sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Już 8 miesięcy !!!!!!!!

a ja jesli chcesz zrobic cos z wlosami polecam salon SONATA na broniewskiego kolo farmera sa 2 dziewczyny monika to wlascicielka w zawodzie pracuje juz pare lat a swoj salon ma od pol roku jest naprawde dobra fryzjerka ma swietne srodki farby i mozna u niej w salonie kupic odrzywki ja odkad zaczelam stosowac na wlosach maseczeki mam takie zdrowe lsciace a juz od5lat robie bellejage naprawde polecam ten salon

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Już 8 miesięcy !!!!!!!!

To jest browar lokalny niech przestanie pić ich piwo 1000 kibiców, którzy wydają rocznie na piwo 1000 zł to się robi 1000 000 zł, a Łomżyniacy wydają na piwo o wiele więcej! Jeżeli nie pokarzemy teraz przed podpisaniem umowy siły kibica to nie jesteśmy kibicami!

jak masz pieniadze, za ktore mozna dobry samochod kupic to bierz i dwa:)

szpenio - człenio!!!!

Jestem z Białegostoku, jednak szczerze kibicuję Łomży w rozwoju tego miasta, które bądź co bądź, może być mocnym ośrodkiem województwa podlaskiego, nie głównym, ale mocnym. Sądzę jednak, że czeka Was taka droga jak nas samych, bo teraz galerie w ciągu roku powstają jak grzyby po deszczu (Galeria "Zielone Wzgórza", Galeria Podlaska, Galeria Biała, a niedługo Galeria Alfa i kilka innych). Jednak do ostatniego kwartału poprzedniego roku byliśmy skazani na monopol Auchan.
Życzę powodzenia!

to jakis skandal od lat ŁKS byl najlepsza reklamą browaru i co za to ma dostać skandal....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org