sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wyłącznie dla towarzyszy..

Witam !

Mam pytanie do wszystkich rodziców,mam, które miały przyjemność rodzić swoje uciechy w Szpitalu w Łomży... Mianowicie chciałabym dopytać się czy to prawda, że trzeba płacić za znieczulenie przy porodzie naturalnym mimo, że jakieś znieczulenie chyba jest gwarantowane?
Jeśli byłby ktoś tak miły to byłabym wdzięczna za wprowadzenie w tajniki funkcjonowania "porodówki" Łomżyńskiego Szpitala?!
Słyszałam też, że trzeba mieć swoja polożną...

Jeśli ktoś z Was miał też jakieś złe doznania zwiazane z lekarzami itd... to też byłabym wdzięczna jeśli powiecie kogo unikać. Wiem napewno, że do dr Zdanowicza w życiu nie "oddam" się przy porodzie (chociaż nie wiem czy nadal tam pracuje)...

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wyłącznie dla towarzyszy..

look na allegro firmy sie tam oferują w dobrych autach nawet do 4 tys. srednio 3 :)

jak ktoś na tym zarabia - spoko niech zarabia, jego korzyść :)

RS

ja osobiście polecam intercosmetics naprawdę chyba najlepsza siłownia w łomzy:) w relaxie nie byłem więc nie wiem

http://www.eurobarre.com/?p=569396317748

Ja proponuje oddac dla OKE budynek (kilka wariantow):
1) Wyzszego Seminarium Duchownego;
2) Ratusz
3) I LO
4) II LO
5) III LO ..........................

ale przede wszystkim Choinskiego z jego mieszkaniem - ma mniejsze tradycje ta chata niz "Drzewna".

Z tego co wiem to najlepsze ceny ma Metal-Mar na Poznańskiej...

pzdr:)

Nigdzie, przynajmniej jakiś czas temu. Może coś sie zmieniło.
Trzeba podzwonić po laboratoriach i popytać.

Gdy ja się tym interesowałam pani w Eskulapie powiedziała że od badania bety jest test ciążowy. Na tyle możemy liczyć w naszym kochanym mieście.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org