Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bliźniak Wawelu w Warszawie? |
No to ja juz bym chyba nie ryzykowal jedzenia w takim miejscu... zdrowie trzeba szanowac ;) Takos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bliźniak Wawelu w Warszawie? |
a jaki znalazlas?
|
|
Najbardziej męska siłownia to Zibi. W miare tanio i jest wszystko co dusza zapragnie i właścicielem jest jak się nie myle mistrz Polski w trójboju siłowym. Dawno nie byłem ale z tego co słyszałem to siłownia ta jest po romoncie. Chyba ze źle słyszałem.
|
|
a nie ? :D nie no ja rozumiem kulturalnie , ale chyba każdy widział choc raz alkoholika więc takie pytania są gupie ;p
|
|
Fajną szmatkę wywiesiliście na szkole :) Tak trzymac ;) He a to jest fajne: http://kaasiia.myminicity.com/
|
|
Hehe to nie lepiej zamiast siedziec na forum pochodzic sobie (pojeździc) i zobaczyc co, gdzie i jak?? między InterCosmetics a ,,ewą,, jest 15 minut drogi.
|
|
Hmmm.... Brudno, dziwnie pachnie, fatalne miejsce na lokal, niemiła obsługa- dziwnie się na człowieka gapią, jakby nigdy nie widzieli :/ , Niedopieczona albo spalona pizza dodatki do niej jakby nie świeże, wystrój wnętrza... SYF kropka. http://kaasiia.myminicity.com/
|
|
http://kaasiia.myminicity.com/ Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Z przedpremierowymi sie tez zgodze, posiadanie utworow ktore wczesniej w zaden sposob nie zostaly legalnie rozpowszechnione przez tworcow, jest zawsze nielegalne. A z peer to peer bywa roznie. Np. DC, jesli sciagasz plik to nie jest on automatycznie udostepniany, wiec nie ma problemu. Z telewizja specjalnie dalem taki przyklad, zeby byl przejaskrawiony. Wiadomo ze telewizja ma prawa do wyswietlania filmow, ale przeciez nie dizeje sie to automatycznie, tylko pilnuja tego odpowiednie osoby. A zdarzaly sie sytuacje gdzie jedna stacja miala pretensje do drugiej, ze wykorzystala np. jakis material bez ich zgody... Wiec gdyby samo sciaganie bylo nielegalne, to bylbys piratem nagrywajac sobie taki reportaz czy cos ;) Ale widze, ze ogolnie sie zgadzamy co do kwestii prawnych chyba ;)
|
|
polecam zespół Ronix: www.zespolronix.pl
|
|
Grafit...
|
|
wymieniłem kartę sieciową i chodzi tak jak przed wymianą - parę minut jest i już go nie mam
|
|
"ustawiane cesarki" - żenada, czeski film nawet z czysto ekonomicznego punktu widzenia na Zamenhoffa wyjdzie taniej.. trzeba zauważyć, że nie wszystkim się tam podoba, w maju 2005, rodziła tego samego dnia jakaś paniusia z Łomży, dorobkiewicz jakiś niechybnie snobistyczny (w modzie jest rodzić u Arciszewskiego), wydzierała się na położne, że zapłaciła i się jej coś tam coś tam należy.. żal.pl było słuchać..
|
|
Grafit tez polecam
|
|
Domino
|
|
jak to moze byc dowod darmowy to ja tego nie rozumiem, przeciez wyrobienie takiego swistka napewno kosztuje kto za to zaplaci?? JA? plac za siebie!Jak dowod traci waznosc to traci i jest nieaktualny chcesz normalnie funkcjonowac to musisz sobie wyrobic nowy bo bez niego ani rusz.A co do skrzynek to ich chyba poj....lo nie dosc ze place do tej obsranej spoldzielni skladki na jakies tam pierdoly to jeszcze żądają ode mnie pieniedzy za jakies skrzynki, gdzie sa te pieniadze??nawet kur...wy nie moga wymienic zarowki na klatce przez tydzien czasu
|
|
Nie mila obsluga jest przewaznie w kazdym urzedzie ktory jest utrzymywany z budzetu panstwa wlacznie ze szpitalami.
|
|
czy gdzieś w Łomży (albo gdzieś w necie, ale już szukałem) można kupić frotki na łokieć albo skarpety pod kolano (męskie) tylko firmowe??
|
|
Za tydzień o tej porze będzie już po meczu. Mam tylko nadzieję, że pogoda będzie o wiele lepsza niż dzisiaj. Cały czas namawiajcie jednak znajomych do przyjścia na ten mecz! Pokażmy Browarowi i potencjalnym sponsorom, że tym klubem interesuje się znaczna część łomżyńskiego społeczeństwa, i naprawdę warto w niego inwestować!!! Mam propozycję do osób zajmujących się organizacją wyjazdów. Już na meczu z KSP przydałoby się rozpocząć zapisy na wyjazd do Pruszkowa. Takos
|
|
Macie racje wszyscy. Ale wezcie pod uwagę że to jest Łomża,a w Łomży wszystko jest mozliwe,iceny mieszkań tak bardzo juz nie spadną.
|
|
Może tuman ,może tłumok nie rusza mnie to ,bo to co napisałem jest prawdą, tylko kasa i kasa, a dolar spada. PATRIOTA ,KTO Z WAS JET NIM NIECH NAPISZE ,ZYJ TUTAJ I DAJ SOBIE RADĘ TO JEST ODWAGA a nie wyjechać i pajacowaćja tutaj pracuję i zyję i co to zle że daje sobie rade.
|
|
Widocznie nie każdy jest takim szczęściarzem jak ty.
|
|
to pewnie wina ratusza ! :)
|
|
To jest prawie ostatnia ostoja komunizmu! Przez tyle lat nic tam się nie zmieniło! Osobiście rozgonił bym te towarzystwo i straż miejską też bym rozgonił nic nie robią tylko żyją darmozjady z moich podatków !
|
|
Dzięki za zaangażowanie :) Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |