piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
P.Prezydencie - szacunek!

Test wcale nie jest taki trudny.
Polega głównie na prawdomówności

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: P.Prezydencie - szacunek!

chyba od 7 do 21 jak wszystkie Biedronki

zly_czlowiek mam nadzieje ze to co napisales sie sprawdzi, bo wk..wiaja mnie te kosiarki

padlo pytanie:

,,Wie ktos moze od kiedy czynna jest jutro biedronka na Por.Łagody??,,

a to odpowiedz:

,,Od 11 marca br., a więc juz 10 dni,,

bayan czytaj ze zrozumieniem, a dopiero pisz

Widzisz i Ty musisz jakąś promocję dać:)

antares

Dobre dobre:)

Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.

cztery slowa dla ludzi chcacych tylko zarobic na biletach i tylko po to aplikowali

chu. wam w dupe :)

Treść jest ukryta

I juz wszystko jest wiadomym. Jakie się zadaje pytanie - taką się otrzymuje odpowiedź. Logic86: zmieniłbym Twoja wypowiedź na: najpierw pomyśl zanim zadasz pytanie!

I czego się tak nadymacie? (co niektórzy). Poprawna odpowiedź padła juz kilka razy wczesniej. Reklama dźwignią handlu. Ciekawi mnie tylko czy naprawdę robią tam kolczyk w chrząsce???.
Bułka: a nie pomyslałaś, że jak chce ta Dama brylować na salonach to może niech wprzódy weźmie poduczy się ortografii? Przypuszczam, że stąd wziął się frontalny atak kolegów z forum.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Dopiero teraz zauważyłem, że to odgrzany temat. Ciekawe jak się zakończyła ta sprawa? Brunetka, moja propozycja identyczna jak skierowana do laratydy.
Odnośnie opalania w solarium. Nikt nie zauważył, że czasami ludzie wyjeżdżają na wczasy na Dominikanę, Kubę, Egipt. Robi się to najczęściej w miesiącach zimowych. I wtedy solarium jest wybawieniem. I nie chodzi nawet o efekt estetyczny ale o bezpieczeństwo przed poparzeniem na wymarzonych wakacjach.

haha zly_czlowiek- teraz sie powinnismy zrozumiec.......pytanie zostalo zle sprecyzowane, czyz nie?

I co z tego, że jest to prowokacja . Ważne jest to, że ludzie rozmawiają ze sobą. Swoją droga to intrygujące, jak łatwo ludzie dają sie podpuścić. Panie bek00, no ksiądz czuba w d...., przecież nie wypada. :))))))))))))))))

Riposta

Ja się zgadzam z fedorem (w kwestii choroby psychicznej tej dziewczyny).

U tej dziewczyny nieleczona schizofrenia wyrządziła spustoszenie tak fizyczne (przyczyna śmierci) jak też duchowe.
Jeden uważa się za kosmonautę, drugi za Napoleona a trzeci za Chrystusa. Takich "opętanych" w samej Choroszczy jest z 15 osób. Anneliese miała to "szczęście", że trafiła do rodziny, która dała wiarę zabobonom i zamiast ją leczyć to sprowadziła księży. Następnie wyrok skazujący (moim zdaniem słuszny) całą sprawę nagłośnił i stąd ten film.

Pozdrawiam.

dlaczego odradzasz chińczyki? ja miałem typowego chinola 4 lata, nie miałem z nim najmniejszych problemów. Silnik czterosów, górnozaworowy...Kupiłem go w salonie,na czas wymieniałem oleje świece itp.
Za to ja odradzam używany! w większości będzie to zjeżdzony s.h.i.t

Problem wynika nie z polaczenia internetowego a raczej blad hasla jesli nie samego numeru gg.Tam jets opcja odyzskania hasla.Sproboj odzyskac przez serwer gg, ktory Ci wysle haslo na email...jedno z mozliwosci
Pozdr...........

siemka

Podejrzewam ze wina serwera .Jak wpisujesz dobrze haslo to powino być

To jaka jest cena biletu jaki sektor

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

problem polega na tym, ze mlodzi ludzie...mam na mysli takich ok 14-15 lat...nie znaja sie na prawach ruchu drogowego...majac karte rowerowa...robia prowizoryczny test na np. dniach dziecka czy podobnych "swietach" przejada sie 2 minuty i dostaja pieczatke... Wystarczyloby zniesc to prawo do posiadania uprawnienia przez maloletnich...podniesc poprzeczke do 18 lat...lub 16 tj jest to na kat. A1... tyle, ze na A1 jest wymaganie prawo jazdy...zdaje sie na takich samych zasadach co na kat.A ... pogloski mowiace o przesunieciu wieku do posiadania prawa jazdy o ile sie nie myle do 26 roku zycia...nic nie zmieni...ale mogloby to pociagnac za soba zwiakszenie wieku na posiadanie karty motorowerowej czy prawa jazdy A1 ... jakie jest moje zdanie...dzieciaki zmieniaja skutery (likwidacja blokad na manetkach i w okolicach silnika) rodzice nawet o tym nie musza wiedziec... malolat sie rozbije...i kogo bedzie to wina? Odpowiedz jest zalezna...od tego kto przewini...ale dla opiekuna jest to, ze zawsze bedzie winna druga osoba

takie jest moje zdanie...kilka razu mialem "przyjemnosc" ogladac z bliska poczynania dzieciakow na kosiarkach ...mowie krotko i na temat...to sa kosiarki

i musza pamietac...ze zawsze sie komus noga powinie jak tak sie jezdzi...malo bylo przypadkow wypadku z osoba kierujaca skuter...i prawie wszystkie byly z udzialem mlodych ludzi

pozdrawiam

Riposta

ja nie wiem jakich dowodow trzeba at chocby w sprawie fatimy ,cos takiego nie miało prawo miejsca sie wydarzyc(chyba że bbeka sądzi że na ziemi jest 10 ksiezycow i a..ze 3 słoneczka ,no ale jakby mu biedakowi watykan tak napisał on by to od razu łyknał),zacznijcie myślec !!!!

WITAM PANSTWA NIE WIEM CZY WIECIE ALE NASZ KRAJ NA MIEDZYNARODOWYM NAJBARDZIEJ PRESTIZOWYM KONKURSIE PIEKNOSCI REPREZENTUJE DZIEWCZYNA Z PODLASIA (ŁOMŻA) OBECNA MISS POLSKI I MISS PODLASIA 2007 ZAPRASZAM DO GLOSOWANIA NA NIA W TEJ CHWILI ZAJMUJE 4 MIEJSCE SPOSROD 130 KANDYDATEK Z CALEGO SWIATA:) JESTEM JEJ FANKA W TEN SPOSOB MOZE CHOCIAZ JEJ POMOGE POZDRAWIAM I DZIEKUJE ZA ODDANE GLOSY PODAJE STRONE NA KTOREJ MOZNA OBEJRZEC KANDYDATKI I ZAGLOSOWAC:

http://www.misstqi.com/contestants.php

Powtarzasz się.
Pisałeś o tym kilka dni temu .

Autor: optymista63 (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 19-03-08 19:28

WITAM PANSTWA NIE WIEM CZY WIECIE ALE NASZ KRAJ ..................

Będziesz nas teraz nękał tym tematem co chwila?

2800?? :) Dowiedz sie dokladniej zanim napiszesz. Z tego co wiem to 2950zl/m , ale to tylko przy metrazu ponad 70metrow i stanie zupelnie surowym (masz drzwi wejsciowe i okna-reszta sam wykanczasz)

SPRZEDAM PAPIEROSY CARMEN wiek około 20-30 lat (tak mi babcia mówiła). Opakowanie jest w stanie bardzo dobrym. Zdjęcie moge przesłać na maila. Cena 30 zł za paczke.

ja kupilem na alegro ladnie wszystko chodzi wiec polecam ci na alegro

Kokosz słusznie prawisz.
Ale tak czy inaczej paplik niech zajmię się swoją wiarą i rabinami a nie .....

ma ktos moze wolne 2 miejsca i wybiera sie dzis do jeziorka? ;d

tyku dzięki.

na kilku weselach bylem i jako gosc ktory lubi pojesc i wypic polecam Pasionate, dobre jedzenie, przedewszystkim duzo i swierzo !!!!!

a jesli jestes na diecie polecam lokal w kisielnicy (swojska kuchnia czy domowa niepamietam) jedzenie do bani, malo, stare i niedobre :/
a jesli chodzi o sale to i tak wiekszosc jest podobna.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org