sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
na co wydal tuskomatoł 500 mln zlotych..na reformy? alez skad

rodziłam w łomży w listopadzie i nie mam zadnych negatywnych wspomnień. wczesniej chodziłam do Pani Jagody do szkoły rodzenia i przy koncowej fazie porodu ona była, bardzo mi pomogła, dzieki niej nie miałam cesarki, choć juz kazano mnie przygotowywać bo sie wszystko za bardzo przedłuża.
jest w szpitalu kładziony ogromny nacisk na karmienie naturalne wiec pielegniarki sa w tym zakresie doskonale przeszkolone i służa rada i pomoca cała dobe. swoja droga jest w szpitalu poradnia laktacyjan tez bardzo chetnie udzielaja pomocy (wiem bo korzystalam)
jest mozliwosc poproszenia o pojedyncza sale po porodzie (tez skorzystałam) koszt 50zl za dobe i pielegniarki zagladały srednio co 2 godziny czy wszystko w porzadku, czy czegos nie potrzeba. maz wtedy moze zostac dłużej jesli sa wskazania co nie jest mozliwe przy sali wieloosobowej.

ogolnie jak to ktos napisał, jesli rodzaca jest w porzadku i nie wymaga nie wiadomo czego to i położne tez sa ok. w koncu kazdy jest tylko człowiekiem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: na co wydal tuskomatoł 500 mln zlotych..na reformy? alez skad

gdzie przyjmuje Doktor Pijagin?

Znacie moze jakies strony z ktorych mozna zciagac jakies ramki lub podobne rzeczy zeby mozna je bylo uzyc w photoshopie?

Mysle, ze jak tylko zamieszkam na stale w lomzy, postaram sie pomoc;)psiaki wypelniaja cale moje zycie, z reszta jednego mam z arki:)

Ja również nie polecam Wrońskiego, władowałam sporo kasy, a efektów nie było, poza maściami przeisał mi wtedy lek hormonalny po którym wystąpiły nudności i zawroty głowy, gdy się z nim skontaktowałam w tej sprawie powiedział, że taka reakcja jest przewidziana i nie należy się tym przejmować..to chyba już mówi samo za siebie... zrobił mi peelingi, nie sprawdzając wcześniej czy nie będę uczulona na kwas, za pomocą którego miał być przeprowadzony zabieg, później chciał mnie uświadomić że tak miała wyglądać skóra po tym zabiegu...faktycznie widywałam osoby którym pomógł, aczkolwiek każdy przypadek jest inny a widocznie mnie zakwalifikował do tej większości i starał się tak samo leczyć :) i chyba najbardziej tym mnie zraził, teraz tylko żałuję że wydałam tyle kasy...bo wszystkie zmiany same ustąpiły trzeba było tylko czasu :)

a mozesz mi powiedziec skad sciagnelas program, bo ja nie moge znalezc sa wszedzie wersje trial lub takie na ktorych nie mozna zapisac wprowadzonych zmian..:((

szukam kogos kto znalby sie na elektronice w saabie 93 (od 2003,nowy model)

Wpisz w google:

photoshop + brushes + frames + shapes

razem albo oddzielnie.. na pewno coś Ci znajdzie.

http://www.deviantart.com/
tez jest sporo paczek z pędzlami (brushes) ramkami itp itd.
Wpisz photoshop i znajdzie na pewno =)

Pozdrawiam,
Rafał.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

właśnie pacjętka tylko zapytała o temat a tu zaraz jakieś cweluchy muszą ją besztać żenua

No nie wiem czy warto inwestować w ziemię skoro działki np. w kupiskach chodzą po 120zl/m2 chyba więcej nie dostaniesz za te 2 lata. Ja osobiści mam OGROMNĄ nadzieję ze ceny nieruchomości spadną!

Ja już przekazałam na Hospicjum. Wystarczy wpisać KRS i nazwę, nie trzeba robić samemu przelewu. Miejmy nadzieję, ze większość podatników skorzysta z możliwości wyboru, dla kogo przekazać 1%. Jest to mało, ale dobre i to.

do uzycia ramek sluza inne programy, w ktorych jest wiele przykladowych. w photoshopie mozesz sam sobie je zrobic, program ma nieograniczone mozliwosci.a i tak przy okazji nie instalujcie spolszczenia do tego programu, bo znikna wam niektore pedzle i efekty.program mozecie sciagnac sobie z torrenta jet tam tego mnostwo lacznie z dodatkami

wszytkie komisy to lipa

każdy kto tam kupuje przepłaca i to nieźle

sex w gimnazjach tez dobry byl. ale papieroski to i na holu sie paliło

nie skąpcie na bilet? bilety zadarmo powinny byc

OKE jak tacy bogaci niech sami wybudują sobie nowiutki budynek,przez tyle lat co oni się tłuką o budynek drzewnej już dawno mieli by własne gniazdko a w mieście był by spokój.

Tak czy siak coś śmierdzi.

Nie trafione bek00. Zobacz sobie temat o dok. Zarembie był jakis czas temu na forum i to nie jest tylko moja opinia, a za wizytę u nigo płaci się 50 zł ale rzeczywiscie kawy i ciastek nie podaje

czlowiek palacy buchy niejest narkomanem pajace nieznajace sie na rzeczy.

Pilotka jeśli wiesz o co chodzi ze ściąganiem z serwerów rapidshare to zapraszam na stronę:
http://peb.pl/grafika/108360-rapidshare-megaupload-adobe-photoshop-cs3.html
Znajdziesz tu kilka pełnych wersji Photoshopa CS3.

A jeśli chodzi o inne wersje oraz dodatki to znajdziecie tego trochę pod tym adresem:
http://peb.pl/search.php?searchid=26453943

Cwaniaczki krypto reklame sobie robią w tym całym komisie auto niedźwieć . U niego zawsze najlepsze i najtańsze auta ; / Wielki znawca za dyche. Do kabe masz racje a do havic to albo mały gawron, który wącha mu jajca albo to chłopak pilotki napisał.. yyyyyyyyy NIE KUPUJCIE U TEGO CHŁOPA Z WĄSEM OSTRZEGAM WAS ! ! !

a co w golfie 3 jest trudnego?:) kazdy ci to zrobi

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

moje MKIII serwisuje w Mobilu nigdy nie bylo problemu

to chcesz scinac wlosy czy byc fryzjerka?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org