Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Papież przeciw wojnie w Iraku.LPR chce uchwały Sejmu w sprawie konfliktu w Iraku |
Ja mam lacze w IST.Na poczatku bylo neizle jak bylo tak do 80 uzytkownikow. Potem zaczely sie problemy. Najpierw nie mzonabylo wyswietlic zadnej strony www. IST zwalalo to na telekomunikacje. Teraz www chodzi juz dobrze tylko ze nie mozna uzywac kazza, nei wiem jak jest z innymi programami typu P2P ale pewnie podobnie. Internet w lomzy jest do dupy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Papież przeciw wojnie w Iraku.LPR chce uchwały Sejmu w sprawie konfliktu w Iraku |
Czy nikt nie wie gdzie jest Pan Waldemar ? Może niebawem odezwie się z RADIA NADZIEJA ? Gdyż tam właśnie jest kierunek ujścia załogi Radia Łomżą. Ciekawe czy Pan Borowy sprawia że przechodzą u niego nowicjat aby póżniej iść wyżej po DRABINIE ŚWIĘTOŚCI ? A może mało płacąc przyzwyczaja ich do ubóstwa ? Jak widać nie wszyscy to wytrzymują .
|
|
Re: Papież przeciw wojnie w Iraku.LPR chce uchwały Sejmu w sprawie konfliktu w Iraku |
Lewicowi radni zapłacili prezydentowi za jego miłość do nich przegłosowując podwyżkę. Wstyd to hańba za jednym razem, gdyż zapłata za miłość to się żle kojarzy jak też obczepiwszy się jak choinka tytułami chrześcijańskimi w wyborach i zapewniając że nie zawiodę natychmiast wykazać że nie zawiodę ale własnej kieszeni to coś tu nie tak PANIE PREZYDENCIE . A gdzie jest ta obiecywana pańska jawność działania ?
|
|
ja mysle ze to z powodow politycznych juz nie uslyszymy pana Waldemara widocznie nie zgadzal sie z pogladami i poleceniami pracodawcy ,a wiadomo wybory glosne byly ehhhhhh , no cóż jedyna nadzieja w telewizji to by byl hit Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |