Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LEPSZY HIT! PAZERNA NA KASĘ MARTA K. |
zamiast sie wyglupiac i pisac tu glupty to ludzie ktorych nie stac na taki zabieg powinni zastanowic sie czy nie warto skorzystac z takiej "promocji" zamiast wyrzucac potem 6 kundelkow na bruk albo podrzucac pod brame schroniska.Popieram!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LEPSZY HIT! PAZERNA NA KASĘ MARTA K. |
nie musisz mieć żadnego paszportu,weź dowód i prawo jazdy lub drugi inny dowód ze zdjęciem,byłam w Londynie w listopadzie i teraz w Lutym i nie trzeba mieć PASZPORTU ,nie jest to koniecznością
|
|
Witam mam pytanie i prozbe, chciałbym sie dowiedziec jaki jest koszt przelozenia kierownicy z prawej strony na lewo w Lomzy, interesuja mnie trzy samochody Peugeot 406 (1999), VW Passat B5 (1997), oraz Ford focus (1999). Prosze podac jakies namiary i ceny w przyblizeniu, z góry Dzieki
|
|
sa to drogie koszty wiekszosc samochodow z anglii jest sciagana tylko na czesci bo koszt sporwadzenia + koszt przerobienia to nie dokonca jest to oplacalne przerobka ukladu kierowniczego+ pedaly trzeba na druga strone przelozyc + nowa deska rozdzielcza wyjdzie niezla cena
|
|
Pobyt i poród w klinice Arciszewskiego 1700 zł.Polecam gorąco.
|
|
popieram siłownia Relax jest jak najbardziej OK !!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
mało? sam osobiście znam kilku patologów z naszego miasta... pełna kulturwa! "patolog pozdrawia, wypierdalaj i tyle" :)))))
|
|
Ale moze bys sprecyzował pytanie do 2, 3 komisow bo troche ich w Lomzy jest. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |