piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To był zamach – mówią eksperci polski i niemiecki

7 lub 8 zł za godzine

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To był zamach – mówią eksperci polski i niemiecki

strasznie przystępne lekka przebitka tak ok 70% jak na Łomże to gites hehe

szukam sklepu z rowerami, ponieważ nie mam gotówki i rower chciałbym wziąć na raty

trekkingowy - żaden konkretny model

kkaska007 nie treningowy, tylko trekkingowy. Raczej trekkinga nie kupi w sklepie medycznym.

"prawdopodobnie ma coś powstać przy dawnej szkole podstawowej nr.1, informacja z wiarygodnego żródł"

Tu masz pewne źródło. a nie jakieś ploty: http://tnij.org/aw5v

"Natomiast co do centrum handlowego to również jestem zwolennikiem, ale bez jakichkolwiek hipermarketów w środku... Dlaczego?? mamy przecież w Łomży 6 Biedronek:) Stokrotke czy Kaufland(niedługo ma zostac otwarty)... wystarczy... i prosze mi nie mówić, że kolejne hipermarkety doprowadza do obniżki cen bo w to nie wierze.... Dlaczego?? Powstanie kilka wielkich hipermarketów.. łomżyńskie sklepy upadna... i wtedy do glosu dojda hipermarkety... zaczną ustalać ceny wedlug własnych zasad.. i w rzeczywistośći bedziemy płacić więcej niż u łomżyńskich sklepikarzy.... po za tym wielkie hipermarkety wypompowywuja pieniądze z miasta.. i wszystko idzie na zachód.."

Od kiedy to biedronka jest hipermarketem? Toż to ledwie dyskont. Po drugie te kilka biedronek skuteczniej wykoszą łomżyńskie sklepy niż jeden duży hipermarket - co prywatnie mnie bardzo cieszy, nie chcieli jednego hipermarketu to będą mieli biedronkę na każdym roku.
I uwierz mi drożej niż w łomżyńskich sklepach być nie może, teraz serek wiejski z Piątnicy jest tańszy w osiedlowym sklepie w Warszawie niż w Łomży...

sklep medyczny na Hipokratesa<hyba>tam niedaleko stomatologów na kazańskiej z tyłu od strony szpitala i kolo okruszko, kolo eldomu<hyba>naprzeciw szpitala
wiecej nieznam w łomży może są na miescie ale te niedaleko mnie to wiem;P

To samo co poprzednicy, do inspekcji pracy z tym. A jak ma zwolnienie lekarskie, a pozniej na te same dni podpisany wniosek o urlop, to juz jest jakas podkladka, bo chyba nikt normalny by nie poprosil o urlop bedac na zwolnieniu... i dochodzic odszkodowania.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org