Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie mogą sprywatyzować to chca spalić |
Mam fajną książke na temat origami (z tutorialem). Pokazują w niej jak wykonywać zwierzątka z papieru hehe. Jak chcesz mogę Ci ją sprzedać za 15-20 zł. Zainteresowany ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie mogą sprywatyzować to chca spalić |
dziekuje za opinie.pozdrawiam wszystkich
|
|
Loosac ten temat byl juz tu poruszany i omawiany dokladnie, takze moglbys nie wprowadzac ludzi w blad powtarzajac bzdury o sciaganiu na wlasny uzytek... O ile jest cos takiego w przypadku filmow, muzyki itp. (nie sa scigane z urzedu, tylko na wniosek poszkodowanego), to w przypadku oprogramowania jest to totalna bzdura i kazde sciagniecie jest zlamaniem prawa. Takos
|
|
Bartes = zakompleksiony Południowiec?
|
|
ciezko bedize z kupnem bo dziadostwo drogie, w jedwabnem sprzedaja-to wiem, spod lidla jak wywozili mozna bylo kupic, pytaj tez ludzi co buduja dom/wlasnie zaczynaja lub tych co proponuja uslugi koparka, w podgorzy jest chyba typ co wykopie Ci staw za domem w zamian za piasek a humus zostawia (lub cos podbnego) jakybys mial za dzuo czarnoziemu to sie odezwij e-mail,em
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |