niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SLD

no Piotrze, obsługa na Zamenhoffa naprawdę pierwsza klasa, widać w nich człowieka, a nie pazernego na kasę wyrobnika..

mają tam salę z jakimś systemem podciśnienia, dzięki czemu duża szansa na czystość..
ileż to kobiet w Łomży kończy poród z gronkowcem

Skrętek, jeśli pracuje jeszcze w Łomży, to polecam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SLD

A ja słyszałam, że u Arciszewskich nie specjalizują się w opiece nad dziećmi. I jeśli dzieje się coś nie tak z bobasem to od razu do Giganta, a wiadomo, że liczy się każda chwila. A od momentu, gdy zorientują się do przewiezienia do kliniki minie trochę czasu. W Łomży natomiast nie ma tego problemu, bo zajmują się dziećmi jak trzeba.
Też zastanawiałam się na Arciszewskim, ale ze względu na dobro dziecka chyba wybiorę Łomżę.

Do magia_2: Jakie znieczulenie przy porodzie? Może masz na myśli zastrzyk z pyralginy, ale to ze znieczuleniem ma niewiele wspólnego... Jak ja pytałam o znieczulenie przy porodzie, to panie położne mnie wyśmiały, tłumacząc, że poród ma boleć i tyle :/

Ja rodziłam w Łomży 5 lat temu i średnio wspominam poród- położne na porodówce były ogólnie miłe, ale na oddziale noworodkowym już niekoniecznie... Długo by opowiadać.
Moja szwagierka rodziła kilka miesięcy temu i z tego co zauważyłam to sytuacja wcale sie nie poprawiła.
Obecnie wybrałabym klinikę Arciszewskiego lub Tomaszewskiego, jednak wiem, że nie zawsze jest możliwość dojechania na czas do Białegostoku, a poza tym faktycznie w razie problemów z dzieckiem, trzeba go przewieźć do giganta...

TO chore CO ten PRezydent robi drzewna wogle sie nie sypie to supre szkola w ktorej jest rodzinna atmosfera nie tak jak w innych szkolach tu ludzie sie znaja i nikt nikomu krzywdy nie robi ,nauczyciele sa super nie ma zadnych problemów !!!!!!!!! a jeli prezydent chce nas przeniesc na sikorskiego na warsztaty to niech sam sie tam przeniesie !!!! tam nie ma warunków uczniowie muszą dojezdzac do normalnej szkoly a nie na jakis smietnik!!!!! ta szkola do zabytek tam sie uczyli nasi rodzice i nauczyciele ..... To chore !!!

na przykoszarowa albo na spokojna jedz tam sa najwyzsze ceny metali kolorowych ;))

W Relaxie karnet kosztuje 65 zl duzo ludzi przychodzi ale ogolnie jest zajebiscie kulturka wszystko co trzeba ;)))

BossP-caW nie bądź taki mądry. Myślę,że gdybyś mieszkał na Wojska Polskiego też byś im kazał stawiać ekrany itp itd...
piotrlom ekrany bardzo dobry pomysł,trochę szpetne są,ale wątpię,że ktoś ci je postawi. Gdyby chcieli postawić tam ekrany już dawno by to zrobili :] tlyko,że oni nie mają chęci wydawać pieniędzy-bo kto lubi. :|

czemu znowu tiry, nie robia one wiekszego halasu niz wiesniackie samochody z rura wielkosci rynny. jak nie pasuje to sie przenies albo zloz skarge do miasta napewno cie wysluchaja hahahahaah.

Ja swoją córeczkę urodziłam w Łomży. Mała urodziła sie przed terminem i mogę śmiało i pewnie powiedzieć że gdybym miała rodzić jeszcze raz to na pewno w Łomży. Cesarkę zrobiono mi bez zbędnych komentarzy i ociągnięć. Opieka bardzo dobra. Jedyne co mi tam nie odpowiadało to fakt iż pewna pani doktor traktuje Cie bardzo po macoszemu jeżeli nie chcesz karmić piersią. JA niestety nie mogłam także miałam z tą panią na pieńku ale tak poza tym wszystko było super. A lekarz któregoo polecam to doktor Robert Pijagin. Wspaniały lekarz.

Wszystkie ładne są, bo pytasz chyba o malownicze położenie?

czy moze mi ktos polecic dobry salon fryzjerski w Lomzy.chcialabym sciac wlosy.slyszalam ze dobrze scinaja w OLIWII co wy na to?

Porod w lomzy to koszmar. Personel to po prostu nieudacznicy zaczynajac od ordynatora i jego zastepcy. I co najgorsza to sa straszne chamy. A prym w chamstwie prowadzi tam nie jaki zareba lub zaremba ktory plod ludzki potrafi porownac do zgnilych kartofli. A diagnozy wystawia na oko nie czekajac na wyniki. Ale jest takie powiedzenie ze najgorszy cham to wyksztalcony cham i to do tych konowalow bardzo pasuje.

Era.

Wiem, że hospicjum to jest potrzebne. Dziś przeczytałem, że ma problemy: artykuł

Szkoda że w artykule nie podano danych niezbędnych do przekazania 1% swojego podatku na to hospicjum. Jak ktoś znajdzie niech wrzuci w wątek.

ja wręcz przeciwnie, kupiłam samochód w tym komisie obok szrotu na nowogrodzkiej i jestem bardzo zadowolona :) zostawiłam swój wysłużony samochód w rozliczeniu i o dziwo właśnie tu dostałam za niego najlepszą cenę, bo w innych komisach wyliczyli mi za niego śmieszną cenę a tak niewiele dołożyłam i jeżdzę śliczną pachnącą hondeczką, która do tej pory nie zawiodła mnie. Uczciwi i mili ludzie. Także z własnego doświadczenia ten polecam :)

Witam wszystkich. Poszukuję dobrego i w miarę taniego mechanika do naprawy zawieszenia w golfie III. Od razu piszę, że nie interesują mnie panowie z przykoszarowej. Pozdrawiam

rahim/straho - przesluchanie 2 ten kawalek poniekad rozjasnia temat i to dosc trafnie

Fachowców znajdziesz tu: http://www.samar.pl/__/__la/pl/__ac/sec,88/mak/41/__Dealerzy-Saab.html

zly czlowiek: jest czosnek w tabletkach, po ktorym nie "cuka" :)

ogólnie jeśli chodzi o salony fryzjerskie w łomży to są na średnim poziomie .żeby nie powiedzieć na niskim można w łomży podciąć włosy ,ale nie da się ściąć włosów żeby mieć fryzurę .natomiast jak się wychodzi z salonu z fryzurą to do pierwszego mycia bo potem żeby to wyglądało po ludzku to trzeba się nagimnastykować .w łomzy nie umieją cieniować włosów bo albo wyjdzie im czapa na czubku albo nierówne strzepy .

www.veanaboats.com
pod tym adresem znajdziesz kontakt do producenta lodzi zadzwon i zapytaj

Slash forever wild co ty za głupoty piszesz przecież nie ma już prędkości 256 i za 85 zł to masz 1 mega i to razem z odbiorem cyfrowym pełnego pakietu

Pozdrawiam

Nad solarium Sudan San na al. legionów chyba... albo w IST, w Finie moze jeszce beda. Jest dużo takich sklepów

a gdzie jest najbliższa siłownia od osiedla Łomżyca? (okolice mari)

jak mi wczoraj rzuciła paczkę to pewnie by doleciała do okna, no ale jakoś udało mi się przechwycić w locie... silna kobieta

"rudobrody13"
studia wyższe.........ale pisownia i słownictwo "podstawowe"
błąd za błędem

w PAF-e na Długiej ( prywatna poczta ) jest milsza obsługa no i póki co duzych kolejek niema !!

Wszystko fajnie....tylko
te polecenia przez radio.... lepszego chyba pomysłu to nie mieliście-cs przez takie coś traci swoją oryginalność i przeistacza się w gównianą grę.

tak mamy skladac skargi osobiscie bylam swiadkiem jak mnie rejestrowala 1pani a druga jakas dziewczyne i tamta cos juz sie czepiala za duzo tej dziewczyny i ta zaczela ja uswiadamiac ta dziewczyna byla wygadana wiec miala racje babka sie zaczerwienila i taka speszona zarejestrowala ja.po czym ta dziewyna wyszla ta baba tak ja jej znajde taka prace ze cho cho a jak jej nie przyjmie to zawiesi sie ja na 3miesiace w prawach bezrobotnego i co idz gdzies teraz na skarge ja to wszystko razem i w kupie sie trzyma

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org