sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WARCZTA............hehe

czyli prawie pol roku to juz za duzo?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WARCZTA............hehe

my z zona rodzilismy w lomzy i jestesmy zadowoleni.

mieczyk a mozesz napisac ile kosztuje porod u Arciszewskich?

A może tak zaproponowac aby wybudowano wzdłuż ulicy ekrany dzwiękoochronne bo halas jest bardzo uciążliwy? w sumie na obwodówkach miast tam gdzie droga biegnie przez zabudowania tak jest a w Łomzy mamy na Wojska Polskiego obwodnice miasta hehe

Kazek 33 masz rację co roku było to samo ale w tym roku to przekracza normę ludzie wiedzą dobrze co się święci, a każdy ma nadzieję że to on nie będzie zwolniony.

Jasna sprawa że są to nieporównywalne warunki,taką lebiode co pierd.... że drzewna się sypie ubiłbym na miejscu,a takich tu na forum kilku by było.

Nikt nie da znieczulenia, bo przy znieczuleniu musi być obecny anestezjolog od początku do końca porodu, a na taki komfort szpitale sobie pozwolić nie mogą, bo czasami poród trwa kilka godzin

Witam!

Jestem zainteresowany usługami sieci PLAY więc mam pytanie do użytkowników tej sieci: jak przedstawia się zasięg tego operatora w Łomży i najbliższej okolicy?

P.S. Przejrzałem tematy na forum odnośnie sieci PLAY i są dość stare a zasięg jak kobieta - jest zmienny

u galanka na harcerskiej

głosujcie na Donalda i jego rząd także następnym razem :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org