Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawdziwy facet to mężczyzna o pogladach prawicowych i koniec tematu. |
Witam. Od paru dni robie paznokcie akrylowo-zelowe. Takie paznokcie sa naprawde super. Z akrylu formuje ksztalt paznokcia i pokrywam je zelem. Dzieki temu moje paznokcie wygladaja naturalnie. Sa tez wytrzymale. Nie uzywam tipsow bo paznokcie z nimi wygladaja jak lopaty i szybciej sie zapowietrzaja. Niedlugo wprowadze tez jedwabne nakladki na paznokcie. Pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawdziwy facet to mężczyzna o pogladach prawicowych i koniec tematu. |
MiYu!Następnym razem porozmawiaj z właścicielami sklepów,hurtowni na temat handlu w dzisiejszych czasach.No i oczywiście życzę Ci z całego serca aby Twoją wymarzoną pracą była praca w supermarkecie.Może wśród tych setek ludzi tam pracujących znajdzie się także miejsce dla Ciebie a może i dla całej Twojej rodziny.Po co wyjeżdżać do Irlandii czy USA?Chcecie,żeby Łomża była miastem banków,kościołów,rond i supermarketów?To dopiero będzie JAZDA!!POWODZENIA!Ten się śmieje,kto się śmieje ostatni.Nie chce mi się z wami gadać.
|
|
"Nemo to zakompleksiona prowincja w najczystszej postaci, która nawet nie umie zorganizować sobie weekendowego aktywnego wypoczynku a resztki rozumu traci przed monidłem, złej baletnicy to przeszkadza rąbek u spódnicy" "Nemo!Czyżbyś był Warszawiakiem z Łomży?Co,biedni łomżyńscy handlaże z bazaru przy dworcu kupili Ci mieszkanie w stolicy żebyś mógł studiować marketing?" Hehe cóż to racjonalnych argumentów zabrakło? Nic innego poza obrażaniem już wam nie zostaje? "Tak jak pisałem wcześniej-to,że mam do czynienia z handlem,nie oznacza,że mam własny biznes gamonie!" Doczynienia z handlem to i ma 70 letnia babcia kupująca sobie bułeczki w sklepie. "Po co wyjeżdżać do Irlandii czy USA?Chcecie,żeby Łomża była miastem banków,kościołów,rond i supermarketów?" A teraz to co kwitnąca metropolia? Chyba miasto banków, kościołów, rond i sklepików osiedlowych. Z radą miasta, która zajmuję się tylko nie wpuszczeniem na teren miasta supermarketów i prezydentem który planuję wygrać następne dzięki planowi budowy bulwarów. "MiYu!Następnym razem porozmawiaj z właścicielami sklepów,hurtowni na temat handlu w dzisiejszych czasach." Skoro jest im tak źle to niech zrezygnują z ich prowadzenia. Przymusu nie ma.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
"a ja w niedziele chce iśc do hipermarketu i w dupie ma las Jednaczewski i inne formu ganiania po polach. Czy to jest jasne dla Was potomkowie roztrzasaczy gnoju." bo jesteś zwykłym prymitywem
|
|
ale jaja prawojazdy na zone /meza jak cos podeslij swoja kobiete to ja naucze a sam idz do burdelu
|
|
kozy z nosa ulci25 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
kozy z nosa nawiedzonej ulci25
|
|
Z tego co mi wiadomo to nie jest pierwsza tego typu akcja w Łomży i niezupełnie jest to pomysł "nowoczesnych "Pań z Hipokratesa .Już kilka lat temu inny lekarz weterynarii w Łomży przeprowadzał taką akcję z tego co pamiętam po ok 100zł za sterylizacje suki .A że nie wszyscy o tym pamiętają to zrozumiałe ,może jeszcze ich wtedy to nie interesowało,może jeszcze nie było ich w Łomży?Pomysł jak najbardziej słuszny ,ale nie umniejszajmy przy tym innym lekarzom weterynarii,choć może niewielu jest skorych do takich akcji.Tak na marginesie zainteresowanie było wtedy dość marne.
|
|
do kuliga Proszę Cię bardzo, abyś czytał dokładnie to co piszą ludzie, w moim poście jest napisane, że jak najbardziej jestem za tym aby w moim mieście powstał jakiś ładny obiekt tego typu. Nie zgadzam się tylko z tym, że w Łomży nie ma gdzie spędzić weekendu z rodziną. Otóż uważam, że jest mnóstwo miejsc, gdzie można pójść z dzieciakami. Niekoniecznie trzeba je ciągać po hipermarketach i uczyć je czysto konsumpcyjnego trybu życia. A przy tym narażać je na chorubska,które w takim miejscu tylko czychają na ofiarę. Bardzo często widzi się w galeriach matki z maleńkimi dziećmi co to dopiero przyszły na świat. A co gorsza widzi się obrazki jak matki karmią te dzieci piersią w tak nieprzyjaznym dla tej czynności miejscu.
|
|
Mszę w intencji, podejrzanego o przestępstwa przeciwko wolności seksualnej i obyczajności prezydenta Olsztyna, Czesława Jerzego Małkowskiego odprawiono w niedzielę przed południem w olsztyńskiej katedrze pod wezwaniem św. Jakuba. /za onet.pl/ Czy to oznaka postępu, że kościół ujmuje sie za cudzołożnikiem? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
To czy prezydent szturchał podwładne czy nie to rostrzygnie chyba sąd... Nie bardzo jednak wiem w jakiej dokładnie intencji była ta msza? W tej by się okazało ,że nie gwałcił, czy w tej by go nie ukarali.
|
|
skarbnik78 ja się cieszę że w ogóle takie akcje istnieją zapewne i tym razem zainteresowanie będzie kiepskie jak ktoś chce wysterylizować czy wykastrować pieska lub kotka to i tak to zrobi przy okazji akcji lub nie ale i tak jestem zadowolona że chociaż jedna lecznica się zgłosiła co prawda dla tych pań jest to swojego rodzaju reklama ale może ktoś zawsze skorzysta
|
|
Ten post powinien być w dziale polityki /admin ma chyba "kościelnego" cenzora do pomocy, bo przesunął temat/. Odprawianie modłów za polityka, który podejrzany jest o łamanie sztandarowego przykazania Dekalogu, obojętnie czy jest to prośba o łagodną karę, czy podzięka za uniknięcie aresztu tymczasowego i to w kilka godzin po powrocie z prokuratury jest niczym innym jak działaniem politycznym kościoła przy pomocy sakramentu mszy. Gdyby kościół był tak miłosierny i troskliwy o grzeszników, jakby się z tego przypadku mogło wydawać, to powinien odprawiać msze za innych, bardziej znanych np. za zdrowie gen. Jaruzelskiego, albo za abstynencję byłego prezydenta Kwasniewskiego... Ja widzę tu wyrażne mieszanie boga do polityki. Ręka rękę myje. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nikt nie udowodnił winy prezydentowi, a już byście go powiesili... Media to samo, one już wydały wyrok! Tymczasem jest coś takiego jak domniemanie niewinności, ale może tu jeszcze do was to nie dotarło na na podlaskie. Miałem przyjemność słuchać nagrania rzekomej poszkodowanej z prezydentem... i jego wulgarnym odnoszeniu się do niej. Wybaczcie, ale oni zachowywali się jak kochankowie i wcale jej to nie przeszkadzało, jak się do nie zwracał, wręcz przeciwnie, jej się to podobało :) I nie piszcie, że to prowokacja, bo jeśli tak, a nawet przyznała w Uwadze, to w żaden sposób to nie jest udowodnienie winy. Nie znacie kobiet, jakie potrafią być niepruderyjne i wulgarne. Ten Pan przy nich to świętoszek. Takos
|
|
Oczywiście należy potępić matki które prowadzają, ledwo narodzone dzieci do hipermarketu, jednakże to jest ich, wybór, matka zawsze może iśc np do lasu czy do kościoła, nikt jej nie zmusza do prowadzania się po Hipermarkecie. Jednakże w takim kompleksie, można znaleźć różne formy wypoczynku, kino, kawiarnie, empik, kręgielnie, basen, spa itp. A co do konsumpcjonizmu, to w obecnym kształcie świata jest on nie do zatrzymania, ale uważam należy dać szansę wyboru, a nie tylko lasek( w którym trzeba uważać żeby nie natknąć się na "akcję w samochodzie") lub kościół w Niedzielę.
|
|
rownie dorze moze byc to takze zwarcie w instalacji elektrycznej alaramu spowodowane wilgocia jesli przewod w jakims miejscu zostal ze zaizolowany, najprawdopodobniej jest to powyzsza sytuacja opisana przez chesapeake, pozdro
|
|
A może by tak znowu :D Dla mnie to niepojęte, że ŁKS nie ma teraz "własnego" piwa. Inne kluby, które NIE MAJĄ Browarów jako głównych sponsorów posiadają "swoje" piwa. U nas Browar jest głównym sponsorem a ŁKSiackiego piwa do tej pory nie ma...
|
|
hmm nie przecze ze mogl sie facet pomylic,jest tylko czlowiekiem... u nas bylo wszystko w porzadku- za to robotnicy spartaczyli robote. jedno Ci doradze-nie zlecaj pracy nikomu znajomemu bo zle na tym wyjdziesz... ;P
|
|
Tu nie chodzi o to czy był gwałt, czy dobrowolny związak pozamałżeński. Códzołóstwo pozostaje. Tu chodzi o mieszanie sakrum z profanum i to "profanum" politycznym. Majkowski wypełniał polityczna rolę w sposób bardzo kontrowersyjny, podzielł Olsztyn, ale zbudował swoją "potegę" również na zaskarbieniu poparcia kleru. Może dlatego tak długo opozycja nie mogła przebić "głową muru"? Czy ktoś wyobraża sobie mszę w jakimkolwiek kościele w intencji Millera albo innego Borowskiego? Jawne wciąganie religii, boga do brudnej polityki. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Obniżając finansowanie piłkarzy ŁKS, Browar sam sobie strzela samobója Firmując drużynę nazwą oraz zabierając największe powierzchnie reklamowe niesie nazwę Browaru Łomża po całej Polsce Teraz jeżeli np zawodnicy nie dostają wypłat na czas, grają słabiej to i o Browarze Łomża nie świadczy to dobrze Panowie przemyślcie to. czy nie lepiej jest dołożyć te "marne" 100,200 tys pln (jest to koszt 1,2 reklam tv) aby klub działał prężnie i świadczył o naszym mieście i Waszej(naszej) firmie w skali kraju. Aktualnie na arenie ogólnopolskiej Łomża może pochwalic się tylko ŁKS Browar Łomza Nie zmarnujcie tego PS Oczywiście niezbędna jest też pomoc miasta. Jeżeli Ratusz ma ograniczone środki w budżecie niech ruszy głową i poszuka ich poza. Np Echo, Lidl, Kauflad itp. Te firmy inwestują w nasze miasto. czy w ramach tych inwestycji nie mogą części pieniędzy przekazać(oczywiście w formie reklamy) dla ŁKS
|
|
rozwalają mnie niektóre nazwy - ktoś musiał chyba długo myśleć :)
|
|
Polish-Italian and vv. here : http://portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html?tr=wlo-auto
|
|
http://bb4.tivi.pl/VideoWatch.aspx?MediaId=25342&PageIndex=14 a ten tytul ktos zna?:)
|
|
Tu nie chodzi o sakrum czy profanum tylko zwykłą forsę i wpływy polityczne. Ta msza nie była za darmo bo mochery sie pewnie zrzuciły... widziałem nawet jak biskup kropił wodą święconą gówna w oczyszczalni scieków na jej otwarcie...więc co tam códzołóstwo, przecież ono jest pospolitym grzechem dla każdego chcącego podymać księżulka ( a jak ma inaczej?)
|
|
No oczywiście nikt "nie umniejsza innym lekarzom". Chociaż mogliby przyłączyć się - dla dobra zwierząt. Myślę jednak, że odzew będzie znowu niewielki, niestety. No i podnoszę temat, może jakieś dziecko neostrady się powyższym zainteresuje? Pozdrawiam.
|
|
funky12345 tel można włączyć ale nie zadzwonisz z niego ani nie wyślesz sms. Raczej nie zdejmą blokady IMEI.
|
|
Każdy projektant lepszy od Minkowskiego. Nawet jak będzie chciał za darmo projektować ODMÓW. Ponoć gość powołuje się na układy w ratuszu ale jego kolegę Andrzeja Z. już aresztowano i zwolniono.
|
|
Jeżeli to kradzione to nie odblokują Ci oni tylko operator ale on tego nie zrobi bo wie że kradzione i się wkąpiesz hehehe chyba że to nie jest kradziony.
|
|
gdzie moge zrobic uprawnienia na koparke w chwili obecnej wiem ze byly organizowane w makbudzie ale to juz przeszlosc
|
|
Słuchajcie ja tak się dopytuje, bo mi zginął telefon, jest zablokowany przez IMEI, powiedzcie czy jest jakiś sposób,żeby go odzyskać?
|
|
OCZYWISCIE ZE SPOSOB JEST...TO JUZ DLA ZLODZIEJI NIEWIELKI PROBLEM...
|
|
W Mińsku Mazowieckim jest ośrodek szkolenia, można tam zrobić wszystkie uprawnienia budowlane http://www.ocsm.pl/Kursy.htm
|
|
skoro jestem taka nawiedzona to powiedzcie mi szczerze po jaką cholerę chodzicie do szkoły rodzenia....tam naprawdę przychodzi bardzo dużo osób...a i jeszcze jedno mi też wyjmowali dziecko próżnociągiem,na szczęście małej nic przy tym nie zrobili,też latałam po lekarzach i co przeżyłam to moje,też powinnam miec cesarkę bo mała też się urodziła duża,ale jak uważacie,to jest tylko forum,sami wiecie najlepiej co jest dla was najważniejsze
|
|
jest jak karzda inna siec raz lepiej raz gorzej..... w skali do 10 u mnie ma 7. miejmy nadzieje ze jakosc połączen ciągle bedzie coraz lepsza
|
|
poje.by ida tylko zeby sie do bicia trenowac
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Poszukuję firmy przewozowej, która wynajmie busa na 12 osób. Jeśli ktoś z osób prywatnych się tym zajmuje to również proszę o kontakt. Czy orientuje się ktoś w cenach za takie usługi? Chodzi mi o koszt wynajęcia jak również ile należy zapłacić za kilometr. Pozdrawiam i proszę o poważne oferty
|
|
SRODMIESCIE, a masz jakiś kontakt do tego gościa z Szumowa? Jak tak to wyślij mi na priv. Będę wdzięczna. Mam jeszcze pytanie, nie wiecie jakie są ceny za kilometr?
|
|
zuzycie alkoholu spadlo, gdyz zeszly rok byl rokiem w ktorym PC opuscilo miasto ... dziekuje
|
|
Witam byłem na poczcie i tam chcą 90zł i paczka dojdzie w ciągu 2 tygodni a zależy mi na czasie raz wysłałęm to szła rowno 2 tygodnie
|
|
chyba tobie dzieciaku hahahaha
|
|
"od kiedy istnieje Kościół, Bóg w nim nie mieszkał od kiedy mamy duszę, Bóg jej nigdy nie opuścił więc mówię raz, a dobrze, i w najlepszej wierze: "zmień się, lub przepadnij, ********** klerze!""
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |