sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co się dzieje z p. Macierewiczem.

Napewno niepolecam Czarka miał kiedyś studio na ul.Długiej tak mi spier... na łydce że mi wstyd nosić spodenki w lato.Na początku wyglądało nieżle ale jak się wszystko wygoiło to masakra rozmazany strasznie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co się dzieje z p. Macierewiczem.

Jak niemozliwe jak w niedziele sam widzialem ze 3-4 osoby, ktore nie maja po 18 lat. I sa to tylko osoby do ktorych mam pewnosc, a moze byc i wiecej.

Ale tu i tak nie wiek jest najwazniejszy, sa i ludzie po 2x lat, ktore zachowuja sie gorzej niz jakies nastolatki.

Ale faktem jest to, ze dosyc restrekcyjne(wyjatki sa jak zzawse ;] ) sprawdzanie dowodow wplywa na to, ze starsi ludzie wybieraja ten klub ze wzgledu na srednia wieku

oni ciągle kierują się zasadą "jak ci nie pasuje ty wypier..." ale w końcu się zdziwią jak zabraknie podań o pracę na biurku prezesa, czego im szczerze życzę

a skad wiesz ze gumaki i widly to podstawa?czesto tam bywasz? ja na jeziorku nigdy nie bylam ale z tego co slyszalam ze jezdzi tam sporo osob uwazajacych sie za ch*j wie jaka elite i lansujacych w yamie(a gdy ktos zapyta:,,sluchaj nie byles ostatnio na jeziorku?,, to odpowiadaja:,,nie no co tyyy...ja i jeziorko?!cos ci sie poje*alo...,, albo ,, tyyy,no bylem,ale to przypadkiem i w ogole...,,) Po co to gadac?tak samo jak na ta cala yame gadaja a przyjdzie co do czego to stroja sie pol wieczora-a moze mnie dzis do yamy wpuszcza? a jak nie wpuszcza to na forum opisze jaka ochrona jest bleee i feee...

Autor: Hanes (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-03-08 17:57

oni ciągle kierują się zasadą "jak ci nie pasuje ty wypier..

dosłownie i w przenośni :)

jakis rok temu mialem sytuacje tego typu ze miesieczne rachunki za wode w ŁSM wynosily mnie okolo 100 zl, bylo to dziwne gdyz wydaje mi sie ze jedna osoba nie zuzywa tyle wody.

po zakomunikowaniu w spoldzielni ze nie bede placil takich rachunkow w nastepnym miesiacu rozliczeniowym wszystko wrocilo do normy i znow placilem 70 % mniej

najciekawsze w tym bylo to ze nikt mi nie chcial wytlumaczyc na jakiej podstawie wystawiane sa takie rachunki, skad bierze sie tak wysoka oplata

widac teraz zmienili metode i tna wszystkich w malych kwotach ktore po przeliczeniu na wszystkich mieszkancow dają duża sumę

" uszczęśliwianie " mieszkańców na siłe ...wszyscy powinniśmy kupic skrzynki na drzwi i zamknąc kurek z dodatkowymi pieniędzmi spóldzielni --Skąd ta cena ? !!! Dlaczego Perspektywa montuje skrzynki nieodpłatnie ? .Bezczelnosc władz spółdzielni sięga szczytu ...

Dawniej były ogłoszenia na klatce schodowej jaki przelicznik stosuje ŁSM do naliczenia zużycia wody u mieszkańców danego bloku (teraz już dawno nie widziałam). Wynikało to z różnicy zużycia wody całego bloku a jego mieszkańcami. Różnica wynika m.innymi z "kradzieży wody", nieszczelnej instalacji (kapiący kran czy cieknącą spłuczka). Np u mnie liczą zużycie wody przelicznikiem 1,2 Faktycznie zużyję 5 metrów a płacę za 6 metrów.

I znowu o yamie, i znowu źle, i coraz to nowe fakty po tylu latach obecności na rynku, niedługo zaczną pieprzyć, że yamą dowodzą talibowie. Zesraj się a nie daj się, to forum to jedyna możliwość oczerniania i zniechęcenia do yamy klientów przez tak wspaniale prosperującą konkurencję. Ja wszystkim daję 10 a yamie 1, bo wkurwia mnie, że tak dobrze im idzie, zdecydowanie za dobrze jak na łomżyńskie warunki. Żeby ich pokręciło, a nam wszystkim żyło się będzie dużo lepiej.

Ciekawe czy komuś z dyskutantów chodzi o przekonanie choćby jednego kontrlokutora? Chyba żadnemu. Chodzi tylko by dopiec.......

Nie bo to nie jest wina neta tylko komputera czy nie ma programów zbędnych co dużo zżerają pamięci lub wirusów mi też nie dawno muliło 2 dni formata zrobiłem i gra jak na początku :)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org