Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowoczesna lewica |
Słusznie co do policji - zgadzam sie w 100% procentach. Na przykład w sobote stałem samochodem z kumplami o 5 rano na statoil . Obok nas siedzieli jakies łebki na chodniku i pili piwo. Nagle podjechała furka wysiadło 4 typkow, skopali kolesi na chodniku. Zabardzo sie tym bysmy nie przejeli, bo pewnie sobie przeskrobali ostro i tyle, ale jeden z kolesi sie nie podniósł z ziemi, nie dawał znaków życia. Zadzwoniłem po karetke . Lekarz na miejscu stwierdził że nie ma sensu kolesia brac bo jest pijany i oni sobie jadą. Powiedziałem, że jak to tak przecież koleś przed chwilą był nie przytomny i niech go pan chociaż przebada, a lekarz do mnie z mordą że jestem pijany i żebym spieprzał . Wpadłem wtedy w niezłą furię i powiedziałem co myśle o dzisiejszej służbie zdrowia. Lekarz wezwał na to policję, ci przyjechali, zwineli mnie, mimo że wszyscy za mną obstali, na posterunku co drugie słowo od policjanta brzmiało :"*****!!! wiesz pan że ten lekarz może wnieść przeciwko panu oskarżenie"(ciekawi mnie tylko co będzie jak wszyscy będący na miejscu zeznają że lekarz nie chciał udzielić pomocy poszkodowanemu), "***** !!! jurek że też jeszcze nam o tej porze zamieszania narobili a miałem iść do domu". I tak o to miejąc dobre chęci oberwałem najbardziej - po co ja się wogóle wtrącałem. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowoczesna lewica |
Potrzebuje napisac program w asm. Program ktory po odpalaniu wraz z wprowadzonymi parametrami (np. program.exe jakis_parametr_tutaj) wydrukuj na ekranie, co piaty znak z parametru. Czyli odpalam progam program.exe asdfghjk3lpoiu23ytrea4mbn1cz wynik dzialanie programu to wydruk na ekranie gl2en jesli parametr bedzie np. skaladal sie z 300 znakow program bedzie drukowal co piaty znak az dojdzie do konca ciagu Czy macie jakis pomysl ?
|
|
ja wiem co Wołoszański robił i przez to chłopa można powiedzieć "znienawidziłem", bo był kiedyś dla mnie gościem z charakterem. a o Kwaśniewskiej to szkoda gadać ;-$ ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Markac a gdzie powiedzialem ze mu odlacza neo??:P Transfer jest obcinany do 32kbp/s download i 64kbp/s upload. A co do tego lacza 1 mbps to narazie nie ma takiej neostrady, a szkoda. A jak dla mnie limit moze zostac mi on wogole nie przeszkadza:P
|
|
ja wam powiem!ja mam dostep do neta przez pare dni w tygodniui nie narzekam!wiem ze mozna w nim znalezc wiele dobrych rzeczy,ale przewaga jest tych zlych ktore w normalnym zyciu nie mialoby prawa egzystencji! franciszek
|
|
|
No nie żartuj? To straszne. Napisz do Bravo? ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
|
mialem neostrade 512 kb/s super sprawa polecam, zmienny zew. ip, tylko nie kazdy ma tyle kasy ale jak kogos stac to polecam,prosta instalacja i wogole.
|
|
|
A co tam takiego w tej Turośli,że tak Cię tak ciągnie?Może to wdzięki jakiejś pięknej turoślanki,czy cóś????
|
|
|
to nie jest juz infolan tylko introlan :) , a czy ty z infolanem podpisywales umowe czy z introlanem? ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
|
Musi byc zle ,by moglo byc lepiej a jak nadejdzie LEPIEJ to znowu musi byc gorzej. :) Zbych
|
|
to całe "przyspieszenie" to lipa jest. A teraz wymyslaja co rusz to jakies glupoty na zeby ludziom oczy zamydlic. Można by powiedziec że (analogia ME 2004) grają na czas.
|
|
:)) No trzeba przestrzegać tych błędów.. a o co chodzi z tymi policjantami i pistoletami? :>
|
|
jeszcze z infolanem Dziwne, żadnego aneksu do umowy.... niepoważna fima jak cholera. Jaki pan taki kram !
|
|
Neostrada jest dobra, ale większość ludzi robi wielki błąd instalując ją razem z programem do łączenia z płyty CD dołączanej do zestawu. Z moich doświadczeń ten program po pierwsze zaśmieca pamięć i czas procesora po drugie nie połączy ponownie nas z netem jak z jakiegoś powodu zostaniemy rozłączeni. Od samego poczatku używam programu CFos z odpowiednio skonfigurowanym połączeniem w systemie i jest super (chodzi o niebo lepiej od neo bez CFos'a). Zainteresowanym moge udzielić pomocy jak to zainstalować. Co do szybkości neostrady to jest super fajnie, ale 1Mbit jest dostępny. Przypominam że Neostarda to DSL w skromniejszym wydaniu. 1Mbit DSL z TPSA kosztuje ok 400zł miesięcznie i mamy wtedy Upload i Download po 1Mbit. Pozdrawiam
|
|
infolan siedzi na górce zawadzkiej, introlan na jantarze
|
|
Ciekaw jestem kto posprząta te wszystkie ulotki, plakaty i naklejki... Jeszcze kilka dni i będę się bał otworzyć konserwę - a nuż mi Pan Doktor Pędziński z niej wyskoczy... franciszek
|
|
no wlasnie brzydko to wyglada te poblepiane sciany okna tablice reklamowe ogrodzenia powinni cos z tym zrobic :D
|
|
Ten DSL kosztuje 450zl miesiecznie, a uplaod masz tylko 256kbp/s. Co przy neo za 130zl 640kbp/s za bardzo atrakcyjna cena nie jest.
|
|
Tak jak po każdych wyborach, kandydaci powinni po sobie posprzątać. I tak jak po każdych wyborach nie sprzątają. I tak jak po każdych wyborach idą na to pieniądze podatników... Można sobie teraz popatrzeć, czy którykolwiek z ultrauczciwych chcących zmienić Polskę na lepszę sam po sobie posprząta... anna
|
|
Są zaoczne LO i technka w CKUiP ( Przykoszarowa, za mechaniakiem). anna
|
|
... jakies 4 latka temu bylem na Targowej w Ostrolece i montowalem jakies tam radyjko. Wlasciciel firemki powiedzial mi ze 80% klientow to ludzie z lomzy i okolic. Ciekawy jestem czemu ten pan zwinol punkt w Lomzy??
|
|
malgosia: wszystkim wszystko ginie. Moim kolegom rowery, telefony komórkowe, buty i kurtki w szkole, wszystko! Ale oni wolą chodzić spisywać tych co jabłka u sąsiadek kradną :P
|
|
|
Komuś się chyba zakumulowało ale pod czaszką buahahhaha. anna
|
|
|
Właśnie to samo chciałam napisać ;)... Tak na marginesie to przydałby się przepis o rozliczaniu z obietnic przedwyborczych.
|
|
Czym się różni czwarta nad ranem... Marek
|
|
...od dziewiątej wieczorem?
|
|
a do 13 ?
|
|
...a jak wygląda 13...? ...trzeba by do tego gościa co robił te zdjęcia zamówienie wysłać... :) ...jak pojawi się u niego zdjęcie z 13 to też je zamieszczę... :D Marek
|
|
http://www.joemonster.org/article.php?sid=3516&mode=thread&order=0
|
|
grzesio jak sie nudzisz to wez kij i gowno bij,a nie wywalasz takie bzdety na forum
|
|
Grzesiek_Mazurek rozumiem Cie teraz, jestem fanem filmu "Spisek", tak na marginesie super film. Po za tym nikt tu z wypisujcych posty nie ma dowodow, ze nie masz racji :D
|
|
Pewnego pieknego wieczorka no juz znaczy sie byla 22 zostawilem radiyjko w samochodzie slysze alarm z fury braciak wyskakuje na balkon wydarł morde do jakiegos frajera ktory siedzial mi w samochodzie tamten ze strachu zaczol uciekac radyjka niewyciagnoł. Ja wyskoczylem z klatki i zaczolem biec za tym gnojkiem, no ale uciekl wsiadl do samochodu gdzie czekali jego kolesie i pojechali zapamietalem marke samocgodu i dwa numerki z blach.Pozniej przyjechal patrol szybka akcja 20 min po wezwaniu podalem mi marke samochodu nr rejstracyjny, a pies domnie ze te blachy to oni mogli wczesniej zwinąc bo jechali na akcje(nawet tego niesprawdzil taki detektyw samouk). To mu powiedzialem ze jest chyba smieszny. Zreszta ten ktory probowal mi radyjko wymajstrowac zostawil umnie na fotelu latarke z odciskami, ci z pandzelkami od sciagania odciskow zapakowali ja w folie aluminiowa (pewnie jadl sobie wczesniej kanapke i mu zostala bo byl jakas wygnieciona). To bylo w 2002r i tak sie zakonczylo bo sparawe pewnie umozyli po tygodniu. Jak by niejedli frytek pod MC Donaldem ,lub calymi dnaimi nieczaili sie przy skrzyzowanich polujac na tych ktorzy jezdza na pomaranczowym to by moze kogos zlapali.
|
|
;]]]] Ja widziałem kiedyś rower tak przypięty jak ten ostatni.. pewnie to blondynka była :)
|
|
JarodX i ksj2, dlaczego piszecie spod tego samego numeru IP? Macie rozdwojenie jaźni? ;)
|
|
demeter: ale rozsądku to ci troche brakuje.. wystarczy ze ma stałe łacze w firmie INET lub innej prywatnej i początek IP jest zawsze taki sam. ehhhhh...
|
|
dlaczego?
|
|
najtaniej zadxzwonic do jakiejs kwiaciarni duzej w w-wie i tam powiedziec co ci potrzeba i ze przeslesz pieniazki na wskazane przez nich konto lub aders Ja jak mam komus doreczyc kwiaty w polsce to tak robie i zawsze to dziala bez zadnego problemu a o 100 procent taniej daje wam slowo zadna kwiciarnia w polsce nie robi poroblemu jak sie z tym zwrocisz do niej
|
|
to chyba powinno sie znales na forum polityka :D
|
|
Cytat: Już teraz dokładnie nie pamiętam co tam wogóle było. przypomina mi się jednak gadka o agrobiznesie,4lomzy i rzeczach związanych z przedsawiającymi osobami.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |