to ściema. Wszyscy będą mieli potrącone za skrzynki z centralnego ogrzewania. Nie sądzę żeby było to w porządku, ale mało kto o tym wie i dlatego wszyscy są zadowoleni.
|
|
No pięknie co jeszcze zwrócą rolnikom moze pieniadze wydane na zywnosc?? moze w końcu ludziom mieszkajacym w miesci za coś zwróca, a nie tylko zabieraja w podatkach!!!!!!!!! gdzie tu sprawiedliwosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Nie napisałam, że wymieniam co 5 lat. Co innego wanna we własnym mieszkaniu, co innego korzystać u rodziny czy znajomych. Widzę, że dla Ciebie to rzeczywiście nie jest problem. I właśnie przez takich mało wymagających ludzi mamy na rynku to co mamy. Byle co za "NIE WIADOMO CO...".
|
|
Vlad ma rację, w "Perspektywie" nie ma zwrotów za montaż okien, co jest w ŁSM. Ludzie z ŁSM nie widziecie różnicy między 50 zł za skrzynkę, a kilkuset zł za montaż okien? Przecież koszt za skrzynkę, to pic na wodę, przy cenach montażu okien, pomyślcie zamin zaczniecie narzekać. *-* ma również rację, że nieodpłatne skrzynki to tani chwyt pod publiczke w "Perspektywie", zawsze z innych źródeł mieszkańcy pokryją koszt ich wymiany. Z kasy którą ludzie płacą na spółdzielnie możnaby nie takie cuda fundować.
|
|
dokladnie...zdenerwowalem sie teraz Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
kto chce zwroty niech nie biadoli,lecz niech się wyprowadzi na wieś.Mieszkam w Łomży i nie zazdroszczę niczego i żadnych zwrotów
|
|
Unideny 1 wydania mialy problemy z torem audio (zastosowano maly mocowo glosnik a mocny uklad wzmocnienia mocy )co owocowalo czesto uszkodzeniem glosnika albo km ,ale wedlug mnie to jedne z lepszych radii pozdrawiam
|
|
hehe zapytales w jaki sposob sie upewnie?juz to zrobilam(mialam wtedy cyfrowke ze soba i na zdjeciu wyswietlana jest rowniez data i godzina-pewnie na to nie wpadles?)sytuacja miala miejsce 23 lutego
|
|
i jak zwykle od tematu,postu zaczyna być już pięknie,"chamy mają kasę....." standard,całego tego pseudo-forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |