sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zaczac od MOSiR

Chciałam zapytać się jeszcze Was ilu kobietom asystowali mężczyźni Wasi przy porodzie naturalnym??? Chciałabym poznać opinie mężczyzn, którzy wspierali swoje kobietki przy porodzie naturalnym? Jak Wasze wrażenia z porodu i jakie wrażenia mają kobietki, które podtrzymywali na duchu panowie?
Ps. Czy w Szkole Rodzenia w Krzyżu trzeba płacić, bo nie wiem czy to zajęcia płatne czy darmowe ?

RS

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zaczac od MOSiR

"Skoro bowiem "państwo", "unia" czy ktokolwiek inny ZMUSZA człowieka do wymiany dowodu, który zawiera aktualne informacje to powinna to robić bez pobierania opłaty ...? Tak mi, się wydaje, a jakie Wy macie zdanie na ten temat?"

A państwo to skąd pieniążki bierze? Drukuje sobie? Jeśli kosztu wymiany dowodu nie pokrywałaby osoba której dowód jest wydawany to koszty tego dowodu ponosili by wszyscy płacący podatki.

w komputroniku dzisiaj byłem i były takie...

http://sloownik.pl/ polecam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org