sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rząd odtrąbił sukces, którego nie było

Było się nie rozbierać i byś miał problem z bańki:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rząd odtrąbił sukces, którego nie było

to był mecz podwyższonego ryzyka więc i był helikopter, debile..

PTU chyba najtaniej na poczcie

O jaaa Cię krecę, jaaa nie mogę.

Osteria jest bardzo dobra, a Telepizzy nie polecam. Co to za promocja, jak chce się kupić jedną pizze, a trzeba płacić za dwie... A te sosy w torebkach to już przegięcie na całego.

Treść jest ukryta

A co jama to jakis porzadny klub ??

Rodziłam w łomży pół roku temy i mam same dobre wspomnienia. Położne były miłe, mój poród odbierała pani Agnieszka(nie pamietam nazwiska). Przy porodzie, pomimo,że miał miejsce w nocy był obecny młody, sympatyczny lekarz. Bardzo przydała sie obecność mojego mężą.
Mogłam chodzić i brać prysznic. Na położnictwie i noworodkach również nie było problemu. Pobyt krótki, trzy dni i w domku z ukochnym maluszkiem. Życze każdemy takich wspomnień, pomimo,że bolało, fakt znieczulenie przydałoby się na pewno.
tsa68, bardzo Ci współczuję twoich przeżyć, ale nie osądzaj jedną miara wszystkich, bo na porodówce nie wszystkie panie są potworami, sprawdziłam na sobie. Z tego co wiem, to położne pracuja na zmiany i nie kazda rodząca trafi na tę rudą.Pozatym skąd wiesz jak imprezuje nauczyciel Twoich dzieci, policjant,czy ksiądz, to prywatna sprawa kazdej osoby.Pozdrawiam

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org