Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Porozmawiajmy o cudach Tuska |
kopytko
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Porozmawiajmy o cudach Tuska |
masz luśka problem.musisz miec slaby charakter zeby sie tak ciagle zalic i zalic. oj niezajdzisz w zyciu daleko pani delikatna ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ciekawe co takiego ma Browar Łomża ze sponsorowania ŁKS Łomża. Rozgłos na całą polskę? a ileż to meczy z ŁKS było transmitowanych w canal+ ? a jakież to dzienniki/tygodniki pisały o ŁKS Łomży. i ile razy w takiej sytuacji wypływały informacje nt. Browara Łomża jako sponsora (tutaj jestem w 99 % przekonany że ani razu bo takich danych o przecietnie kiepskich zespołach nigdzie się nie podaje) Browar Łomża nie jest w stanie sam pociągnąć II ligowego klubu nawet na średnim poziomie, więc po co im II ligowy zespół co sezon walczący o przeżycie (nie tylko na poziomie sportowym ale też finansowym). Co do akcji bojkotowania to w teorii mogłaby się udać, ale: raz poza gadaniem na forum żaden PRAWDZIWY ZAWSZE WIERNY JEDYNY I NAJLEPSZY NA SWIECIE ŁOMŻYŃSKI ;) kibic nic nie zrobi (ciekawe ilu z Was - forumowi krzykacze pojechało do klubu i się spytało czy może jakoś pomóc) dwa doświadczenie pokazuje że podobna akcja kibiców Lecha po tym jak kompania piwowarska zdecydowała się na sponsoring Wisły dużo nie dała. trzy jak mnie nie stać na poloneza (IIliga) to jeżdze maluszkiem (III) a nie pomstuje na cały świat że to że tamto ..., http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
A ja wzięłam kredyt z fundacji 120 tyś oprocentowanie 7,92 stałe przez cały okres kredytowania tańszy niż obrotówka mimo że miałam straty jest to dofinansowane z Unii Europejskiej. Wszystko poszło bardzo szybko w ciągu tygodnia miałam kase. Polecam to jest na broniewskiego na rogu obok solarium.
|
|
co takiego ma Browar ? przede wszystkim ma reklamę piwa Policz sobie 1 reklama w tvp to ok. 50 do 150 tys pln jest to reklama bardzo ulotna reklamując Łks cały rok w każdym mieście w II lidze m in W-wa, Wrocław, Poznań ,Katowice, Gadańsk przynajmniej raz w tygodniu jest wzmianka Browar Łomża, a przy okazji meczu z każdą drużyną artykuły w prasie lokalnej Co do meczy tv Canal+ to fakt nie transmituje ale regionalna TVP3 już tak, a jeżeli utrzymamy się w II po reorganizacji I lidze trwają negocjacje do praw transmisji. Wówczas reklama Browaru pójdzie x 2 na całą Polskę. Jest o co walczyć Jakie dzienniki piszą o ŁKS Browar? II liga są to rozgrywki centralne Wszystkie dzienniki w kraju podają wyniki II ligi wszystkie portale również wszystkie radia lokalne TVP3 oraz wszystkie regionalne TV nie mówiąc już o naszych lokalnych mediach oraz reklamie na stadionie i na sprzęcie sportowym itp co do reszty zgadzam się
|
|
Hej ! Chcę Was zapytać jaki znacie najtańszy klub w łomży by robić urodziny gdziesz 25 osób ;] Czekam na Odpowiedz xD
|
|
Ta mała salka w McDonald ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Nie No FaZzA w McDonaldzie DoBrZe SIĘ CzUjEsZ ;] HeHe Czekam Na Inne Propozycje x]
|
|
w swoim mieszkaniu.
|
|
Kazdy by zyskal na takiej inwestycji lecz nasi radni tez maja kilka sklepikow osiedlowych i boja sie konkurencji hahahaaha smiac mi sie chce ale przeciez w łomzy sa " niebieskie tarasy" kazdy wie gdzie wiec po co wiecej nam ? http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
cos jest nie tak bo jak wezme odpowiedz "c" i wezme dalej to juz nic sie nie pojawia:/
|
|
napisz gdzie znalazlas to wpadniemy :P
|
|
Jest takich sal w łomży pełno wystarczy pozbierać nr i podzwonić co i jak najmniejsza sala tochyba w tym zadupiu na jatkowej, ale może jest gdzieś jesze inna taka na tyle ludu szukaj, pytaj może znajedziesz ale napewno nie na tym forum. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
szkoda pieniedzy na multimedie :P poczatkowo mialem ist, potem przez 2 miesiace szybsza byly multimedia, z umowa meczylem sie sporo czasu, teraz znow mam ist i nie wiem jakim cudem nie dostawalem wczesniej nerwicy ;D
|
|
Podajcie jej jakies sale w Łomży żeby już nic nie pisała. Jakis poziom forum musi być. Ja proponuje tma gdzie był "Pod Łosiem" ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
W najbliższy Czwartek 6.03.2008r., o godzinie 17.00, na naszym stadionie Z-18, zorganizujemy mały trening dopingu stadionowego. Wszystkich kibiców serdecznie zapraszamy do wspólnego przedmeczowego dopingowania, w celu uzyskania bardziej zgranego i efektywniejszego dopingu podczas najbliższego meczu ligowego z warszawska Polonią. Wszyscy kibice są mile przez nas widziani. Zapraszamy Jarek
|
|
ciekawe po co i na co tam isc. wiadomo kto wygra PPPPPOOOOOLLLLLLOOOONNNNIIIIAAAA.............. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
"Jedna z parafianek parafii św. Jakuba w Olsztynie Teresa Rokicka-Morabet złożyła skargę na proboszcza miejscowej katedry, który odmówił odprawienia mszy w intencji kobiet - ofiar molestowania seksualnego, które oskarżają prezydenta miasta. Ta msza miała być odpowiedzią na niedzielną sumę w tej świątyni, podczas której modlono się w intencji podejrzanego o gwałt i molestowanie urzędniczek prezydenta Czesława Jerzego Małkowskiego. Msza wywołała wiele kontrowersji w mieście......" I co Kmicicowe Kamile? Można modlić się za wszystkich, czy tylko za niektórych, wedle księżowskich poglądów politycznych? Czy wierni mają równy dostęp do boga? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a propo agroturystyki to mysle ze lepiej w Giełczynie na Biełce:P
|
|
blaszkę będziesz widział jak zdejmiesz filtr powietrza to ta w gaźniku sterująca powietrzem (taka okrągła) jak będzie miała zaworek to nawet jak będzie chciał strzelic to zaworek wypuści ciśnienie i nie strzeli. zapytaj u gazowników powinni wiedziec.a te lewe powietrze jestem za jak będzie łapał lewe to może tak się dziac jak już strzelił kilka razy to podejrzewam że guma pod gaźnikiem jest już dziurawa taka duża i w nią wchodzą rurki.Pod patelnia sie znajduje
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Rafic25 trafne podsumowanie, ja może inaczej spuentuję Chcesz wydać trochę kasy - jedziesz do Białego:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
z projektami gotowymi to jest tak ze nie zawsze pasuja do naszych upodoban, nie twierdze ze sa zle, ale okno nie w tym miejscu, po co mi ta "kukawka", za maly ten garaz i na co mi 4 lazienki, ciezko dobrac cos pod siebie. murator wydal plyte-mozesz obejrzec domki co i jak ale za sam projekt (dokladny plan) to juz musisz slono zaplacic, fakt ze mniej niz u projektatna ale pozostana powyzsze niedocianiecia i projektant zawsze (o ile jest kompetentny) doradzi, powie gdzie co zalatwic
|
|
W najbliższy Czwartek 6.03.2008r., o godzinie 17.00, na naszym stadionie Z-18, zorganizujemy mały trening dopingu stadionowego. Wszystkich kibiców serdecznie zapraszamy do wspólnego przedmeczowego dopingowania, w celu uzyskania bardziej zgranego i efektywniejszego dopingu podczas najbliższego meczu ligowego z warszawska Polonią. Wszyscy kibice są mile przez nas widziani. Zapraszamy
|
|
acha i zapomniałem dodać dadzą jeszcze biedronkę po na poznańskiej jeszcze nie ma
|
|
taniej nie wyslesz
|
|
wyślij jako list polecony do 1kg zdaje się 26zł
|
|
http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=471042 Czy to nowy, po PRL-u, okres prześladowania k...y? Dlaczego media polskojęzyczne ciągle wywłóczą takie marginalne, wyjątkowo-incydentalne przypadki? Jeszcze nieświadomi wyciągną złe wnioski i będą żądać powtórzenia chrztów, ślubów itp, uznając za nieważne udzielone przez tych nieszczęśników!
|
|
jeszcze ponad 13 godzin ! :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |