Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Galeria Veneda a Rada Miasta |
Do "ewcia220" Przy obecnych stawkach gdzie kupno mieszkania wynosi od 2500zł-3500zł/m2 uwierz mi, że warto kupić ziemie. Co do Kupisk to ... ja osobiście nie inwestowałabym tam gdzie wiem, że z czasem napewno podatki wzrosną... Biorąc pod uwagę kupno ziemi i z czasem postawienie domu... Trzeba wziąć wszelkie aspekty pod uwagę... Jeśli inwestować w ziemię to opłacalna napewno będzie inwestycja na terenie np. Wygody. Wygoda bowiem posiada większe plusy niż oblegane Podgórze... To za sprawą szkoły (nowo pobudowana), piękny kościół, przychodnia obok i atrakcyjniesze -przynajmniej dla mnie- walory przyrodnicze... Przejedź się kiedyś po Podgórzu i Wygodzie ( tylko nie po głownej trasie, a po uliczkach). Dużym plusem Podgórza jest to, że jest ono bliżej miasta... Warto inwestować w ziemię ponieważ np.: kupujesz mieszkanie własnościowe w spółdzielni, ale tak naprawdę to jak przestaniesz opłacać czynsz (nie opłaty!) to po paru miesiącach znajdziesz się na bruku... Z domu nikt nigdy Cie nie "wywali na bruk", poprostu jak masz mniej kasy to np. mniej palisz w piecu... Proste ?! Do tego dodam, że zwykle kupując działkę wykorzystujesz ją m.in. na ogród. Masz ciszę, spokój i "wolność Tomku w swoim domku"... Ziemia jak pogazują progności zawsze (prędzej czy później) będzie w cenie i uwierz mi, że na niej nie stracisz, a jedynie możesz zarobić... użytkownik usunięty
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Galeria Veneda a Rada Miasta |
a człowiek pijący alkohol to alkoholik?
|
|
i bardzo dobrze, że to tylko twoje zdanie Riposta
|
|
Jestem zainteresowany szczególami tzn. ceną transportem itp.
|
|
perfect service na sikorskiego, zaraz za wieza cisnien.
|
|
Mam pytanie do Karamba. Czy uzyskałaś/eś jakies informacje na temat zajęć basenowych dla maluchów?
|
|
pizza jest ok, obsługa bez zaangażowania zbytniego, a w lokalu rzadko sprzątają :( stoliki są blee... Takos
|
|
autochton ja tez mam VW dostawcze i zero problemu - Hanes dobrze napisal jak dbasz tak masz...
|
|
stoliki brudne
|
|
Hej macie może jakiś fajny zespół na wesele wprawdzie już wstępnie znalazłam ale jeszcze chcę zasięgnąć informacji.
|
|
Cholera, a ja myślałem, że zajmujecie się orgiami... A tu tylko jakieś prace ręczne :P
|
|
Przypomnę że osoby które bedą stały w młynie aby stać będą wyganiane na zbity pysk.
|
|
osobiscie nie polecam obsługa tragiczna i pizza nie dopieczona wystroj lokalu pozostawia wiele do zyczenia
|
|
ja tez mialam taka sytuacje ze moja pizza sie spalila :| i trzeba bylo poczekac na nowa, obsluga tragiczna raz robia pol na pol nastepnym razem nie trudno im sie okreslic, najbardzie fajny lokal w lomzy to 4 pory roku bardzo sympatycznie, mila obsuga, czysto
|
|
też szukam jaki polecasz Riposta
|
|
Stary gawron tez jajca mu wacha i tez jest wielki specjalista od samochodow. caly ten komis to kibel. Ja rownierz ostrzegam was nie kupujcie u tego chlopa z wasem!!!
|
|
boys
|
|
z tego co pamiętam netykieta zabrania tego - ale prosze sobie napisac w google: "Łomża ślub wesele" i powinno coś sie pojawić. Wyjątkowo bez POZDR
|
|
boysów haha oni są naj xD http://kaasiia.myminicity.com/ no albo <--
|
|
http://kaasiia.myminicity.com/ Riposta
|
|
|
Polecam zespół Milenium. Byłam na weselu, na którym grali. Wszyscy bawili się świetnie. Mają nawet swoja stronę www.milenium.ehh.pl/
|
|
W Chilli Pizzy jadłam więcej razy niż niejeden z Was. Fakt, czasami mogli by się przyłożyć do sprzątania lecz nigdy nie zastałam na stoliku takiego syfu jak w Da Grasso. Co do pizzy mają całkiem spory wybór, dużo dodatków, ciasto jest smaczne, czasami może sie zdażyć słabo wypieczone, a to raczcej wina pieca (i szefa, któremu szkoda pieniędzy na specjalistyczny piec), a nie dziewczyn, które tam pracują. Nie raz słyszałam, jak narzekały na ten piec. Jeśli chodzi o obsługę, to napewno się nie równa z tą w Tele Pizzy. Nigdy nie byłam świadkiem chamskiego zachowania wobec klienta, zawsze są uprzejme, jeśli się jest dla nich miłym to się odwdzięczają tym samym. Koleżanka była świadkiem szopki jaką jedna z klientek zrobiła. Otóż zamówiła jakąś tam pizzę na miejscu, potem się upierała, że chciała inną (kilka osób z gości słyszało, że zamówiła tę pizzę, którą dostała). Chciała zwrotu pieniędzy i nie chciała nawet pizzy oddać. Kelnerka powiedziała jej (uprzejmie), żeby nie przeszkadzała innym klientom i zjadła ją w spokoju. Babka się tak wściekła, że zaczęła talerzami rzucać w tę kelnerkę. Cóż, trafia się różna klientela, czasem przychodzą nietrzeźwi faceci, więc nie dziwię się, że czasami nie chce im się przesłodkim głosikiem rozmawiać z innymi klientami. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Najlepiej na weselu bawiłam się gdy grał FONIX, a byłam już na dwóch imprezach, gdzie grał ten zespół. Świetne wokale,niesamowita inwencja twórcza, profesjonalizm i poczucie humoru (oczepiny I klasa)! Jeszcze nigdy tak mnie nogi po weselu nie bolały:D
|
|
|
magia wszystko da rade. tylko po co? ustawisz sobie te cesarke, ale i tak nie bedziesz miec pewnosci czy do niej dojdzie, a nawet jesli, to w jakiej atmosferze. jedz do Białego dziewczyno, tam nie bedziesz musiala nic ustawiac. Bedziesz miala spokojna glowe i zagwarantowana profesjonalna opieke. Nie rozumiem po co sie stresowac i chodzic kombinowac oraz dawac na lewo zarobic lomzynskim konowalom. no i czy wiadomo komu ewentualnie dac zarobic? no i czy masz pewnosc, ze ta akurat osoba bedzie w tym szzcegolnym dniu na dyzurze i dostaniesz to, za co zaplacilas? mowie, to jest ruletka. a jak mimo wszystko nie zrobia ci cesarki, to co? do sadu podasz tego lekarza, ktoremu dalas w lape?:) Swoja droga jesli chodzi o porod naturalny, to tez nie ma co panikowac. spokojnie zdazy sie jednak dojechac do Bialegostoku. w koncu porod nie trwa godzine. a juz na pewno nie pierwszy porod.
|
|
o zawartosci dysku bylo do Petera- stwierdzil ze ma calkoiwty legal na dysku:P w co powatpiewam, ktokolwiek stwierdzi inaczej jest najwny. kupno orginalu i zrobienie kopi jest calkowicie legalne ale jesli jest to tylko i wylacznie jedna kopia i kopia jest wylacznie na Twoj uzytek, UoPAiPP bedacy Ustawo o Prawach Autorskich i Prawach Pkrewnych swierdza iz dozwolony uzytekek nie mzoe byc wylaczony, dokladny jego zakres okresla art. 23 ust. 2 UoPAiPP: tak wiec zakres dowolnego uzytku obejmuje krag osob pozostajacych w zwiazku osobistym, w szczegolności pokrewienstwa, powinowactwa lub stosunku towarzyskiego. Wynika z tego, ze mozemy swobodnie korzystać z plikow, rozpowszechnionych w gronie osob pozostajacych ze soba w określonym zwiazku osobistym i mających legalne pochodzenie oraz z plikow które w sposób legalny zostały dopuszczone do pobierania. Kwestia skad mam wiedizec czy utwor umieszcozny w internecie jest legalny. RACJA. Odpowiedzialnosci karnej moga spodziewac się tylko osoby udostepniajace utwory z zasobow swojego komputera...ale czy Peer to Peer przypadkiem nie dizala na zasadzie sciagasz i sam dajesz sciagac? z ta telewizja to troche nie trafiles bo oni zawsze maja prawo do ropowszechniania, a jesli z neta sciagasz film ktory nie jest dostepny w tv ze wzgledu iz jest premiera to masz obowiazaek domniemywac ze jest to nielegalna kopia
|
|
megan owe tabletki odnosza wlasciwy skutek pod warunkiem, ze sie je lyka profilaktycznie, a nie tylko w stanach chorobowych:) ale oczywiscie naturalny czosnek ma silniejsze dzialanie. A zeby bylo smaak i przyjemny zapach to polecam wlewac w siebie maliny. w sporych ilosciach. w odpowiednim czasie zaaplikowane, stawiaja na nogi.
|
|
może ją zdejmą na razie; pewnie jeszcze się przyda w przyszości..
|
|
Jest wiele zespolow muzycznych ale nie kazdy z nich jest dobry, niektorzy poprostu przesadzaja z alkocholem, tak naprawde sa chyba tylko ze cztery sepoly ktore moglaby komukolwiek polecic, bo wszystkie slyszalam, : ASTER, ITEX, GRAFIT, ORKAN, chlopaki naprawde sa dobrzy w tym co robia.
|
|
też na wojska polskiego po przeciwnej stronie kościoła by sie przydał remont albo wymiana chodnika bo jest w oplakanym stanie po stronie kościoła zrobili a tu juz nie raczyli
|
|
Witam ! Jak wiadomo od dłuższego czasu TV -i nie tylko -"truje", czyli przypomina wszystkim o wymianie starych (książeczkowych) dowodów osobistych na nowe?!?!?!? Ok, rozumiem weszliśmy do uni itd..., ale czy nie wypadałoby wstrzymać się od pobierania opłaty...? Mi osobiście na logikę wydaje się, że taka wymiana "starych" dowodów na "nowe" powinna być za darmo... Skoro bowiem "państwo", "unia" czy ktokolwiek inny ZMUSZA człowieka do wymiany dowodu, który zawiera aktualne informacje to powinna to robić bez pobierania opłaty ...? Tak mi, się wydaje, a jakie Wy macie zdanie na ten temat? Jak wielu z Was nie wymieniło jeszcze dowodów?
|
|
a gdzie to jest ?
|
|
ehheeheh na mnie to raz z ryjem jedna skoczyła, bo przyszedłem dzień pożniej na podpis (oczywiście miałem usprawiedliwienie).a te holerstwo z textem, że musiała wczoraj siedzieć całe 8 godzin w pracy przezemnie. Z takim zachowaniem to albo opier.....lić przy ludziach albo iść do kierownika.
|
|
Tak, ostatnio lubią polaków na lotniskach w kanadzie.
|
|
Tak, Nemo to Łomżyniak na stolycy,ma neta w Aster, zakompleksiony i dlatego stęskniony hipermarketów
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |