Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńskiej PO gratulujeny sojuszy z b. sekretarzem KW PZPR |
DDA? A co to takiego? Gdybym wiedziała to może bym pomogła
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńskiej PO gratulujeny sojuszy z b. sekretarzem KW PZPR |
na cekapach za mechaniakiem
|
|
hmmm nie tylko on bo ja tez nie moge sciagnac tego pliku !!!
|
|
gans wygrales.... Rusz glowa, gimnazjalisci nie maja 18 lat zeby palic, wiec wg prawa polskiego lamia je. A moze sie myle, jezeli ktos kibluje tyle lat.
|
|
Faktycznie, masz rację. Już się poprawiam
|
|
Gdyby na forum był moderator to nie pozwolilby na umieszczanie wulgarnych postow,a gdy posty chamskich uzytkownikow nie ukazywalyby sie to wtedy nie byliby oni wulgarni :) jednak na tym forum o moderatorze mozemy pomarzyc...
|
|
jak nienasz wody w domu to ić sie do narwi wykąp albo na groble jednaczewsko i z nowego mostu skocz do łomżyczki i prpblem z głowy i weś mydło sobie kup . a przy okazji tego pedała może złapiesz i wszy przejdą na niego może hahahahahah
|
|
Wielkimi krokami zbliża się mecz naszego ŁKS-u z warszawską Polonią.. Rywala chyba nikomu nie trzeba przedstawiać, ale jeśli ktoś jeszcze nie zdecydował się na pójście na mecz, proponuję obejrzeć: http://www.youtube.com/watch?v=QfYQYirFnwc http://pl.youtube.com/watch?v=ypPXkzIkHj8 Namawiajcie znajomych, żeby było nas jak najwięcej, wszyscy w barwach! Pomóżmy ŁKS-owi gorącym dopingiem w tak trudnych chwilach.. Do zobaczenia na stadionie! :)
|
|
W radio nadzieja jest w tej chwili audycja z udziałem przedstawicieli szkoły i z telefonami od słuchaczy. Ani jednego telefonu popierającego opcję miłościwie nam tfuu! panujących. Wszystkie telefony słuchaczy popierających pozostawienie Szkoły Drzewnej w jej budynku.
|
|
Ktoś tu kogoś chciał pojechać słowami: "z nowego mostu skocz do łomżyczki" ciekawy punkt widzenia hehe
|
|
plugin prawdopodobnie odpowiedzialny za ten błąd został usunięty... w niedługim czasie pojawi się następny i mam nadzieje, że błąd nie wystąpi a więc zapraszam do gry :D
|
|
Uważam ze powiniśmy zacząć od samego poczatku jak najbardziej wspierać ŁKS Aviva ŁKS!!!!bedzie 1:0 dla nas
|
|
jak absolwent choinski zlikwiduje drzewną, to w podzięce łomżyniacy powinni spluwać na jego widok.. (do wyznaczonych w mieście spluwaczek oczywiście :))
|
|
hm.... nie wiem czy przypadkiem nie jest to obiekt zabytkowy, wiec z wyburzenienie jest takie proste.
|
|
Nad tym budynkiem nadzoruje konserwator zabytków bo to obiekt zabytkowy i nie jest możliwe wyburzenie budynku tylko generalny remont w takim stanie jak był przed lat nie można żądnych zmian ani rozbiórki :) więc właściciel czeka kiedy sam się zawali wtedy można zacząć jakieś prace więc polecam tylko nie chodzić po tej stronie ulicy i bez problemu :)
|
|
też uważam, że wygramy. Pewnie pójde. A czy ktoś wie po ile w tej rundzie bilety?
|
|
Widzę, że niektórzy nie są zorientowani w temacie a za wszelka cenę eksponują swoja zaściankowość. A temat jest dosyć poważny i nadaje się na forum polityczne. Obiektywnie rzecz biorąc, nie jestem ani zalegalizacją ani przeciw. Zastanawia mnie natomiast jedno. Dlaczego polskie prawo przewiduje podobne kary za posiadanie marihuany na własny użytek i np. prowadzenie samochodu po pijanemu, gdzie sprawca stwarza poważne zagrożenie nie tylko dla swojego życia ale także niestety i innych. Czy to jest waszym zdaniem sprawiedliwe? Nie mam na myśli tutaj legalizacji jak to jest np. w Holandii, lecz dekryminalizacje czyli słowem nie karanie za posiadanie na własny użytek. Tak jest w Niemczech, Wielkiej Brytanii, Belgii, Luksemburgu, czy chociażby w niektórych stanach USA oraz wielu innych państwach. Obecne prawo nie likwiduje problemu zażywania narkotyków, czyli nie spełnia swojego celu. Próbowano to zmienić pare lat temu (za Balickiego), lecz niestety zabrakło kilku głosów, a tak byłby "legal". Prawo trzeba udoskonalac, bo co to za prawo, ktore jest notorycznie łamane??? Ale co z tego, jeśli nawet niektórzy rządzący nie mają pojęcia co tak naprawde jest zabronione (niżej podaje jako dowód link) http://youtube.com/watch?v=oSq1rOMBiZc
|
|
Jeżeli myślisz że nie znam sytuacji to się bardzo mylisz. Pracowałem tam przez bardzo długi czas i znam bardzo dobrze realia tego zakładu. A prawda jest taka że nie zależy im na żadnym pracowniu. I jeszcze jedno śmieszy mie stwierdzenie słyszałam ale tak naprawdę to nie wiem czy to jest prawda a może nie.
|
|
kolego a co oni tobie zmieniali w tym sprinterze w serwisie jakie czesci?
|
|
koszyk za ksiazke być wzioł a nie ci siłki w głowie :D
|
|
pewnie ze palą i palic bedą bo w gimnazjum co tu nie mówic mozna robic wszystko...uczylem sie kiedys to wiem :) z jednego miejsca nauczyciel wygoni to pojda w drugie i tak w kółko ale nie ma co z tym walczyc bo i tak znajda zawsze inny sposób zeby zapalic
|
|
Sektor gości będzie pełny więc kibicowsko też będzie ciekawie.
|
|
"hm.... nie wiem czy przypadkiem nie jest to obiekt zabytkowy, wiec z wyburzenienie jest takie proste." miałobyć "wyburzenie nie jest takie proste" sorki za pomylke w moim poście
|
|
Zbliza sie ogolnopolska akcja sterylizacji zwierzat: http://www.arka.strefa.pl/Akcja-2008/akcja_sterylizacji_2008.html Poczytajcie i moze ktos zastanowi sie nad problemem i skorzysta. W lomzy podjela sie tylko jedna lecznica "cztery lapy" na ul.Hipokratesa. Brawo!
|
|
a kto jest włascicielem tego forum ? Jakis kontakt do tego kogos zapewne admin strony moze zasypac go mailami z proba o przyznanie moderatora ! Ja bardzo chętnie sie tym zajme
|
|
choinski lekką ręką oddaje śledziom serce Łomży.. i jeszcze te 30 ha, srebrników.. w sumie nie jego, to i oddaje..
|
|
dałem rade pilnikami jakos tam malo bylo tego pilowania 2 h roboty
|
|
MiYu, kiedyś piaskowiec sprzedawali na Legionów, przed andaro, były to łupki. Teraz nie wiem zapytaj może w zoologicznym na Niemcewicza
|
|
Złóż wniosek o paszport i leć, za miesiąc możesz odebrać .... będzie utrudnienie prawdopodobnie, ale .....
|
|
a ile tam kosztuje karnet??można liczyć na pomoc instruktora? i w jakich godzinach jest otwarta?
|
|
mieczyk ja SPEDZIŁEM z żoną tydzień w szpilatu i zrobiłem awanturę potem zabrałem zone do białegostoku :) bez wypisu (nie chcieli wydać) po prostu poszlismy sobie a oni żeby chronić tylki w karcie chorego zamiast opisywać historie zony opisali mnie, poważnie niezłe jaja nawet poszłem do szpitala po fakcie i z archiwum wzielem kserokopie historii bo co niektórzy nie wierza a wypisali tam takie bzdury ze szok cesarrka u arciszewskich ze wskazaniem np. od skretka 1700zł. bez wskazania drożej a płaci sie tam tylko za opieke poporodową sama cesarkę opłaca fundusz tak jest fundusz zdrowia http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Promocja meczu powoli daje efekty. Coraz więcej znajomych (również pań) deklaruje, że przyjdzie 8 marca na Z18. Nawet szef mnie wypytywał czy idę, o której grają itp. Wierzę, że będzie nas dużo.
|
|
No nie wiem czy ten play ma az taki wysmienity zasieg ja w domu przy oknie na nowym telefonie z play-a mam tylko 2 kreski a na starej nokii z ery jest pełen zasieg wystarczy z telefonem z play-a zejsc do piwnicy i po zasiegu gdzie era ma przynajmiej połowe. Ogolnie play jest spoko ale ja i tak wole ere wiesz takie rzeczy tylko w erze ;] Pozdrawiam.
|
|
Każdy ma inny gust.
|
|
Witam serdecznie Moja dziewczyna strzygła sie raz w Salonie Oliwia, szybko jednak musiała skorzystać z pomocy innego fryzjera, ten salon zmarnował jej kilka dni życia. Jej słowa "taka osoba to nawet owiec nie powinna strzyc". Także jony skorzystaj i napisz swoja opinie. Pozdrawiam
|
|
Uwiez mi ze gdyby klub chcial to by nie mogli za darmo wpuscic :) Przepisy prawne a po drugie jesli wydasz 10 czy tam 15 zł raz na dwa tygodnie nic Ci sie nie stanie jesli zaczniejsz jezdzic na wyjazdy koszta napewno sie troszke zwieksza ale jest co wspominac ! Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
hehe ! Twój podpis pasuje jaksiemasz do sytuacji CÓŻ ZYCIE....
|
|
Chciałabym być córką właściciela komisu..miałabym do wyboru do koloru samochodów..a tak.. czyżby zbieżność loginu..?
|
|
dziekuje bardzo artooro :*:*
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |