Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mówią o nas |
ok :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mówią o nas |
To choroba z Filipin :-) tak na nich działa.
|
|
Ja jestem za żeby ich po(...),chodźcie złożymy się na (...).drogo wszystkich razem nie wyniesie.to jak?
|
|
O takich jak gans jest ten temat,ja też bym się wkurzył gdyby o mnie wspominali.
|
|
Ale zazdrośnicy :-),skuter to tania wygodna alternatywa na jakieś nieduże dojazdy.to nie skutery wam przeszkadzają tylko warunki na naszych drogach.i oczywiście taki sprzęt dla mądrych odpowiedzialnych ludzi,a nie dla popisujących się gówniarzy.
|
|
Nasz prezydent jest bardzo dobry lubi rozdawać bardzo wysokie premie dla swoich podopiecznych owiec którzy niczym na nie nie zasłużyli.Ale cuż z państwowego lekko ręką idzie.A co tam żądzi sie.
|
|
Uważajcie co piszecie! Wpis BossP-caW podlega pod prokuratora, więc módl się kolego, aby moderatorzy jak najszybciej go usunęli (nie prokuratora ale Twój wpis).
|
|
mi chodziło raczej do której godziny jest otwarty w sobotę i czy w niedzielę w ogóle jest czynne !
|
|
Hehehe tylko audiolki ;) widać, właścicielowi świat kręci się tylko w okół jednej marki, a może to poprostu marzenia. Astra II miała już częściowy ocynk, podobnie jak Vectra B po lifcie.
|
|
Znów będzie o Szkole Drzewnej. Oburza mnie fałsz wiceprezydenta Choińskiego, jego cyniczne robienie dobrej miny do złej gry. Albo zwykła niekompetencja? *** 1. Budynek Drzewnej ma być oddany wojewodzie w zamian za 30 ha terenów, położonych w mieście. Radni przez długie miesiące nie wiedzieli, że na tych terenach funkcjonują łomżyńskie firmy. Ciekawe czy Panowie Truszkowki, Skoczylas, Makowski, Cwalina, czy PKS, Gaspol i inne podmioty zlokalizowane na tym terenie wiedzą o tym? Nie da się tej ziemi sprzedać albo przeznaczyć na inwestycje. Łomża nic nie zyska na zamianie, a straci piękny budynek. A Choiński wstawia wszystkim kit, że to dla miasta super biznes. *** 2. Rzekomo obiekt jest zdemolowany i nie nadaje się do dalszego użytkowania. Rzeczoznawca określił jego stan dostateczny tzn. celowy częściowy remont kapitalny(cytat z wniosku Prezydenta z dnia 06.02.2008 r.). Nie ma mowy o ruinie i zagrożeniu życia. Za to całkowicie zdemolowany, za mały i niebezpieczny jest warsztat, do którego maja być przeniesieni uczniowie. A dla Choińskiego czarne jest białe, a białe - czarne. *** 3. Od kilku miesięcy działa w imieniu Rady Miasta mieszany zespół, szukająca siedziby dla Drzewnej. Na razie ocenił on, że warsztaty się do tego nie nadają. Komisja Gospodarki Komunalnej uznała, że przekazanie budynku Drzewnej może się odbyć tylko pod warunkiem, że znajdzie się dla niej nowe miejsce. Cóż, zdanie dwóch komisji miejskich wiceprezydent Ch... ma w tyłku: W PROJEKCIE UCHWAŁY na środową sesję Rady Miasta nie ma słowa o losach szkoły. Zdaniem P. Choińskiego RADNI MAJĄ ZGODZIĆ SIĘ na zabranie budynku Szkole Drzewnej i już. ANI SŁOWA O SZKOLE. Wbrew opinii komisji komunalnej. Wbrew opinii zespołu, do tego celu powołanego. Nie czekając na zdanie Komisji Oświaty. Jest taki żart: Lech Wałęsa udowodnił, że każdy głupiec może być prezydentem. Lech Kaczyński udowodnił, że nie każdy. Mam wrażenie, że ten żart dotyczy także wiceprezydentów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |