Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejny CÓT Tuska - benzyna PO 5 zł |
Piszecie: "jechać po majtach tym pseudo-biznesmenom" heh.... Nie wstawiam się za nimi, ale chyba przemawia przez Was zwykła zazdrość. Gadanie, że ktoś jest ze wsi i sprzedawał hamburgery ... ale dno! Sprzedawał to i ma teraz hurtownię, dorobił się, bo pracuje. Traktuje ludzi tak jak oni sami mu na to pozwalają! Ci, którzy nie pozwalają, odchodzą a prezes i tak jeździ super autem:> Skoro to wszystko tylko pseudo-biznesmeni to pokażcie mi jacy z Was są extra-biznesmeni:> Wyzyskują ludzi, bo takie mamy warunki w naszym mieście i kraju a każdy z Was robiłby na ich miejscu to samo:> Ma zowsze Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejny CÓT Tuska - benzyna PO 5 zł |
Sprzedam dwustronna kurtke Diverse (jedna strona czarna, druga zielona) tel: 888777666
|
|
Są chętni???
|
|
ale to chyba nie palenia :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
szlugi gorsze (bardziej szkodliwe i większy ****) niż te kupione teraz na rynku, a cena prawie oryginalna hehe
|
|
Jak w temacie.Czy ktos to zna?
|
|
ZASTANAWIAM SIE NAD ZAŁOŻENIEM CB DO SWOJEGO AUTA CZY KTOS MOZE POLECIC JAKIEGOS GOSCIA KTO DOBRZE ZALOZY MI JE ? CZY W ŁOMZY LUB OKOLICY MOZNA KUPIC TAKIE RADIO TANIO ?
|
|
Autor: pabloz4 (---.lomza.mm.pl) Data: 24-03-08 13:15 Faktycznei z mieszkaniami to wpadka .Ludzie myśleli że się nachapia a są w plecy. A ceny mieszkań ciągle spadają . wystarczy spoglądać na ogłoszenia.Niektórzy po kilka miesięcy ogłaszają się, sprzedają po kilka mieszkań-widać po numerze kontaktowym.
|
|
JJ a kim ty jesteś?
|
|
Agro Dance :)
|
|
hahaha a kto ci napisze ze samochod po dachowaniu ? sklejany z 3 innych ? pomysl najpierw...... kupilbys taki ? pewnie nie a tak w niewiedzy bedziesz smigal zlomem
|
|
Witam Ten temat dotyczy tylko właścicieli psów tak że proszę bez głupich komentarzy jeżeli ktoś ma psa to niech już zadba o obroże przeciw kleszczową lub jakiś inny preparat mój pies właśnie bardzo cierpi ponieważ jeszcze mu nie kupiłam takiej obroży i ugryzł kleszcz mam nadzieję że z tego wyjdzie. Chcieliśmy jak najlepiej, a wyszło tak jak zawsze.
|
|
Dran, nadal mnie nie przekonałeś do starych mieszkań z wielkiej płyty. Nowe to jest nowe. Ogłoszenia z Łomży: Sprzedam M4 56,10m2 , cena za m2 3.800zł - blok około 15 letni Sprzedam 2-pokojowe umeblowane M3 (ok. 50m2) Cena 3,300zł - blok około 20 letni Sprzedam mieszkanie M4 (60,57m2), 3200zł około 20 letni blok z płyty. Nowe mieszkanie możesz kupić za 3000 - 3250zł m2 w zależności od piętra. Nie ma we mnie złości tylko potrafię liczyć i jeżeli mam wybierać, wybiorę nowe. Okres oczekiwania się skrócił, kupując teraz możesz mieć już we wrześniu - grudniu. Rozumiem Cię, bo kupiłeś mieszkanie wcześniej w starym budownictwie, bo w nowym nie było, albo trzeba było mieć wujka w spółdzielni. Teraz na szczęście trochę się zmienia. O dziwo sama zarobiłam na to co posiadam, a żeby Cię zasmucić zarobiłam to na takich naiwnych ludziach jacy są w Łomży - i wcale mi ich nie szkoda, choć sama stąd pochodzę.
|
|
400 zł za xenony LOL !!! takiej głupoty już dawno nie słyszałem chyba że to ten rodzaj pseudo xenonów z allegro do tego zestawu zajebiście pasują bardzo modne światła z tyłu typu "gey look" dla WT "lexus" piszę z ironią bo wkurwi*ają mnie matoły w złomach wkładający ten badziew bez homologacji i nie patrzą na to że inni przez nich nic nie widzą - to właśnie o czym pisze perkoz http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Jeśli nie chcesz zapaść na jakąś chorobę nerwową to nie polecam iPlusa :) ta słabsza prędkość za 60zł działa mniej więcej tak: otwierasz stronkę i masz jeszcze czas skoczyć do kuchni i zalać sobie herbatkę zanim wszystko się załaduje:) oczywiście jeśli wcześniej wogóle połączysz się z internetem, a do tego też trzeba nie lada cierpliwości. Jest jeszcze większa prędkość, abonament kosztuje wtedy 120zł. ale też nie jest za rewelacyjna...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
sorry...Farnej i Dwornej
|
|
"Jędrusiowa zagroda" w Piątnicy,"Panorama" w Nowogrodzie,"Zbyszko","Amadeusz" przy Przykoszarowej,"Korona".Bywam na weselach,te sale polecam.W "Wenecji" nie podoba mi się wejcie na salę(wąskie,kręte).Najlepiej osobiście pojeżdzić,zobaczyć,wypytać,porównać.
|
|
Wy pisaliście o ksenonach, czy o soczewkach? Bo to, jakby chyba nie było, jest jakaś różnica??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |