sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ale ten prezes

dzieki za reklame ;) ale to na razie niestety tylko slownik

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ale ten prezes

ja tez sie z tym spotkalam i z ta pania wysylalam paczke za granice takie tam drobnostki i jak to na pierwszy raz mialam prawo nie wiedziec gdzie co wypelnic a ta pani bo to tam jest bo to tam pracuje zeby mi udzielic tej informacji i tak mi udzielala ze szkoda mowic byla strasznie nie miala jesli nie odpowiada jej praca i zle sie czuje to niech ja zmieni a nie tu pokazuje swoje fochy klijentom niech sie cieszy ze ma takie mile miejsce pracy i ciepelko jak by poszla na caly dzien do miesnego to wtedy by docenial to co ma ciezko jej wyslac list czy paczke
a w urzedzie pracy tez juz nie bede mowic o obsludze panie od rejestracji sa okropne ale to juz chyba temat na inne forum co sie tu dzieje

W Rosmanie zawsze są fajne zapachy :)

Ja bym wolał zamiast kolejnego sklepu w stylu Biedr... porządnie zagospodarowanego brzegu Narwi - tzw. bulwarów, wykonania grodziska, odnowienia muszli koncertowej. A duży hipermarket może z jeden by się przydał, przynajmniej kino porządne by było i basen!

A świstaki w Urzędzie Miasta siedzą i kasę biorą... więcej wyobraźni Panie i Panowie.

Eh MiYU....Żal...Na pewnych tematach wogóle się nie znasz.Kup sobie lepiej pampersy po promocyjnej cenie najlepiej 2+1.Tak jak pisałem wcześniej-to,że mam do czynienia z handlem,nie oznacza,że mam własny biznes gamonie!

Kurs przedmałżeński odbędzie się w Centrum Katolickim w dniach 8-9 marca (sobota-niedziela). W sobotę o godz. 14.00 a w niedzielę o 10.00. Pozdrawiam ;-)

Ciężko być prezydentem...

pytam,czy jest sposób odzyskać skradziony telefon.

MiYu jakie sa mniej wiecej ceny w salonie na wyszynskiego?? Chodzi mi o ścinanien.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org