sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cała prawda o Kołakowskim !!!

a i... na ckp masz mig, mag, tig i inne. :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cała prawda o Kołakowskim !!!

cipcie masz zamiast mózgu:) uczniowie? nie rób sobie jaj:))) mechaniak czy weta mają znacznie lepsze warunki i sala gimnastyczna jest... no chyba że uczniaki z drzewnej mają jakieś kompleksy...:) ale to tylko twoje niczym nie poparte hipotezy, całe szczęście że oni (uczniowie) akurat mają tu najmniej do gadania:))) bez urazy ale znam parę osób w tym mieście mądrzejszych od uczęszczających do tejże szkoły, którzy są w poście wyżej przywoływani, tak jak by się na tym znali, jakoś nauczyciele sie nie podniecają z tego powodu bo wiedzą że nie ważne gdzie ale ważne jak...

markac jest to poważna spraw bo od tamtego czasu gdy założono ten temat do dziś nic sie tym nie zajął i nic nie było, czekamy cały czas na koncercik.

i tworzywa sztuczne tez spawają.

migafka, a ty masz jakieś zdanie na ten temat? czy tylko aby założyć wątek?

Jest jakis seans nocny w walentynki w kinie??? Jezeli tak to jakie filmy graja??

mam swoje zdanie aczkolwiek jestem ciekawe jakie jest Wasze zdanie, tych ktorzy tak naprawde nie znaja prawdziwej sytuacji:) czekam na szczere wypowiedzi

Bardzo cieszy nas taki odbiór "Czupiradła" - tym bardziej, że jeszcze pamięta nas ktoś sprzed 5 lat :) Pozdrowienia serdeczne!

Witam wszystkich. Doradźcie mi PROSZĘ, który Bank będzie najkorzystniejszy do wzięcia kredytu na mieszkanie?? Za poważne wpisy z góry dziękuje!!

W Walentynki jest Asterix na ... oraz podobno bardzo dobry film (czytałem komentarze osób ktorzy już widzieli i były praktycznie same pozytywne) Smaki Miłości... wpisz w google KINO MILENIUM i znajdziesz także repertuar .

Moim zdaniem nic to nie da...nikt w tym kraju nie liczy się z rolnikami.... Po tym proteście znowu odezwą się jedynie głosy ludzi, którzy nie mają kompletnie pojęcia o pracy rolnika i uważają go jedynie za ograniczonego umysłowo obywatela niższej kasty, ktoremu się świetnie powodzi, więc jak on śmie protestować...

jan serce cytuje:
"a teraz miasto morze zyskać i to podwójnie"

taki madry chlopak a nie wie ze pisze sie przez "ż" Z KROPKA!
hehe widzisz a ja skonczylem drzewna...pochwal sie co ty skonczyles:))

wiesz?najlepiej ustaw sobie google jako strone startowa i jesli bedziesz chciala zadac kolejne takie pytanie na forum-zrob to w google. cala filozofia.pozdrawiam

synapsa skoro czytalas poprzedni temat to powinnas wiedziec po co byl tam gfx,,, swiadczy o tym kilka faktow.chociazby taki,ze normalny czlowiek nie zdejmuje butow w czasie rozmowy w samochodzie(to tylko jeden z nich a jest ich wiecej,wierz mi...),ale jak juz NAPISALAM:nie zamierzam roztrzasac tego tematu pod katem seksu. to ich sprawa co tam robili....uczepilas sie jednego zdania,jakby mialo nie wiadomo jakie znaczenie...
,,Troche kultury by sie przydalo w waszych wypowiedziach, bo swoimi insynuacjami obrazacie innych przykład porownanie dziewczyny gfx do wywłoki "skoro lubi byc ciagana po krzaczorach jak jakas wywloka".,,

coz skoro gfx nie szanuje swojej dziewczyny to nic dziwnego,ze nie szanuja jej inni :) proste... jako kobieta w zyciu bym sobie nie pozwolila,zeby moj facet wiozl mnie do lasu,zeby porozmawiac... powiedzialabym mu wtedy,ze do lasu to sobie moze zabrac...pania z Łakowej...
Grill,ognisko,to zupelnie inne sprawy...

no weźcie nie ignorujcie mnie:))) morze się jakoś dogadamy a morze nie:))) prawda jest taka że ja podałem argumenty a wy tylko biadolicie... i jak obrażone dzieci stwierdzacie że zemną za kare nie będziecie już rozmawiać:))) dobrze że nic od was nie zależy, bo te miasto było by jedną wielką ruiną...
schylcie się morze do miecza:)))

proponuje bank millenium. Chyba najkorzystniejsze warunki na rynku

tu masz ładne porównanie: http://www.hipotekaplus.pl/

Jan_Serce co Ty na to? przykład. Masz dzieci, starasz się zapewnić im byt, kochasz. Sąsiad nie ma dzieci. Proponuje Ci, żebyś jedno dziecko dał dla niego. Zapewni super mu warunki, jak i wykształcenie. Dodatkowo jeszcze da Tobie trochę kasy, żebyś pozostałym dzieciom mógł coś kupić. Więc dziecko oddajesz (co za znaczenie dla dziecka czy Ty tato czy sąsiad, czy ten dom czy inny?) "Szanujmy innych to i nas będą szanować". Do uczniów tej szkoły, jestem z Wami. Mam nadzieję, że rozsądek zwycięży i dalej w tym budynku będziecie mogli sie uczyć. Powodzenia

Jan_Serce, pytasz więc odpowiadam. Ja osobiście nie jestem zainteresowana ofertą pracy. Był temat, oraz wiele osób zainteresowanych. Wpisałam na forum informację, żeby "bezrobotni, osoby szukające pracy" mogli skorzystać. Pozdrawiam

hehehe cos za cos...

witam
wypowiem się teraz według życzenia
temat ten dałam żeby dowiedzieć się
czy ktoś z was ma złe doświadczenia
z osrodkiem.
znam rodzinę która była przez pracownika
oszukiwana wyłudzano od nich pieniądze
najciekawsze jest to że wszyscy wkoło
o tym wiedzieli i nikt nie reagował
wszystko to się dzieje na wsi
mało tego rodzina ta jest nieporadna życiowo
i nie umiała sobie z tym problemem poradzić
wkońcu nie wytrzymali zagrozili pracownikowi
ze zaczno o tym głośno mówić i efektem tego
grozi im odebranie pięciorga dzieci do domu dziecka
wiem że jak ktoś to przeczyta to wyda się mało
wiarygodne ale wyobrażsie sobie co oni czują
zgłosili się o pomoc a zabierajo im to co dla nich najcenniejsze DZIECI
nie chcę tutaj generalizować że cała opieka jest zła pracujo tam również
wspaniali ludzie jak ja to mówię z powołaniem i oni naprawdę POMAGAJĄ
natomiast jeden pracownik powinien ponieść konsekwencje za to co robi tym ludziom .znalazłam jeszcze jedną osobę która się musi podzielić
pieniędzmi z pracownikiem ale nie chce ona o tym mówić bo boi się że straci
te pieniądze które jej zostają po podzieleniu z pracownikiem .
JEŚLI JEST WśRÓD WAS OSOBA KTÓRA MIAŁA PODOBNY PROBLEM I NIE
BOI SIĘ O TYM POWIEDZIEĆ GŁOŚNO PROSZĘ ŻEBY SIĘ ODEZWAŁA im więcej was będzie tym bardziej będziecie wiarygodni

JESZCZE JEDNA DOSYĆ ISTOTNA RZECZ DLA RÓWNOWAGI
PROSZĘ RÓWNIEŻ O GŁOS LUDZI KTÓRYM OPIEKA POMOGŁA
BO WIEŻĘ ŻE SO I TACY LUDZIE BO SĄ TAM TEŻ UCZCIWI PRACOWNICY!!!!!!!!!

WITAM
Czy ktoś z was wie gdzie w Łomży są szkoły tańca dla dzieci ?
I jak to cenowo wygląda ?
Z góry dziękuję za pomoc .
POZDRAWIAM

miło się czyta że policja nie jest zła
wkońcu społeczeństwo zaczyna rozumieć ,ze to jest zawód jak inne
oczywiście tam jest jak w filmie jest dobry policjant i jest zły ale to samo jest z np. listonoszem jest dobry i trafi się w środowisku zły
pozdrawiam

Młoda a dawno bylas u dr Głuszkowskiego ze placilas tylko 50zl?

butli nie mają ostatnio :( właśnie tam...

W kazdym srodowisku zdarzaja sie pedofile. Jesli jest winny -nalezy i jego ukarac -bez zadnej litosci czy taryfy ulgowej.

sory po pierwsze to ja jestem on a nie ona wiec zwracaj sie w formie meskiej bo nick czy e-mail nie maja tu znaczenia a po drugie to poczatek tego calego zdarzenia widzialem na wlasne oczy wiec nie wiem kto tu slyszal "piąte przez dziesiąte"?

Pod Topolami , wyniosło mnie 50zł od osoby.polecam

Feliks

ogolne osłabienie. Po niewielkim wysiłku brakowało sił. Bardzo się pociłam. Na początku (2-3 dni) po łyknięciu tabletki czułam się jak po 2 piwach. Troszkę bardziej nerwowa byłam. Po ok. 3 miesiącach moja wątróbka dawała o sobie znać. Nie było to nic aż tak bardzo strasznego ale jednak. Poza tym wszystko oki. Ale czasami podobno bywa gorzej. U niektórych osób skacze ciśnienie. Ogólnie źle się czują, bóle głowy itp. Proponuję iść do lekarza i porozmawiać bo nie każdy może przyjmować te tabletki. Czasami możesz zrobić więcej złego niż dobrego. Zanim ja dostałam receptę zostałam zapytana o kilka rzeczy. Lepiej nie ryzykować. Bez powodu by nie były na receptę. Życzę powodzenia w odchudzaniu.

Dokończe swoj post... A może masz nadzieję, że właśniciel ów portfela odnajdzie ten temat... i wtedy będziesz mogła żądać okupu?:d
przykład:"JeŻeLi Do JUtRa Na MoIm KonCie Ma ByĆ xxx(suma) KasY. JeŻELi Nie PoRtweLa NiE OdzYskASz":))))))))

No ale na serio, to nawet nie ma po co zakładać takich tematów skoro wszystko w portwelu było zapewne nawet kasa:))

jak bys chcial kupic fretke to nie polecalbym kupna w sklepie zoologicznym tylko u hodowcy, troche czytalem o tych zwierzaczkach i z tad moje zdanie

napewno ktoś sie tym zajmie ja w to wierze

Witam, który salon według Was profesjonalnie farbuje włosy i gwarantuje zadowolenie fryzjerki? W tych salonach do których chodziłam fryzjerki się już troche "wypaliły".. dlatego szukam nowego obiektu i proszę o jakąś podpowiedź
Z góry dziękuję

może tu coś będzie:
http://forum.cdrinfo.pl/f13/problem-ze-zganiem-materialu-video-z-kamery-na-plytki-dvd-70669/#post746447

a swoją drogą to ta kamera nie ma USB czy fire-wire

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org