sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
No a co z lądowiskiem na GROBLI JEDNACZEWSKIEJ ???

dokladnie zona nie chciala urlopu ale dal do podpisania ze nieuznaje takich zwolnien dziewczyna sie przestraszyla i podpisala ale zwolnienie jest i to podstawa a co odszkodowan poczekamy zobaczymy co sie bedzie dziac po swietach

logic86 wyzej nad twoim wątkiem jest nazwa tej hurtowni dokładna wystarczy po nazwiskach nie bede smarowac

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: No a co z lądowiskiem na GROBLI JEDNACZEWSKIEJ ???

bielizna, bizuteria, sesja fotograficzna wspolna profesjonalna, kwiaty wysłne poczta kwiatowa, jesli ma jakies perfumy upatrzone to tez moze byc dobry pomysł ale troche ryzykowny...

a ja tam chcialam isc do pracy.bylam nawet na rozmowie kwalifikacyjnej.dobrze ze mnie nie przyjeli bo tez mam male dziecko i pewnie to samo by mnie spotkalo.

to zalezy jeszcze ile z nia jestes i co ona ma lub czego nie ma kup cos drobnego ale praktycznego kobietki ciesza sie z takihc drobnostek naprawde nie musi byc to cos drogiego wazne zeby bylo od ciebie w sumie nic nie musisz kupowac zrob cos sam troszke inwencji tworczej kolego

Treść jest ukryta

Dzieki :)

takie co to ze skarpety moza zrobic haaha,oczywiscie zarcik

a temat unidenow polecam strone
www.uke.gov.pl bo ja osobiscie wole wozic cos w samochodzie zgodnie z prawem i potem nie tlumaczyc sie byle glabowi :))

Nie wiem czy mam ochotę to jeszcze raz obejrzeć.
Do tej pory mi ciary po plecach przechodzą jak sobie przypominam te dźwięki, które ta dziewczyna z siebie wydawała.
A tak swoją drogą to nie wiedziałam wczesniej, ze na podstawie tej historii nakręcili "Egzorcyzmy Emily Rose".

Pozdrawiam!!!

Gans niezadowolone dziecko z miasta :-D chłopie to ty dziad jesteś,na paliwo cię nie stać,mięsa nie jadasz,mleka nie pijasz,o ziemniakach nie wspomnę.ty jesteś dziad a rolnik nie,tak jak napisałeś harują bo chcą mieć pieniądze,ty wolisz być nierobem czyli dziadować.pracujesz masz nie pracujesz nie masz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org