sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brawa dla Prezydenta Kwaśniewskiego

Niech Zyja Karpie!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brawa dla Prezydenta Kwaśniewskiego

Obawiam się, że będziesz musiał zmienić częstotliwość. Najlepiej zapytaj u żródła = 2 190 913
Pozdrawiam

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

nie rozumiem ??????? wytlumacz prosze

---------------------------------------------
Lukasz

więc ja powiem Tarczynowi wrost: pan Waldemar nie pracuje już w Radio Łomża.

a tu w piatek chcialem zadzwonic .....a nie ma do kogo ehhh szkoda naprawde

Ludzie zrobcie ten program w telewizji mamy dwie telewizje w Łomży niech pan Waldemar bedzie widziany na zywo !!!!! apel do tych telewizji!!!, zamiast bzdety puszczac na zywo program w TV z panem Waldkiem co wy na to?

---------------------------------------------
Lukasz

tak! bardzo milo:))) dozobaczenia na zlocie:))))

Zbych

Buu..pracuje;(
MIlego zlotu:)

Jak widac mozna, gdy sie chce...

"Radni Obrzycka (Wielkopolska) obniżyli sobie diety do 1 zł, zaakceptowali również obniżkę pensji burmistrza o połowę. Według burmistrza, obniżki "to nie populizm, lecz zrozumienie sytuacji finansowej miasta".

"Sam wnioskowałem o obniżkę mojego wynagrodzenia. Poprzedni burmistrz zarabiał brutto 4900 zł, ja dostanę brutto 2515 zł. Radni przegłosowali też obniżkę swoich diet: złotówka za udział w posiedzeniu, złotówka za udział w każdej komisji" - powiedział burmistrz Obrzycka, Andrzej Grzeszczyk.

Z wyliczeń burmistrza Grzeszczyka wynika, że rocznie budżet zaoszczędzi na obniżkach około 45 tys. zł. Pieniądze zostaną przeznaczone na potrzeby miasta.
W listopadzie tego roku radni Świdwina (Zachodniopomorskie) również obniżyli swoje diety do złotówki. Obniżyli też pensję burmistrza, który zarabia obecnie mniej więcej tyle, co burmistrz Obrzycka." /onet

...szkoda, ze to jednostki...

No to ja juz nie wiem..... jak nikogo ma nie byc to i ja sam stac nie bede.

mieciu kozłowski

Ale zescie sie popisali.....:)) Moze on i zlom ale nie rozwalony:))) Zaloze sie, ze wy nawet takiego nie macie i starych non-stop prosicie "tato daj samochod" :))) ale coz, nie kazdemu jest dane miec wlasny transporter:))
jak zmadrzejecie to pogadamy:)) a i postarajcie sie zwiekszyc zasob swego slownictwa no i troche oglady chamy:)))

Wesolych swiat
sura

ps.
ja wcale waszym kolego nie jestem:)) ani wy moimi:))

Szkoda, że czytam to dopiero teraz bo też mógłbym przyjechać starą skodą. Następnym razem chętnie.

...i coś co znalazłem...

i jeszcze, żeby to wszystko co było najlepsze w tym roku, okazało się co najmniej najgorszym w roku przyszłym.

Dzięki Piotrze i wzajemnie.

Patrzę że tworzy sie klub automobillistow w lomzy. To milo . Takie spotkania sa potrzebne. Mozna wymienic doswiadczenia i ocenic warsztaty naprawcze i ceny.

Ja sie na to posze ale innym razem

czekam juz ze 4 godziny i nic nie uslyszalem a mam psa i papuge, ide juz spac bo chyba nic z tego, jak ktos cos uslyszy to niech pisze, ciekaw jestem, bo moze moj zwierzyniec jest jakis felerny:)

są, są. I naprawdę, prezentują się groźnie w pełnym uzbrojeniu. Wojtek

a ja mam ochote na dobrego "grzanca"...tylko gdzie szukac.....w Koterii dostane?

wiesz ze w "katolickim" w zeszlym roczniku bylo tylko 8osob chetnych czy cos kolo? no ale I to dobra szkola, zeby sie mogl cofnac w czasie to bym tam pewnie zdawal

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org