piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kiedy Białoruś będzie wolna?

yama to nic specjalnego
chcieli zrobić klub z klasą i na próbach się skończyło
i choć nie jest tragicznie to jednak taka "etykieta zastępcza"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kiedy Białoruś będzie wolna?

Proszę polećcie mi jakąś fajną sale weselną w Łomży lub okolicach. I może przy okazji jakiś fajoski zespół :)

właśnie ! tylko , ze TAK ROBIĄ UCZCIWI LUDZIE ...a o tych jak widać trudno w naszych władzach spóldzielczych

W jedności siła ...ale kiedy próbowałam zorganizować kilka osob na " wizytę " u prezesa- to ci co najbardziej darli gęby i mowiąc szczerze mieli racje - szybko się wycofali --i na to własnie liczy prezes --podenerwujemy się , powściekamy i znow skulimy uszy

krystynab: Ja się nie wycofam - możemy iść. Wiesz - mam dość dobry dostęp do mediów więc mogę to trochę rozdmuchać ;) Tylko czy oni będą chcieli o tym napisać?
Jeśli chodzi o licznik główny - jeśli patrzą się na niego to niech tylko wg jego wskazań rozliczają mieszkańców!!! Jaki sens mieć w tym momencie licznik w mieszkaniu skoro biorą z głównego?? Co za wiocha... ehh

Na mnie też możecie liczyć!!!!!!

w łomży nie ma dobrego dermatologa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
polecam dr Wrońskiego w Białymstoku, pierwsza wizyta 100 zł kolejne 50 zł.
doktor wysyła najpierw pacjenta na badanie krwi (żeby poznać przyczynę) a dopiero później przepisuje leki. a nie tak jak łomżyńscy lekarze myśli że spojrzy i już wie... tak mnie leczyli 8 lkat aż trafiłam do specjalisty... pół roku i po problemie :-)

Dzięki MiYu za informację :)) Dzwoniłam tam i w Hair Design mają to czego szukam :))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org