Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No a co z lądowiskiem na GROBLI JEDNACZEWSKIEJ ??? |
dokladnie zona nie chciala urlopu ale dal do podpisania ze nieuznaje takich zwolnien dziewczyna sie przestraszyla i podpisala ale zwolnienie jest i to podstawa a co odszkodowan poczekamy zobaczymy co sie bedzie dziac po swietach logic86 wyzej nad twoim wątkiem jest nazwa tej hurtowni dokładna wystarczy po nazwiskach nie bede smarowac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No a co z lądowiskiem na GROBLI JEDNACZEWSKIEJ ??? |
bielizna, bizuteria, sesja fotograficzna wspolna profesjonalna, kwiaty wysłne poczta kwiatowa, jesli ma jakies perfumy upatrzone to tez moze byc dobry pomysł ale troche ryzykowny...
|
|
a ja tam chcialam isc do pracy.bylam nawet na rozmowie kwalifikacyjnej.dobrze ze mnie nie przyjeli bo tez mam male dziecko i pewnie to samo by mnie spotkalo.
|
|
to zalezy jeszcze ile z nia jestes i co ona ma lub czego nie ma kup cos drobnego ale praktycznego kobietki ciesza sie z takihc drobnostek naprawde nie musi byc to cos drogiego wazne zeby bylo od ciebie w sumie nic nie musisz kupowac zrob cos sam troszke inwencji tworczej kolego
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dzieki :)
|
|
takie co to ze skarpety moza zrobic haaha,oczywiscie zarcik
|
|
a temat unidenow polecam strone www.uke.gov.pl bo ja osobiscie wole wozic cos w samochodzie zgodnie z prawem i potem nie tlumaczyc sie byle glabowi :))
|
|
Nie wiem czy mam ochotę to jeszcze raz obejrzeć. Do tej pory mi ciary po plecach przechodzą jak sobie przypominam te dźwięki, które ta dziewczyna z siebie wydawała. A tak swoją drogą to nie wiedziałam wczesniej, ze na podstawie tej historii nakręcili "Egzorcyzmy Emily Rose". Pozdrawiam!!!
|
|
Gans niezadowolone dziecko z miasta :-D chłopie to ty dziad jesteś,na paliwo cię nie stać,mięsa nie jadasz,mleka nie pijasz,o ziemniakach nie wspomnę.ty jesteś dziad a rolnik nie,tak jak napisałeś harują bo chcą mieć pieniądze,ty wolisz być nierobem czyli dziadować.pracujesz masz nie pracujesz nie masz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |