Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lokalni działacze PiS odchodzą z partii |
No widzę Nemo, że nadrabiasz swoje kompleksy w tej stolycy, nawet przyswoiłeś sobie ostatnio modne medialne słowo "obrażanie", prawda boli, co? wyrwał się taki z Łomży do Warszawy i od razu udaje wielkiego światowca, to Ty nie podałeś żadnych racjonalnych argumentów, człowiek naprawdę inteligentny nie spędza wolnego czasu z rodziną na zakupach w hipermarkecie tylko łączy naukę z zabawą ze swoimi dziećmi na bardziej przyjaznym gruncie, np. w lesie, którym Ty tak gardzisz. Pójdź w weekend do Lasu Kabackiego to przekonasz się. Przekonasz się także, że Las Jednaczewski jest o wiele piękniejszy od Kabat, i w ogóle tereny wokół Łomży są przepiękne i naprawdę jest gdzie chodzić i jeździć rowerem Ale Ty pewnie nigdy się tym nie zainteresowałeś, bo Twoje hobby to hipermarkety
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lokalni działacze PiS odchodzą z partii |
Może uda Ci się nabyć coś gotowego , lub w stanie surowym?
|
|
Kreciku68 u łomżyńskich przedsiębiorców pracuje się gorzej niż w nie jednym hipermarkecie. Jak będą mieli konkurencje nie tylko w handlu ale też na rynku pracy, może zaczną szanować ludzi.
|
|
No proszę teraz Oliwia to Mobile. Pani Oliwko!!! nawet te same błędy. Wstyd!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wystarczy wyższy datek na kościół i papier będziesz maił w kieszeni:)
|
|
generalnie kopnczyka to i ja polecam, tylko mam ze dwa/ trzy zastrzezenia: poprosilem o wyliczenie liczby pustakow na potrzeby budowy, wyszlo 2500sztuk poszlo jakies 1700- co ja z tym nadmiarem mam zrobic? chcesz kupic? dom byl pomnijszany z szerokosci i dlugosci o pol metra a ten projektant nie uwzglednil tego i jedne drzwi na poddaszu wyszly mi w polowie poza dachem:P podejrzewam ze poskracal a srodek tlko przerysowal nie zwracajc uwagi- duzy minus dla pana, krokwie i legary i cala reszte zrobil tak ciezka ze mozna na tym dwie warstwy dachowki klasc, choc iformowany byl o tym ze bedzie poszycie z blachy. skoczy za chwile mi do gardla pol grona za to co powiem ale olac to. generalnie to rojektanci nie robia nic wiecej jak przerysowuja juz istniejace projekty a do tego dyplomu nie potrzeba ale niestety ich potrzebujemy z tym swistkiem. kaZdy projektant jest dobry tylko patrz dokaldnie co naryswal- jesli nie miales wczesniej z planem doczynienia to bedize problem ale z czasem sie nauczysz. to nie pierwsza rzecz ktorej sie nauczysz i pewnie bedizesz czytal plany lepiej niz budowlancy. milego budowania
|
|
zespół TENIX -507607317
|
|
Brawo Bronia, Wystarczy wejść na inne fora by się domyśleć, kto to Mobile i jej Jony. Głupota ludzka nie zna granic, Oliwia naucz się pisać, bo Twoja znajomość polskiego przeraża, podobnie jak Twoja fachowość, żadna, miernota w Tym przypadku byłaby komplementem. Jedynka z kretesem za ortografy, polecam jakąś szkołę specjalną.
|
|
moze warto wystroic instalacje, pozmieniac filtry, przewody i swiece?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |