Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ubezpieczyciel "Fryderyka Chopina" nie zapłaci za remont |
ja wydam na buty 600zł i jestem szczesliwy http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ubezpieczyciel "Fryderyka Chopina" nie zapłaci za remont |
szkoda kasy na tą pizze
|
|
nie chodzilo mi o takich kumatych 16-17 ale wkurwia mnie ta dzieciarnia ktorej zawsze wszedzie pelno...
|
|
Nie byłam jeszcze tam ale napewno pójdę,i co najważniejsze 4pory roku wreszcie przestaną obrastać w piórka,bo myślą że zdobyli Pana Boga za nogi i że są najlepsi a wcale tak nie było,nie jest i nie będzie.
|
|
Polecam osobiście dermatologa w Białymstoku na ul.Nowy Świat 17 lok.5-P.Aleksander Wroński-więcej informacji na www.dermal.pl Pierwsza wizyta 100 zł,następne 50 zł. Polecam,ponieważ powodów jest wiele,ale podstawowym jest taki,iż ten dermatolog zanim zacznie leczyć pacjenta to wysyła na badania krwi,itp. i na podstawie wyników badań stawia diagnozę co dolega pacjentowi. A nie jak to robią dermatolodzy w przychodniach lub prywatni-spojrzą się np.na twarz i bez żadnych wyników określają,że jest to trądzik i ładują w Ciebie ful leków i maści (robionych na zamówienie), a potem się okazuje,że przyczyną była np.jakaś bakteria ulokowana w organiźmie. Harpon
|
|
Mam pytanie-czy może ktoś się orientuje,gdzie w Łomży lub okolicy można przestawić system w 40-calowym LCD SONY w systemie NTSC na system PALSECAM? Otrzymałam jedną poradę,żeby po prostu podłaączyć magnetowid z multisystemem. Z góry dziękuję "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ja kupuje rbk i chodze nawet 2-3 lata:D wydam te 200-300 zl i wiem, ze sie nie porwa...i podeszwa jest dozywotnia...chyba, ze cie ciagna motorem po asfalcie
|
|
już teraz to i nie warto interesować się łksem,co zrobić,do tego doprowadzili.
|
|
Nie wiem jak dziś mają się jakościowo tkaniny obiciowe w Fargotexie, ale kiedyś były dość dobrej i wysokiej jakości. Nie były chińskie, raczej sprowadzane były z Belgii, Turcji czasem USA. Koszt obicia mebla nie jest tani, lepiej dołożyć parę złotych i mieć mebel nowoczesniejszy.W Łomży przyzwoicie robi Wilk okolice spokojnej, w inrernecie poszukaj powinne byc dane.
|
|
gdzie najlepiej kupić szampon ? logic86 tematów na temat prawka jest sporo na forum myśle,że tam znajdziesz dużo odp na twoje pytanie. ''Spis Tematów''
|
|
To ten wspomniany brak słońca...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |