Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wizyta Miedwiediewa oczami Zbigniewa |
Biernaczento uważaj lepiej żeby tobie bomba atomowa do łóżka nie wpadła i martw sie lepiej o swój tyłek a nie o kogoś... o ile jeszcze Ci go nie rozsadziło
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wizyta Miedwiediewa oczami Zbigniewa |
Uważam że przy dzisiejszej technologii amerykanie są w stanie zestrzelić tego satelitę w odpowiednim dla siebie momencie, co znaczy że szczątki spadną tam gdzie oni zechcą – to można wyliczyć. Najprawdopodobniej spadnie do oceanu. Wydaje mi się że nie ma potrzeby ani możliwości by spadło coś z nieba na Polskę. No chyba że jakaś dachówka. Zresztą wchodząc w atmosferę i tak w większości to co z niego zostanie spali się. Więc na ziemie jeśli już to spadłyby jedynie niewielkie fragmenty. Choć znając naszą mentalność to zapewne wielu by chciało by jednak satelita spadł u nas. Zaraz byśmy teren otoczyli jakąś szarfą, nazwali Strefą 51, wokoło posadzili górali z oscypkami i zapraszali turystów. Zawsze to jakaś dla nich atrakcja a i dla nas możliwość zaistnienia. Tyle że przy naszych realiach PIS powołałby komisję śledczą, Samoobrona zrobiłaby blokady że imperialiści niszczą Polskie rolnictwo, LPR zaraz by stwierdziło że to znak od Boga, Macierewicz wysłałby swoich agentów wywiadu rodem z ZCHP aby ci zbadali sprawę a Ojciec Dyrektor jak to Ojciec Dyrektor … wszystkiemu są winni żydzi i masoni bo chcą zniszczyć ostatni bastion światowego chrześcijaństwa i przy tym zarobić na tym uczciwym katolickim narodzie, z którego wyszedł Papież Polak.
|
|
Na tych nierównościach na ulicy jakiś czas temu wybiłem sobie palucha,przechodziłem przesz pasy.taki pech...
|
|
taaa pablito 143 sie rozpisal... a jest prawiczkiem pewnie:) \ domyslam sie:)
|
|
Zna ktoś może godziny otwarcia tego sklepu? :) (przy okazji pewnie pare osób wygłosi swoją opinie hehe)
|
|
Witam, tak jak w temacie. Czy znacie jakieś polskie produkcje z ostatnich lat, które warto by obejrzeć? chodzi o poważne filmy, nie jakieśtam 'lodziki' :)
|
|
no serwis nie byl tani bo ok. 2 tys zl:D
|
|
ja bym zrobił to tak: zostaw na środku ulucy pizze z tellepizzy na haczyku :D jak koleś weźmie ją w łapy to pociągnij wędką i już go masz :P propo... naprawde ciekawe miejscy konsumowania jedzenia ;)
|
|
GANS ... PRO :P ja bym nawet na niego uwagi nie zwracał ...
|
|
Gabi25, ciężko w google wpisać? Jak nie potrafisz rozwinąć skrótu, to na pewno nie pomożesz, a rozwiniecie celowo mogło być pominięte, żeby przygłupki z tego forum nie zaczęli wypisywać głupot. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
w krajach bardziej cywilizowanych odbiera się takie obiekty "nieudolnym" administratorom/właścicielom.300m.od ratusza,główna ulica w mieście i taki"liban"?
|
|
siemka moge ci pomoc :) wejdz w dc i na pasku masz 2 gwiazki zolta i niebieska wejdz w ta zolta bedzie tam twoja ksywka nazwa uzytkownika zaznacz ja ptaszkiem wejdz w properties i w adrresie wpisz dchub.elomza.pl:4111 wciskasz ok wychodzisz z dc i wchodzisz bez wpisywania ciaglego adresu :)
|
|
Sami się wysterylizujcie cioty!!
|
|
to nie jest bełkot to jest typowa mowa łomżyniaka poparta brakami w wykształceniu.
|
|
........trzeba zmieniac ale co innego......................:D:D
|
|
hmm proste rutinoscorbin w razie kataru aby zapobiegac i nerki nie na wierzchu :) nie mozna sie rozneglizowywac :)
|
|
czy to są reklamy siłowni czy agencji towarzyszkich z pakerami? Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |