sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przyjmuje gratki

szukam dobrego psychologa w Łomży.Może być prywatny.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przyjmuje gratki

Nie radze na tym laptopie instalować XP-ka. Przerabiałem dokładnie taki model z Visty na XP i same problemy. Sterowników brak. Szukanie na stronach producentów poszczególnych elementów zakończyło się niepowodzeniem Wynik: brak karty sieciowej (bezprzewodowa działa), nie działają wszystkie klawisze na touchpadzie, bluetooth nie działa, pilot zdalnego sterowania nie działa. Tyle pamiętam. Działo się to około 3 miesięcy temu więc może już sie znalazły stery do XP. A Vista na Twojej maszynce powinna spoko działać.

łomżyniak89 możesz troche konkretniej wiesz cos wiecej o tym ;D hehe

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Pawel66 - jak uważasz, że nauczyciele mają tyle wolnego i jest im tak dobrze - to sam zostań nauczycielem. Zobaczymy, co wtedy powiesz, mądralo!!!!

Polecam Przedszkole Nr 1, na Wyzwolenia. Moja córka kończy tam naukę. Panie super przygotowują dzieci do nauki w szkole. Takie opinie słyszałam od nauczycieli szkoły podstawowej. Atmosfera super. Dużo zajęć dodatkowych. Moje dziecko chodzi na kółko teatralne, po zajęciach, całkowicie za darmo. Panie organizują różne konkursy dla dzieci, dzięki temu pociech rozwijają się bardzo dobrze. W przedszkolu jest czysto i panie pilnują stosowania diet dzieci.

echh fin.. nie wiem co ty zwykle robiles w wakacje, ale w roku szkolnym to raczej na pewno nie robiles nic :) skoro jestes taki zasadniczy to dawaj dobry przyklad i naucz sie pisac;)

"alkocholowe WAKACJE POWINNY BYLI BYC WOGLE ZNIESIONE" - brawo brawo brawo FIN!:)

Witam. Niewiecie ile sie czeka na odbiór prawka??

Pani Alicja Rogaska tel.864730189.Polecam!

*** *** sorry, ale o czym Ty gadasz? Fakt, ze ciagniecie 100zl za "usuniecie" Visty majac komplet sterownikow to moze i przegiecie, niczym sie to nie rozni od reinstalacji XP, ale czego Ty oczekujesz? Masz pretensje do ludzi, ze nie pracuja za darmo? Ty pracujesz bez wynagrodzenia? Tak samo mozna podejsc do wiekszosci dziedzin praktycznie... po co komus placic, masz znajomego to popros i zrobi Ci to za "dziekuje"... Niektorzy tu chyba maja jakis straszny uraz na punkcie sklepow komputerowych, bo jakos nie widze, zeby najezdzali tak na inne branze. Hydraulik przyjdzie zmienic uszczelke, skasuje zdrowo i nikt sie nie dziwi, a niby co to za problem uszczelke zmienic... Dla mnie sprawa prosta, umiesz to robisz sam, nie umiesz, nie masz sie do kogo zwrocic, nie masz czasu, nie chce Ci sie, idziesz i placisz. Twoj wybor i nie rob z kogos zlodzieja. Albo jak widac, jesli jestes dziewczyna, to idziesz do "milych chlopcow" i robia Ci "gratis", tylko pozniej beda uwazali, ze jestes im cos za ten gratis "winna" ;) A czy "kazdy bardzo przecietnie znajacy sie na komputerach gosc" zainstaluje system, to mam pewne watpliwosci... Tzn, moze i zainstaluje, przy odrobinie szczescia nawet poprawnie wgra komplet sterownikow, a przy odrobinie pecha moze trzeba bedzie wkrotce poprawiac.
Zreszta moglo byc i tak, ze ktos powiedzial w uproszczeniu zeby oszczedzic czasu, skoro widzial ze przychodzi osoba, ktora i tak sie nie zna. A cene mogl tez powiedziec na wyrost, biorac pod uwage, ze producent moze nie dostarczac kompletu sterownikow pod XP i wtedy sprawa przestaje byc juz taka "banalna".
A co do sterownikow, to na szczescie zaczyna sie ich pojawiac troche wiecej, chyba producenci zauwazyli opor uzytkownikow przed Vista i postanowili cos zrobic.

Mógłbyś oddać system do sklepu i maja prawo zwrócić Ci za niego pieniądze, gdybyś nie zaakceptował licencji podczas instalacji systemu. Nie pamiętam już czy w preinstalowanych wersjach systemu w ogóle licencja jest pokazywana. Przed oddaniem dobrze, jeśli zrobiłbyś zdjęcie ekranu, na którym widać, że nie zgadasz się z licencją.

rudy błazen z druhem

dobra jest

Ci panowie to naprawdę są specami w prowadzeniu działalności gospodarczej.
Nie tak dawno,jak w zeszłym roku przenieśli do LFM ponad 100 osób z firmy Home Pine w Kupiskach Starych,a tym którzy nie chcieli się przenieść wręczono wypowiedzenia. Teraz tych co przeszli do LFM będą mogli dalej zwolnić bez żadnych konsekwencji. w Taki to oto sposób można uniknąć wypłacenia odpraw dla pracowników za zwolnienia grupowe.
Myślę, że tym wszystkim machlojkom powinna się przyjrzeć inspekcja pracy i inne organa zajmujące się ochroną pracownika, a także media i TVN24.

Signature will be available soon. Please wait ;)

Ja tam czensto jestem i mi to nie przeszkadza :):) widocznie typek niewie jak to sie robi i chce podpatrzeć . ja osobiście go nie widziałem ja mu nie szkoduje :) :):):) jak chce to jeszcze kolerzanke mu przywioze

idz lepiej do tego lasu i pilnuj...

Ados:
Transmisję oglądaliśmy w tym żółtym namiocie "WARKA" na świeżym powietrzu, w ogródku piwnym.

Witam serdecxznie mam pytanko który model telefonu jest lepszy sony ericson w580i czy model LG Shaien

ewcia220- z mojego punktu widzenia wynika że nieruchomości będo spadały i to lawinową jak wiesz ceny w góre podbijały duże miasta , tam się ceny zatrzymały a od listopada zauważono spadek cen o 10% . Jest to odbicie tego co dzieje się w Stanach. W ślad za kryzysem w USA podążyła Anglia , tylko czekac jak dojdzie to donas. WIG20 spadł poniżej 2900 , a to oznacza że jesteśmy mocno uzależeni od gospodarki USA. Tak więc wnioskuje że jeszcze do wiosny ceny spadno o kolejne 10%. Pozdrawiam.

Chetnie pogram przez live z kimś z Łomży . GamerTag: lubek206

Czy jest może w Łomży i gdzie terapia dla DDA? Ważne!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org