Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie poprawne politycznie?! |
Autor: xxx_luzik (87.119.16.---) Data: 26-03-08 07:09 A jo to sam sobie założyłem i już. Dwie godziny roboty i nie musze jeździć po żadnych "specjalistach" BYSTRZACHA - SPECJALISTA bravo bravo :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie poprawne politycznie?! |
Serdecznie polecam salę w Hotelu "Zbyszko" w Nowogrodzie. Jedzenie super, obsługa naprawdę miła, pokoje dla gości weselnych a co najważniejsze przepiękna okolica!!!
|
|
ma ktoś doświadczenia z salą na Fadomie? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ja osobiście polecam KONIE. Lokal niewiele większy od mojej chaty i to daje mi uczucie swojskiego klimatu. Szkoda, że na ostatniej imprezie wywaliło szambo, wszystko mi prześmiardło. Reszta na10.
|
|
"zenia" skoro jesteś stałym bywalcem to wiesz o czym plotkujesz. Ty o faktach piszesz, jak sam nie wiesz co te słowo oznacza.
|
|
Ja mam Introlan i jestem szczęśliwy. Jast doskonały.
|
|
taaak bek00 - klamczuszki z vipu...dowodem mego klamstwa moze byc nagranie z monitoringu zarowno z yamy(jak wspomniana przeze mnie dziewczynka bawi sie i popija alkohol) jak i ze statoilu(kiedy wymiotuje pod siebie). zdarzenie mialo miejsce bodajze kolo 21/22 lutego. jak sie upewnie to napisze
|
|
Dziki ptaku jak ty po studiach to ja ..... Xziondz
|
|
Bo jest, 3200 to tez jest za duzo moim zdaniem, bo mozliwosci zatrudnienia i zarobki sa nieciekawe. Ja uzywane kupowalem i placilem za metr troche mniej niz za nowe, chociaz mozna powiedziec, ze mniej wiecej tyle samo. Ale mieszkanie gotowe do uzytkowania. Co chce zrobic po swojemu to moge sobie zmienic kiedy chce i kiedy jest na to kasa. Przy nowym mialbym do wyboru albo zaciagnac te kilkadziesiat tys. kredytu wiecej i podwoic koszty wyszykowania lokalu albo siedziec przez rok czy dwa w praktycznie golym mieszkaniu, co z pewnoscia byloby mniej komfortowe. Oczywiscie kazdy robi po swojemu, ja tam nie zaluje, zwlaszcza ze kupilem duzo taniej niz zaplacilbym w tej chwili, a akurat wtedy nowe bloki byly dopiero w planach, wiec zalapalbym sie juz na nowe ceny... Co do cen, to jak pisalem, kupujacy sami podbijali jak ceny zaczely rosnac, zeby tylko kupic. Wiele osob z pewnoscia umoczylo przez to. A teraz sa efekty, zawsze znajdzie sie czesc cwaniakow, ktorzy beda probowali wykorzystac ta sytuacje na maksa, licza ze znajdzie sie jeszcze ktos naiwny, kto przeplaci i tyle. Tylko nie nalezy ich brac za punkt odniesienia, co wiele osob robi nie wiem po co, a spojrzec jakie sa realne ceny. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wiesz co, nie wiem komu sprzedasz, bo mi niepotrzebne... Poza tym, myslisz ze odzyskasz kase ktora wlozylas? Przeciez uzywane powinny chodzic za pol darmo ;) Wiec moze obdaruj kogos innego.... W koncu nie kazdy jest tak bogaty, zeby zmieniac mieszkania jak mu sie znudza... ;) Masz strasznie napastliwe podejscie do ludzi... Ja za mieszkanie zaplacilem sporo taniej niz te 2000zl, wiec moglbym je spokojnie sprzedac i dolozyc do nowego, tylko po co? Jesli juz, to raczej nie w Lomzy, szkoda kasy. Jakos nie musialem poki co wymieniac instalacji elektrycznej, kaloryfery tez mi jakos nie przeszkadzaly poki co, okna byly w wiekszosci wymienione zanim kupilem, a meble jesli juz to zamawiam sobie pod wymiar, wiec i tak mi wnosza i skladaja na miejscu... Kupujesz stare szafy, ze musisz je wnosic w calosci? ;) Chyba na sile wyszukujesz problemow. Blok jest swiezo odnowiony, wiec elewacja jest ladna, a osiedlem to mnie rozbawilas... Gdzie Ty mieszkasz? W Lomzy czy w Warszawie? Tu nowe bloki sa stawiane zaraz obok starych, wiec osiedle dziwnym trafem te same... Co wiecej na niejednym starym osiedlu jest u nas wiecej miejsca i zieleni niz na nowych, gdzie wszedzie kostka i beton, a bloki jeden na drugim. Jak kupowalem mieszkanie to podobala mi sie wlasnie spokojna okolica i duzo zieleni, wiec nie mam pojecia o czym mowisz... Wiec ja tam nic nie musze znosic, bardzo mi sie podoba, jesli Tobie tak wszystko przeszkadza, to zainwestuj w dom z dzialka, dopiero bedziesz miala prawdziwa wygode, bo blok to zawsze jednak blok... grilla sobie nie zrobisz, sasiadow slychac, miejsc parkingowych zawsze za malo, metraz duzo mniejszy itp itd... ;) Co do urzadzenia mieszkania, to jak sama napisalas 36 tys. nie liczac pelnego umeblowania, tylko 1 pokoj, to dolicz do pelna, no i oczywiscie w starym mieszkaniu nie masz wszystkiego, ale przeciez jak juz chcesz robic wszystko po swojemu i nowoczesnie, to chyba zadbasz o jakis odpowiedni standard co? ;) Bo inaczej to zaden luksus... Tak wiec wyjdzie Ci ponad 40tys pewnie. I teraz biorac pod uwage, ze kupujesz mieszkanie i jeszcze musisz to wszystko zrobic od razu, wiec zazwyczaj na kredyt. Wiec do tych 40 paru tys. dolicz odsetki i wyjdzie Ci jakies 60-80 tys. W uzywanym moge sobie to robic powoli, wtedy kiedy chce, za gotowke, wiec oszczedzam polowe kasy, nie mowiac juz o tym, ze nie kupowalbym mieszkania, w ktorym od poczatku wszystko trzeba by bylo wymieniac... Nie wiem z czym masz taki problem? Kupilas juz sobie mieszkanie? Jak tak, to sie ciesz, a nie szukasz winnych czemu tyle zaplacilas albo czepiasz sie jakie ktos ma warunki... A moze nie kupilas i sie zloscisz?
|
|
Na legionów w tym fox.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |