sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Atomem rządzi chaos - Tusko matołki

dla doroslych to slyszalam tylko na legionow :) przygotowuja do matury po zawodowce i przeprowadzaja studium policealne jako kosmetyczka itp

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Atomem rządzi chaos - Tusko matołki

jony, Ty chyba jesteś ta OLIWIA i chcesz sie w końcu nauczyć fachu.

NIEŹLE STRZYGĄ NA WOJSKA POLSKIEGO, JEŻDŻĘ TAM ZE SWOIM PSIAKIEM, MOŻE TAM SPRÓBUJESZ.

LEPIEJ PÓŹNO NIŻ WCALE.

Ja bym polecił Kamińskich z Sikorskiego. Mają warsztat na przeciwko staniurskiego.

No i ja powiedzialam i dodatkowo uzupelnilam wypowiedz..:P

Treść jest ukryta

Jestem zainteresowany kupnem czarnoziemu (okolice Łomży).

zenek z akcentu jest najlepszy :D

jw.

jejku JONY ale żeś temat zaczął, ja uwazam że u oliwi jest najlepiej bo... konkurencja silna da innych salonów boja sie i słusznie bo ja uwazam to moje zdanie zawsze jestem zachwycona robia super, to widac na głowach i wlosach ludzi, tam jest fachowośc nie to co w inych salonach, zreszta oliwia to STUDIO nie jakiś salon. nie dziwie sie wypowiedziom bo boja sie mocnej konkurenji najlepiej obsmarowac naforum inne wypowiedzi na innych forum na ten temat mówia co innego ... silna konkurencja i tyle.. jesli o kims sie mówi to znaczy że jest i itniej silnie ustawiona firma , dlaczego nie mowi sie malutkich salonikach, abo ktos pod pseudonimem pyta sie co sadzicie o... bez sensu wiec dajcie ludzie spokuj. ja jestem klientka oliwi i zostane, puki firma jest, po za tym atmosfera w tym studiu jest wyjatkowa nigdzie wiecej nie ma i z tego co wiem maja wygrane miejsce najlepsze w polsce cos takiego, a tytułu nie daja byle komu prawda? pozdrawiam

czy moze ktos wie gdzie zdobyc program spyphone

Za przesyłkę jest nakładane cło!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org