Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szaleńcze tempo prywatyzacji hut stali to wynik ustaleń z UE. |
co prawda , to czasami na antenie w czasie tego programu szły dosłowne głupoty i dzwoniacy mówili o duperelach. Był to czasami dobry program komiczny. Nie mniej jednak nie była to wina Pana Wlademara - bardzo sympatycznego człowieka jak najbardziej odpowiedniego do prowadzenia takich audycji radiowych. Poruszał różne problemy ale nigdy nie w sposób napastliwy czy złosliwy. Szkoda przyzwyczaiłem się juz do tego Pana jego audycji radiowych i zawsze czekałem na ten program. Chyba najbardziej ciekawy w całym tym bełkocie radia Łomża. Nie wiem czy podzielacie moje zdanie ale zauważyłem,że wszystkie ciekawe programy szybko znikaja z anteny radia Łomża. Dlaczego ? Pamiętam piękny program Pana Waldemara , który tez został nie wiem dlaczego zlikwidowany w nim autor oprowadzał nas po naszej pięknej ziemi Łomżynskiej opisując piękne zakątki krajobrazu i architektury. SZKODA SZKODA SZKODA. A tak ogólnie to mogło być ciekawe Łomża 13 grudnia rocznica stanu wojennego- wspomienia mieszkańców , jak to w Łomży wyglądało. Jak wpisali sie w ten historyczny dzień mieszkańcy miasta, owczesne elity. Pozdrawiam. mieciu kozłowski
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szaleńcze tempo prywatyzacji hut stali to wynik ustaleń z UE. |
a może trzeba było cokolwiek płacic dla p. Waldemara,a przecież RŁ znane jest z pracy "wolontariuszy" .
|
|
Re: Szaleńcze tempo prywatyzacji hut stali to wynik ustaleń z UE. |
Uwaga!! Ktokolwiek z czytajacych ma jakakolwiek Skode a chcialby sie spotkac, porozmawiac, wymienic poglady tudziez zrobic cos innego to zapraszam w najblizsza sobote 21.12.2002 o godzinie 20:00 wraz ze swoim (najlepiej:)autkiem na stary dworzec (oczywiscie w Łomży). Jezeli ktos nie ma Skody a wie kto ze znajomych ma to niech mu powie. Zapraszamy: Zapraszaja: Krzysiek z zielonej zabki (skody s100) i Piotrek z czerwono-wyblaklej i jeszcze pozyczonej Skody 105:) Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |