sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Za 4 lata niech każdy pamięta na kogo oddał głos

no tak, zauważyłem swoją gafę...
Przeczytałem samo media...a markt sobie sam dopowiedzialem;P
no nic... jak by ktos sie wybierał do śledziowa to przynajmniej godziny juz zna xD

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Za 4 lata niech każdy pamięta na kogo oddał głos

a na *** legalizowac ? chcesz palic to palisz.... i tyle... a po legalizacji juz by tak nie smakowało- zakazane smakuje lepiej. Zreszta ile wy ***** macie lat? zjaraliscie kilka gietów i juz wielkie haloo... sie palacze znalezli :D

czemu nie do dziewczyny? dziewczyna to ta slabsza płec ktora do niczeg osie nienadaje prucz gotowania i ruchawki.poco ich wiec oszczędzac
trzeba tepic takich jak inga

hmm moze jeszcze jedno. Czy majac ruter moge cos zrobic zeby ustawic z powrotem aktywnego firewalla czy tam polaczenie bezposrednie i łaczyc sie z kim chce?

i jeszcze jedno pytanko słyszałam, że aby rodzić na zamenhoffa trzeba wczesniej chodzić na wizyty do lekarza prowadzacego z tamtejszej kliniki???? jak to jest???

dogerka to przyłącz się razem więcej zrobimy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org