sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Papież przeciw wojnie w Iraku.LPR chce uchwały Sejmu w sprawie konfliktu w Iraku

Ja mam lacze w IST.Na poczatku bylo neizle jak bylo tak do 80 uzytkownikow. Potem zaczely sie problemy. Najpierw nie mzonabylo wyswietlic zadnej strony www. IST zwalalo to na telekomunikacje. Teraz www chodzi juz dobrze tylko ze nie mozna uzywac kazza, nei wiem jak jest z innymi programami typu P2P ale pewnie podobnie. Internet w lomzy jest do dupy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Papież przeciw wojnie w Iraku.LPR chce uchwały Sejmu w sprawie konfliktu w Iraku

Czy nikt nie wie gdzie jest Pan Waldemar ? Może niebawem odezwie się z RADIA NADZIEJA ? Gdyż tam właśnie jest kierunek ujścia załogi Radia Łomżą. Ciekawe czy Pan Borowy sprawia że przechodzą u niego nowicjat aby póżniej iść wyżej po DRABINIE ŚWIĘTOŚCI ? A może mało płacąc przyzwyczaja ich do ubóstwa ? Jak widać nie wszyscy to wytrzymują .

Re: Papież przeciw wojnie w Iraku.LPR chce uchwały Sejmu w sprawie konfliktu w Iraku

Lewicowi radni zapłacili prezydentowi za jego miłość do nich przegłosowując podwyżkę. Wstyd to hańba za jednym razem, gdyż zapłata za miłość to się żle kojarzy jak też obczepiwszy się
jak choinka tytułami chrześcijańskimi w wyborach i zapewniając że nie zawiodę natychmiast wykazać że nie zawiodę ale własnej kieszeni to coś tu nie tak PANIE PREZYDENCIE . A gdzie jest ta obiecywana pańska jawność działania ?

ja mysle ze to z powodow politycznych juz nie uslyszymy pana Waldemara widocznie nie zgadzal sie z pogladami i poleceniami pracodawcy ,a wiadomo wybory glosne byly ehhhhhh , no cóż jedyna nadzieja w telewizji to by byl hit

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org