Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Borysewicz błyszczy. |
moze poszukaj na allegro. sa tam ciekawe oferty. moj znajomy wyrwal po cenach hurtowych skalke rafy koralowej stosunkowo niedrogo biorac pod uwage ceny w sklepach jesli juz byly
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Borysewicz błyszczy. |
jak dla dziewczyny to polecam 'ewe' mila atmosferka i cwiczy stosunkowo duzo dziewczyn, karnet kupowalam za ok 70 zl. jeszcze zalezy co ciebie ineresuje czy sporty silowe czy aerobik. a w ewie jak i w innych silowniach kolejki do sprzetu zalezy od godziny cwiczen wiadomo ze 16-18 to najwieksze kolejki ale chyba jak jakis facet nawet bedzie robil barki czy biceps to chyba nie zajmie twoich przyrzadow ;)
|
|
elektronika to komp? uwaga! "specjalistów " w łomży dostatek ale od brania kasy
|
|
jony, Ty chyba jesteś ta OLIWIA i chcesz sie w końcu nauczyć fachu. NIEŹLE STRZYGĄ NA WOJSKA POLSKIEGO, JEŻDŻĘ TAM ZE SWOIM PSIAKIEM, MOŻE TAM SPRÓBUJESZ. LEPIEJ PÓŹNO NIŻ WCALE. Takos
|
|
Chodzi tam moja koleżanka i mówi że jest ok. Osoby niepracujące nie płacą i dają zaświadczenia do WKU. Więcej niewiem .
|
|
Dla mnie jak cos to narew lepsza
|
|
tytuł z dnia: cz śr, 27 lutego 2008 17:18 Fiasko rozmów dyrektorów wojewódzkich stacji pogotowia z Białegostoku, Łomży i Suwałk z NFZem ws. ko Co oznacza ws. ko ???????????? Skrót ws. nie jest mi znany a "ko" kojarzy się z walką bokserską. A może chodzi o Kuratorium Oświaty ?? Riposta
|
|
od najmłodszych lat uczycie się kradzieży. Ten program kosztuje ponad 2000 zł i każde ściąganie i używanie jest nielegalne, sprzeczne z prawem. Zwłaszcza kiedy nie wie się nawet do czego ten program służy.
|
|
jony kurs można zrobić w salonie ANNA na Dmowskiego obok solarium (nie mylic z modikiem!!!!!!!!!) ogólnie polecam ten salon!! Kursy robią od niedawna ale salon prowadzą pare lat. Naprawde polecam!!!!!
|
|
Ja polecam fryzjerkę na sikorskiego.....zawsze wychodze zadowolona :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |