sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A teraz z innej beczki. Poczytajcie o rodowodzie pierwszej damy...

na Dlugiej mozesz cos sensownego znalezc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A teraz z innej beczki. Poczytajcie o rodowodzie pierwszej damy...

kostol zazdroscisz ze ktos przyjechal ze stanow i chce sie pobodowac po to tam zapiepszal zeby zaoszczedzic i w cos zainwestowac a ze sytuacja jest tam jaka jest to trzeba sie wynosic poki jeszcze nie jest najgorzej optymista zycze w blyskawicznym tempie zalatwienie wszystkich spraw i szybkiej budowy domu

Takie tłumoki bez przerwy są obsrywani przez innych to czemu na forum nie miał by sie wyżyć.

E=mc2 - daj sobie na luz jak nie byłaś(łeś) bezrobotnym!
Nie wspomnę o załatwieniu dotacji na działalność bezrobotnego ile to kosztuje nerwów, a potem kasy!

Dziś, tj. 2 marca o godzinie 16 - Msza Święta w nadzwyczajnej formie rytu rzymskiego w Ostrołęce - Wojciechowicach, w kościele Księży Pallotynów pw. św. Wojciecha BM ul. I Armii Wojska Polskiego 44. Zapraszam.

Witam jestem nowy na forum, aczkolwiek czasmi czytuje posty(czasmi dość kontrowersyjne), chciałbym odgrzać dyskusję na temat galerii "VENEDA". Wczoraj byłem w Białymstoku w galerii "Białej", sądzę iz Łomżę stać na podobną galerię, miejsce gdzie można iść z rodziną w Sobotę lub Niedzielę, zrobić zakupy w "normalnych" sklepach jak np H&M, lub "NEW YORKER", zjeść "Lunch", pograć w kręgle itp itd w jednym miejscu. Czy stac na to Łomżę ??, czy stać na to radnych, czy wiecznie będą blokować inwestycję, czy jesteśmy skazani na obchody powstania 10 "Biedronki","Lidla".Pytam się po co to komu potrzebne, dlaczego odbieracie nam to radni? wasze przepychanki nie służa mieszkańcom.

Skecz,a skad Ty masz takie statystyki ? haha

Co tam "Biała" :))))
My będziemy mieli barak w srodku miasta :)))))) hurrrrrrrrrrrrraaaaaa
Bo tak pewnie tradycja każe, nasi pradziadowie pewnie by się z baraku cieszyli, to i my sie cieszmy :)))))))
A może by tak szałas , bo może kiedys też był tam szałas :))))

I nie ważne jaka bedzie Łomża, ważne, ze będzie barakowo-szałasowa.

Myślę , ze to najskrytsze marzenia ekipy z ratusza.
A nawet jakby mieli troche inne , to i tak jest to szczyt ich mozliwości, pod którym z duma zapiszą się historii miasta.

A bulwary - no cóz to tak jak podróz ludzkości na Marsa. :)))

vivat prezydent i spólka

Ps. Myśle , ze powinien mieć ksywkę działka

A inna sprawa, że w języku wspólczesnym są popularne takie słowa jak działki (wziątki), działkowanie, działkować się. I prosze tego nie wiazać z archtektem , prezydentami i ratuszem. Naprawdę proszę o to bardzo.
To wszystko to tylko dziwne zbiegi okoliczności.

Dokładnie, przy przesyłce może byc niespodzianka w postaci cła.
ciekawi mnie jak kształtuja się ceny w porównaniu do USA.
Ma ktos może jakies adresy sklepów internetowych do porównania ??

JA mieszkam od 3 lat w angli i tez myslalem zeby kupic mieszkanie w lomzy lub gdzies w polsce. ale z tego co widze co sie dzeje w lomzy i w calej polsce to lepiej kupic tutaj w angli oczywiscie na kredyt tylko ze w angli spalacasz kredyt na luzie i jeszcze zostanie kasy. nie jak w polsce myslac ze z miesiac na rate nie starczy. ostatnio bylem na teneryfie na urlopie 2 tygodnie za £1000 wczasowalem sie jak krol. A jak bylem w polsce w lipcu w trojmiwscie na urlopie to £1000 poszlo i jeszcze brakowalo. ja niewracam do polski przez nablisze nascie lat. a zwlaszcza do lomzy. polska to brudny i drogi kraj.

Koniu dzięki, własnie to chciałem wytłumaczyć.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

A mi bardziej pasuje 10 biedronka i lidl niż te wasze galerie i podejrzewam ,że większości mieszkańców też.

Witam. Chciałem się zapytać czy gdzieś w Łomży można kupić łuk (represyjny drewniany do 150zł, albo inne w cenie do 150 zł). Może ktoś z was kupował co polecacie albo jakiś inny z neta. Pozdrawiam!

http://allegro.pl/search.php?string=%C5%82uk&category=13495&location_radio=2&state=0&city=&st=gtext&order=t&buy=0&listing_sel=2&listing_interval=7&price_from=1&price_to=150

Witam!
Czy ktos wie co moze powodowac to, ze po uzbrojeniu alarmu w aucie on samoczynnie co jakis czas wyje.Do tej pory wsio bylo bez zarzutow.
Z gory dziekuje za pomoc.

Jak to jest z blokowaniem telefonu przez numer IMEI? Czy da się taką blokadę zdjęć, jeżeli tak do gdzie?

dzieki dzieki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org