Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czerniawski górą !!!!!1 |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czerniawski górą !!!!!1 |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jest na mule do pobrania ,,Uśmiech w kapeluszu"
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to jest odcinek kręgosłupa ale jak to jest liczone czy od góry czy od dołu nie mam pojecia Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
najczestsze problemy SE to joystik i aparat wielkim mankamentem w LG jest bardzo cichy mikrofon ja jestem przekonany tylko i wyłącznie do NOKII
|
|
ja też jestem zwolenniczką Nokii a szczególnie modelu 6111 w wersji różowej ;) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
tylko zapytałam nie musisz się zaraz unosić [!!!!!!!!!!!!!]
|
|
W zasadzie nic do wypowiedzi beeFuna nie ma do dodania. Dobrze Cię wypunktował.:))) Witch, trzeba byc arcy mercy, aby starać się tak odkręcać jak Ty. ale to do ciebie podobne. :)))))) Całe szczęście jest twój post i każdy może go przeczytać. Już nie musisz pisac wyjasnień typu: co autor miał na myśli, bo co miał to każdy sobie doczyta. Powiedz co wnosi do dyskusji informacja o pochodzeniu mamy ?? Tak Witch jezeli chodzi o twój przypadek, to starałem nie stosowac się do swojego motta i takie są niestety efekty.
|
|
,,chyba normalne skoro tam jeżdźe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,, dlaczego normalne?niepelnoletni tez tam jezdza...rowerami chociazby...
|
|
bielicka ssala laski Piszę zawsze poprawnie po polsku.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam! Czy ktoś z Łomży lub okolic wybiera się 1,03,08 do katowickiego Spodka na Australian Pink Floyd Show?
|
|
HokusPokus ciekaw jestem czym ty jezdzisz ?????
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ale macie przeorane banie... wyjdzcie lepiej na swiat... a nie tylko przed kompem...
|
|
pada i wieje :P
|
|
nie wiecie co dobre oczywiście sex na łonie natury Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Powiedzmy wprost... Prawie każdy o tym wie ale albo nie chce albo boi się zareagować. Bez względu na opinię to sie dzieję w większości gimnazjów. Niektórzy gimnazjaliści czują się już tak pewnie, że wchodzą nawet po 15 osób, a nauczyciel dyżurujący... no cóż zajrzy wygoni 2 osoby i odejdzie udająć, że nie wie co sie tam dzieje. Jak można to zmienić? Czy widzicie ten problem? Czekam na wasze opinie. Harpon
|
|
to jest norma od paru ladnych lat nic z tym nie zrobisz
|
|
Uważam, że jest to wina nauczycieli. Uczniowie oczywiście też nie są bez winy-wiadomo!
|
|
jak im ojciec i matka pozwala to co moze nauczyciel Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Palenie gimnazjalistów w toalecie? To straszne, za hitlera palili ale tylko w krematorium. No i nie gimnazjalistów tylko żydków raczej.
|
|
Tak t ylko porównaj ceny zagraniczne w euro a nasze,ile naprzykład kosztuje analogiczny budynek u nas a w niemczech?
|
|
Wrzuć na google i po kłopocie.
|
|
Z tego co wiem...większość gimnazjów jest zamykana, więc gdzie ma człowiek palić? Na dwór wyjść nie może to się w kiblu chowa, proste...
|
|
Waszym zdaniem pod jakim względem? Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
hip - hop jest dio dupppppy ,to szmelc badziewie hujostwo itp Lepiej było by zaprosic prawdziwe gwiazdy takie jak Rihnna ,Beyonce, np Doda -dobrze robi loda ale rym cim cim heh kombi , Sptember to by zrobiło by fuore Tylko dozy minus jest ze nie ma sponsora na tak imprzeze Łomża jak Łomzą ale by dało sie zorganiozweac ja by była kasa ASory za byki bo szybko pisałem i po piwkach paru :D
|
|
kogo nie irytuje i wrecz nie dobija ta studzienka na zawadzkiej... zawiesznie mojego ssamochodu nie jest ze ''stali'' mozna by byłó w tej sprawie nakłonic miasto do drobnej poprawki... wogole to w polsce drogi planuje sie na studzienkaach!!!!
|
|
Witam Wszystkich karciarzy :) Lubię grać w kanastę ale nie mam przeciwników... Może ktoś z was jest zainteresowany? Zapraszam Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Nie słuchaj co ci ktoś klepie głupoty, sprawa jest bardzo prosta, bios przy viście faktycznie nie widzi jednego sterownika i cały pic polego na tym że trzeba wejść w biosie na ustawienie wymazać jedno polecenie i dopisać kilka wyrazów samo oczywiście sobie z tym nieporadzisz jak chcesz się dowiedzieć więcej to wskocz na jakąś stronkę komputerowców, wszystkie mają forum i się dowiesz wszystkiego po przeszukaniu tematu a podtów na ten temat jest od cholery,możesz zacząć od forum www.komputer świat.pl www.elektroda.pl w zasadzie też wszystkie listy dyskusyjne i większe fora mają dział komputery i programy, ja radz e trzymać vistę bo wsadzisz kasę i z czasem dojdziesz do wniosku że zamienił stryjek siekierkę na kijek.
|
|
Moim zdaniem pod żadnym... Choć może trzeba by tu jednak wspomnieć o postępującej niefrasobliwości i łagodnie mówiąc niezbyt mądrych i nieprzemyslanych posunięciach naszych władz...np. brak konkretnych działań w związku z utworzeniem Łomżyńskiej Podstrefy SSSE.
|
|
ostr z jego nowa płyta ktorej premiera wypada dzisiaj cały krazek znajdziecie na http://rs157.rapidshare.com/files/93544181/O.S.T.R._-_Ja_tu_tylko_sprzatam.rar Harpon
|
|
Daj spokój, najpierw Cię ograją a potem zgwałcą.
|
|
Kto opisał to badanie? Chyba któryś z lekarzy sie podpisał? A jesli chodzi o opis to znajdź nawet w necie anatomię człowieka, układ kostny, kręgosłup odcinek piersiowy i zobacz jak wygląda budowa tych 2 kręgów... Aha nic Ci nie będzie :)
|
|
HAHAH PO 60LATACH... tYLKO ZE JA MAM 15 :p
|
|
Palili,palą i będą palić nic się z tym nie da raczej zrobić .
|
|
To jest 6 i 7 kręg kręgosłupa w odcinku piersiowym. Tzn że masz zdeformowane te kręgi mozliwe ze jakis ubytek badz wada wrodzona. Prawdopodobnie za duzo siedzenia przed kompem:P
|
|
Dodam, ze pozniej dopiero trzeba pijane do nieprzytomnosci 13'stolatki holowac do domu, zeby nie zamarzly na ziemi. ALe dzis ludzie maja nasrane w glowach. Polscy rodzice to szczyt nieodpowiedzialnosci.
|
|
Jesli masz zamiar cos kupic to najpierw przelicz ile kolego masz kasy;) jak narzekasz ze chinczyk sie psuje to szykuj portfel bo japonski lub francski jesli chodzi o peugeoty ostro Cie po nim przejedzie. Jesli ma to byc cos taniego na sezon mysle ze chinczykiem przejezdzisz oczywiscie przy delikatnym urzytkowaniu;) Co do cen sklepach marza jest taka duza zeby za rok ten sklep mogł funkcjonowac w zime chyba maja niewieli zarobek nie??:>
|
|
lomza sie rozwija pod wzgledem marketow(biedronek ktore sa na kazdym osiedlu,itp-nic konkretnego), rond(ktore mialy zmniejszac korki, a nie robia tego-wrecz przeciwnie), nic wiecej sie tutaj nie dzieje wszystko to samo od upadku komuny,DLACZEGO DLATEGO, ZE DLA pANA pREZYDENTA WSZYSTKIE POMYSLY SA : ,,niekorzystne dla miasta Łomża."PODZIEKUJMY MU ZA TO brawo brawo brawo. h..j ci w d..pe nygusie
|
|
ja grywam w to na kurniku....
|
|
TAPF jak na razie widziałem tylko na ekranie. Pink Floyd miałem okazję zobaczyć na żywo. Jak wrócę z Katowic to będę miał porównanie. :)
|
|
Pfff się nadajesz :) nie pasuje idź sam wychowuj ,bo wątpię że swoje masz bo trzeba trochę pomyśleć żeby własne dzieci mieć :) każdy ma swoje życie i nie interesuj się kto co robi ,sobą się zajmij jak ci się nudzi bo widzę że tak. Widać nie byłeś ani w gimnazjum a tym bardziej liceum i nie wiesz jak się to odbywa :)
|
|
CENTRUM - HAMOWO
|
|
degradator choynsky odpowiada za taki stan rzeczy... SP5 nie ma takich problemów, kasę widać tam na każdym kroku, nawet boiska im umiejscowił za oknami... a teraz pewnie spina się i naciska radnych, żeby poparli jego wniosek o likwidację zwaną przeniesieniem... no, ale gdyby nawet, to radni nie gęsi, wiedzą, że Łomża im nie zapomni likwidacji kawałka swej historii.. będziemy rozliczać! przy kolejnych wyborach także!
|
|
nic dobrego , żaden gospodarz, człowiek zastoju i braku perspektyw, prowadzi miasto ku upadkowi. mistrz stwarzania waśni i konfliktów (ostatni pomysł przyłączenie do miasta okolicznych gmin) . Po prostu ten Pan zapomniał ,że został wybrany jako zło konieczne wobec drugiego zła jakim był jego kontrkandydat w wyborach.
|
|
pewnie od 9...dzis moze byc 10 tojajatoja
|
|
hmm szczerze to nie byłem w nim jeszcze,trzeba będzie zajrzeć. Ale z tego co słyszałem to rewelacyjnych cen nie ma.
|
|
ja bylem raz...jedyny plus...co mi sie wydaje...to spory wybor(wszystko w jednym miejscu) a cenowo...to chyba normalnie i z tego co widze to, to ze co jakis czas kilka rzeczy jest taniej noz normalnie...ale noz widelec nie wypatrzysz tego...:)
|
|
no to albo albo:) albo 14 albo 17:) pojde o 17 i bedzie zamkniete:) skad te przejawy agresji? Takos
|
|
"szamanka","wszystko będzie dobrze","motór","rezerwat"
|
|
Właśnie też o tym miałem napisać. Studzienki źle wykonane na większości ulic miasta. Na dodatek ponacinali asfalt i ponalewali garbów po których się jeździ jak na wsi po bruku. Kto odpowiada za odbiór robót na ulicach? Warto tego kogoś rozliczyć z takiej chały wykonanej za normalne , duże pieniądze.
|
|
Pablito rozpędzasz się dzidziuś, otrzyj mleko...:) Piszę zawsze poprawnie po polsku.
|
|
a ty kiernek nawet tego nie potrafisz więc sam stul pysk i nie naskakuj do dziewczyny.
|
|
no i o to chodzi:) tak trzymać:) Harpon
|
|
wnieś sprawe do sądu. Z resztą, kto się tym interesuje? :P Harpon
|
|
z tym posylaniem mialem tak samo, tak mi zalozyli gips ze mi reka dretwiala i bardziej bolala nic te zbicie jakie mialem, musialem sobie gips sam zdjac i problemy z reka zostaly do dzis. Z pogotowia do przychodni a tam ze na pogotowie, 3 razy jezdzilem w ta i spowrotem
|
|
magik9999 -> silnik umieszczony wzdłużnie :) długowieczny o przyzwoitych osiągach. Wtrysk mechaniczny. LPG niezbyt dobrze spisuje się w tych silnikach. Jeśli 2.3 to szukaj raczej 20V ale to tylko niestety w B3 było.
|
|
"rezerwat"
|
|
''Wszystko Będzie Dobrze'' ''Symetria''
|
|
Witam serdecznie. 19 kwietnia w Kolnie organizowany jest festiwal muzyki metalowej, "Kolneńska Metal Wiosna". Mamy nadzieję że z czasem przerodzi się to w cykliczną imprezę. Wszystkie zainteresowane wzięciem udziału w tym festiwalu zespołu, proszę o kontakt na adres e-mail: aromatherapymetal@go2.pl
|
|
Markac Ci wyjaśni bo wie o co chodzi, instrukcji nie pisałam i chyba mówiłam że coś takiego, ale jeżeli wiesz tak dobrze to jej pomóc w tym problemie bo mądrować to się jest bardzo łatwo,
|
|
skonczyły się łapowki na wielka skale to teraz strajkuja bo nie maja za co utrzymac swoich pałacy. dno i wodorosty...
|
|
jedni mówią, że ma a drudzy, że nie....
|
|
|
Poczekaj na sezon,truskawki możesz zbierać,albo czereśnie jeżeli będą w tym roku.
|
|
z tej twojej skargi to ciezko cos wywnioskowac, belkot jakis. Po drugie trzeba bylo pomoc, mogles przeciez zrobic to lepiej!! Po trzecie sekunda nie bezcenna a na miare zlota!
|
|
aha
|
|
Zapytaj w księgarni na rogu Senatorskiej i Giełczyńskiej tam takie romantyczne Panie pracują to może Ci przyjmą :)
|
|
"Winnerm"- masz racje,dla mnie równiez Diavolo najlepsze-pizza wypas.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |