Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawa dla Prezydenta Kwaśniewskiego |
Niech Zyja Karpie!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawa dla Prezydenta Kwaśniewskiego |
Obawiam się, że będziesz musiał zmienić częstotliwość. Najlepiej zapytaj u żródła = 2 190 913 Pozdrawiam _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
nie rozumiem ??????? wytlumacz prosze --------------------------------------------- Lukasz
|
|
więc ja powiem Tarczynowi wrost: pan Waldemar nie pracuje już w Radio Łomża.
|
|
a tu w piatek chcialem zadzwonic .....a nie ma do kogo ehhh szkoda naprawde
|
|
Ludzie zrobcie ten program w telewizji mamy dwie telewizje w Łomży niech pan Waldemar bedzie widziany na zywo !!!!! apel do tych telewizji!!!, zamiast bzdety puszczac na zywo program w TV z panem Waldkiem co wy na to? --------------------------------------------- Lukasz
|
|
tak! bardzo milo:))) dozobaczenia na zlocie:)))) Zbych
|
|
Buu..pracuje;( MIlego zlotu:)
|
|
Jak widac mozna, gdy sie chce... "Radni Obrzycka (Wielkopolska) obniżyli sobie diety do 1 zł, zaakceptowali również obniżkę pensji burmistrza o połowę. Według burmistrza, obniżki "to nie populizm, lecz zrozumienie sytuacji finansowej miasta". "Sam wnioskowałem o obniżkę mojego wynagrodzenia. Poprzedni burmistrz zarabiał brutto 4900 zł, ja dostanę brutto 2515 zł. Radni przegłosowali też obniżkę swoich diet: złotówka za udział w posiedzeniu, złotówka za udział w każdej komisji" - powiedział burmistrz Obrzycka, Andrzej Grzeszczyk. Z wyliczeń burmistrza Grzeszczyka wynika, że rocznie budżet zaoszczędzi na obniżkach około 45 tys. zł. Pieniądze zostaną przeznaczone na potrzeby miasta. W listopadzie tego roku radni Świdwina (Zachodniopomorskie) również obniżyli swoje diety do złotówki. Obniżyli też pensję burmistrza, który zarabia obecnie mniej więcej tyle, co burmistrz Obrzycka." /onet ...szkoda, ze to jednostki...
|
|
No to ja juz nie wiem..... jak nikogo ma nie byc to i ja sam stac nie bede. mieciu kozłowski
|
|
Ale zescie sie popisali.....:)) Moze on i zlom ale nie rozwalony:))) Zaloze sie, ze wy nawet takiego nie macie i starych non-stop prosicie "tato daj samochod" :))) ale coz, nie kazdemu jest dane miec wlasny transporter:)) jak zmadrzejecie to pogadamy:)) a i postarajcie sie zwiekszyc zasob swego slownictwa no i troche oglady chamy:))) Wesolych swiat sura ps. ja wcale waszym kolego nie jestem:)) ani wy moimi:))
|
|
Szkoda, że czytam to dopiero teraz bo też mógłbym przyjechać starą skodą. Następnym razem chętnie.
|
|
...i coś co znalazłem... |
i jeszcze, żeby to wszystko co było najlepsze w tym roku, okazało się co najmniej najgorszym w roku przyszłym.
|
|
Dzięki Piotrze i wzajemnie.
|
|
Patrzę że tworzy sie klub automobillistow w lomzy. To milo . Takie spotkania sa potrzebne. Mozna wymienic doswiadczenia i ocenic warsztaty naprawcze i ceny. Ja sie na to posze ale innym razem
|
|
czekam juz ze 4 godziny i nic nie uslyszalem a mam psa i papuge, ide juz spac bo chyba nic z tego, jak ktos cos uslyszy to niech pisze, ciekaw jestem, bo moze moj zwierzyniec jest jakis felerny:)
|
|
są, są. I naprawdę, prezentują się groźnie w pełnym uzbrojeniu. Wojtek
|
|
a ja mam ochote na dobrego "grzanca"...tylko gdzie szukac.....w Koterii dostane?
|
|
wiesz ze w "katolickim" w zeszlym roczniku bylo tylko 8osob chetnych czy cos kolo? no ale I to dobra szkola, zeby sie mogl cofnac w czasie to bym tam pewnie zdawal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |